- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
Arkadaşlar hamilelik ile ilgili çok büyük sıkıntılarım var..... En başından beri doktor problemi yaşadım. Buraların yabancısıyım ve eşim de erkek doktor istemiyorum dedi en baştan hep bunun tartışmasını yaşadık bu yüzden toplam 3 tane bayan jinekolog değiştirdim hepsi de ilgisizlik ve problemlerimi söylerken geçiştirmeleri ve telefon numaralarını vermemeleri yani acil bi sorum olduğu zaman ulaşmayacak olmam ve doğuma (onların mesai saatlerinde olmazsa doğum) gelmeyecek olmaları..Sonra memlekete gittik tatile 2 aya yakın memlekette durduk orada devlet hastanesinde muayene oldum ve tam gebelik şekeri haftasıydı tahlilleri orada yaptırdım 50 lik 1 saatlik yüklemede şekerim 185 çıktı ve diyet verdiler diyeti memlekette yapmaya başlayamadım. Sonra eve geldim eşim memlekette kaldı evimde tek kalamadım annemler ile kaldım orda diyete uyamadım eşim geleli 15 gün oluyor ve diyete başladığım da 29 haftalıktım ve 1 hafta uydum şekerim düzeldi. Şeker ölçme aleti aldım sık sık ölçüyordum ama son 2 haftadır yaklaşık diyete uyamaz oldum özellikle kurban bayramı sürecinde ve çok yükselmiş şekerim. Hani diyet yapıp kıtlıktan çıkıp saldırırsın ya öyle oldum resmen. Bi türlü düzene koyamadım şekeri... ve bugün internette okudum son haftalarda gebelik şekeri yüzünden anne karnında kalbi durup ölen bebekler varmış öyle korktum ki bundan sonra çok katı bi şeklide uyacağım kendime söz verdim ama bu saatten sonra uysam geç mi kaldım
Bebeğime bir şey olur mu 31 haftanın içindeyim. Doğru düzgün bi doktorum olmadığı için doktora soramıyorum
(((((( doktor yüzünden hala sıkıntım var. işte eşim buraya memleketten gelince başka bi bayan doktora geçtim pahalı bi hastane de hem tavsiye edilen bi doktor hemen ilk randevu da numarasını verdi ama bu sefer yine bi talihsizlik oldu oldu doktorum medikal park a geçeceğini söyledi yani hastaneyi değiştirmek zorundayım ve ben Medikal park hakkında iyi şeyler duymadım burda ki medikal park da ebeler çok suratsızmış bebeğini kaybedenler olmuş şu an doktordan memnunum ama hastane sıkıntı oldu kafam öyle karışık ki.... Zaten uzun zamandır tek bi doktor tarafından takibim yapılmadığı için gebelik şekerim düzgün adam akıllı takip edilmedi. 31+3 hamileyim şu an ama usg de 2 hafta önde çıkıyor. Şu an kafam hem doktor hem hastane yönünden karışık. Gebelik şekeri deseniz hiç bir şey yemeden saatlik beslenmem gerek yoksa hemen çıkıyor.... Acaba insilün mü almalıyım. Bi daha ki muayene ye en az 15 gün var ve gidersem yeni hastaneeye gideceğim doktor oraya geçmiş çünkü... Bu gebelik şekeri yüzünden ya bebeğime bir şey olursa... Kafam çok karışık çok moralim bozuk hamileliğim zehir olmuş gibi geliyor bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyurm...Daha doğum yapacağım hastane ve doktor konusunda endişelerim var
Çok mutsuz ve karışığım
(

Son düzenleme: