- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
Ay konu dışı ama sen ne tatlı kadınsın lale yaaAllahım kolaylık versin inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay konu dışı ama sen ne tatlı kadınsın lale yaaAllahım kolaylık versin inşallah.
O senin tatlılığın gibicim.Ay konu dışı ama sen ne tatlı kadınsın lale yaa![]()
Merak etme herşey kendiliğinden olacak, ben ilk 15 gün çocuğumun altını, üstünü değiştiremedim, hatta beşikten kucağıma bile alamıyordum (sağlık nedenleri ile), emzirirken kucağıma verip kucağımdan alıyorlardı annem teyzem. Sonra bir doktor kontrolüne gittik hiç orda öyle bişey olacağını nedense düşünemedim. Doktor birden "bebeği soyalım" deyince böyle ağzımı açıp baktım önce (hayatımda hiç bebek soymamıştım giydirmemiştimYeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen![]()
Ay saçmalamayın :)Yeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen![]()
Bence annelik hem içgüdüsel hem deneme yanılma yolu ile öğrenilen birşey .Gayet normal bunlar.Sıkma canını.Yeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen![]()
Doğumuma kayınvalidem gelmişti. Banyosu dışında bebeğin her şeyini ben yapmıştım(ilk bebeğim) Sadece banyo yaptırmak korkutuyordu beni. Kv gidince sanki kırk yıldır banyo yaptırıyormuşum gibi 5 dk da yıkadım bebeğiYeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen![]()
Bunları aynen yaşadım ama hiç bakamıyorum diye düşünmedim:) alışıcam öğrenicem hızlanıcam dedim ki öyle de oldu sen dert etme alışacaksın yaniYeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen![]()
Geçecek sadece biraz sabirYeni sezeryan doğum yaptım. Annem yanımda kalıyor. Hem bana hem bebeğime bakıyor. Ben artık iyi hissediyorum ayaklandım. Ama bebeğime bakamıyorum. Altını alırken çok zorlanıyorum. Çok kıpırdıyor ben alana kadar çişini yapıyor üstü başı ıslanıyor. Üstünü değiştirirken çocuğu şekilden şekile sokuyorum korkuyorum biyerine bisey olcak diye ter atıyorum hem ben hem bebeğim çok yoruluyor. Zaten banyosunu asla kendim yapamiyorum. Emzirirken memeye kendim tutturamiyorum annem yardım ediyo. Sütüm az mama veriyoruz. Mamasının sıcaklığını bile ayarlamayı beceremiyorum. Çok üzülüyorum ben nasıl anneyim böyle. Neden çocuğuma iyi bakamıyorum. Elimde kepaze oluyor çocuk resmen. Sizde yaşadınız mı bunları nasıl aştınız bana biraz akıl verin yardımcı olun lütfen![]()