Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğime Araba Buldum :)))))

canım pierre cardin neden düşünmüyorsun ,enigma veya enfanst modellerini ,dünyanın en hafif bebek arabası seçilmiş üstelik tek el açılıp kapanabiliyor ,sana şöyle söyliyim ,3. katta oturuyorum tek elimde kızım omuzumda çanta ,diğer elimde araba çok rahat iniyorum ve çıkıyorum,ayrıca iki kez katlanıyor ve ince uzun bir hal alıyor ve omuza asılıyor..şiddetle tavsiye ediyorum..sen onada bir bak ..

canım sanırım bu araba puset tarzı kapanmıyor katlamalı sanırım.ben bebeconfort loola aldım memnunum.

kızlar bebek arabası alıcaksanız muhakkak çift taraflı olsun bunu dün daha iyi anladım bizdeki baby 2 go tek yönlü çocuğun gözüne güneş giriyor tentesi tam kapanıyor ama bu sefeerde içerde bunalıyor çadır gibi çift yönlü olması şart bence

ben kullaniyorum,firstwheels markasi bunun:) ve cok co memnunum,biraz buyuk,birazcikda agir evet ama oyle rahat ve saglamki.manevrasi yola tutunmasi mukemmel.hafif olmasi aslinda onemlidir ama,alisiyorsunuz zamanla bunun agirligina bile:)oturma unitesi iki yonlude yerledtirilebiliniyor.ayrica cok konforlu,tam yatiyor,port bebesi cok guzel,evde besik niyetine bile kullandim.bir yildir kullaniyorum ve her goren bayiliyor.pembesini aldim ben kizima.lesya84,haziranda yazmissin,sanirim dogum yapmissindir ve bebek arabana karar vermissindir,cvp yazarsan sevinirim bakalim neye karar vermissin :) hoscakal..

Back
X