Bebegime bir sey olmus mudur?

Betlmiray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
44
9
36
Merhaba size bir şey sorcam. Ben öğretmenöğretmenim dun nöbetçi iken çocuklar top oynuyordu biri topu belime attı. O an için ağrıdı belim sonra eve gidip yattım dinlendim geçti ama aklım takıldı eşime de söylemedim kızar diye sizce bebeğime bisey olmuş mudur? Arkadan belime geldi top

insallah olmamistir pek sanmiyorum siz bir dr unuza sorun veya gidin iciniz de rahat eder hem 😊

Sorun olacağını düşünmüyorum, içiniz rahat değilse doktorunuz ile telefonda görüşün isterseniz..
O daha iyi bilir, bir sorun olacağını düşünüyorsa zaten kontrole çağırır.

insallah olmamistir pek sanmiyorum siz bir dr unuza sorun veya gidin iciniz de rahat eder hem 😊
Dr a eşimle gidiyorum onun yanında sorarsam bana niye demedin diye kızar ve bir sonraki randevuma daha 4 hafta var herhangi bir kanama olması sadece o an için ağrıdı

Dr a eşimle gidiyorum onun yanında sorarsam bana niye demedin diye kızar ve bir sonraki randevuma daha 4 hafta var herhangi bir kanama olması sadece o an için ağrıdı
telefonu yok mu arasaniz ama sanmiyorum ben 18 haftalikken dolap silmeye calistim sandalyeden dustum.belimin ustune hemde ama sukur birsey olmadi icinizi ferah tutun

Back
X