- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Eve gelir gekmez bir koca bardak süt ve bir kase yogurt yedim. Insallah faydasi olmustur.Sakin ol sevgili anne adayimiz..stres korku uzuntu daha cok bebege zarar verir unutma..
ben de rontgen cekildim hamile degildim o zaman.doktora sordum bu rontgenlerin zararlari hemen gitmiyormus vucuddan. bunun atilmasi icin bana sut urunleri ve yogurt ayran tuketmemi soylemisti..
Ne kadar guzel yazmissiniz Allah sizden bin kez razi olsun. Yasadigim korkuyu size anlatamam o 4 kati nasil asagi indim yavrumu nasil buldum ne ara taksi cagirip gittim bilmiyorum. Telastan cüzdanımı evde unutmusum veteriner hekimden borc alip taksiciye verdim. Berbat bir geceydi. Mesaj atarim tabi atmaz miyim evladim saglikli dogsun baska bir sey istemiyorum. Ben bu bebegi cok istedimİnşallah birşey olmamıştır olmaz gibi geliyor bana ne bileyim konuyu okuyunca içimden kötü bir his geçmedi. Siz o kediciğe iyilik yapmışsınız,ne diyor Rabbimiz ' kim zerre kadar da olsa bir iyilik yapmışsa mutlaka karşılığını alacaktır.'
Hem bu dünyada hem de ahirette yaptığınız iyiliklerin karşılığını göreceksiniz inşallah. Sizin gibi merhametli bir insana Rabbim merhametsiz olamaz diye düşünüyorum. En azından kediniz için yaptığınız fedakarlık sırasında bilmeden ve unutarak yapmış olduğunuz için sorumlu ve suçlu hissetmeyin kendinizi.Unutarak yediğimizde orucumuz bile bozulmazken...bu durumda da aynı mantıkla hareket etmenizi öneririm kaygılanmayın kaygı bebeğe daha çok zarar veri. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın. Bebiş doğunca da sizden ricam bana özelden mesaj atın. Çünkü size dua edeceğim.
Cok tesekkur ederim. Kedicigi gercekten Allah korudu. Düştüğü yuksekligi gorseniz yasamasi inanin mucize. Rabbim buyuk hep ona sigindim zaten. Kedim suan veterinet hekimin evinde sagolsun kontrol ediyor bana resimler gönderiyor iyi olacak insallah bir kac parca sislikle kurtardi. Allahim bebegimi de korur insallah canı gelmis onun da kalbi atiyorduÖncelikle Allah a siginin, dua edin . Bu dünyada yeri varsa zaten hicbirseycik olmaz. Genelde cogu insan hamile oldugunu bilmeden böyle seylerle karsilasiyor. Kedinizede cok cok gecmis olsun. O minnaklarda ayri korkutuyor basima da gelmisti. Üzülmeyin
Doktorun demis gerekeni rahatla artik.Allah razı olsun insallah bir sey olmaz. Hayatimda hic bu kadar cok korkmamistim. Kendi doktorumu da aradim hicbir sey olmaz onlarin dozaji cok kucuk dedi ama işte ben rahatlayamiyorum.
Rabbim istediğiniz herşeyi başta da bebeğinizi size versin ve bağışlasın siz nasıl o kediye merhamet ettiniz kendi canınızı dahi unuttunuz Büyük Allah'ım da inşallah bebeğinize ve size merhamet edecektir kalbinize vesvese vermeyin sırtınızı O' na dayayın ve tevekkül edin. Sizi çok iyi anlıyorum benim de iki yaşında kızım ve 13 yaşında oğlum var Rabbim bağışlarsa. Hamile olduğumu bilmeden asla kullanılmaması gereken birkaç ilaç kullandığım için 9 ay kabus gibi geçti. Aklıma neler geliyordu neler anlatamam. Sonra kaygı bozukluğu oluştu bir de ben göğüslerimden ameliyat olmuştum sütüm olmaz süt damarlarımı kesmişlerdir kesin diye düşünürken hep 'Rabbim sen bir oğlak kuzulasa çayırda ot bitirensin benim yavrumu da nasipsiz besinsiz bırakma ' diye dua ettim çok şükür kızım sağlıklı ve maşallah iki yaşına kadar emzirdim.Yaşadığım kaygı ve sıkıntılar bana kaldı.Siz de benden ders alın herşeyi Yüce Yaradanın iradesine bırakın.Ne kadar guzel yazmissiniz Allah sizden bin kez razi olsun. Yasadigim korkuyu size anlatamam o 4 kati nasil asagi indim yavrumu nasil buldum ne ara taksi cagirip gittim bilmiyorum. Telastan cüzdanımı evde unutmusum veteriner hekimden borc alip taksiciye verdim. Berbat bir geceydi. Mesaj atarim tabi atmaz miyim evladim saglikli dogsun baska bir sey istemiyorum. Ben bu bebegi cok istedim
Cok tesekkur ederim icimi ferahlattiniz. Ben zaten Rabbimin kudretine sonsuz inanıyorum. Bu bebegi cok istedim cok dua ettim. Bebekle birlikte ne kapilar acti Rabbim ben sastim kaldim. Hamile oldugumu bilmeden bize ev nasip etti hic alamayiz derken. Evi aldik bir gun sonra hamile oldugumu ogrendim. Her iki konuda da Rabbim sen benim vekilimsin hakkimda hayirli olani ver ben elimden geleni yaptim diye dua etmistim. Şimdi yine ona siginiyorum ondan yardim diliyorum. Biliyorum ki bu aksam da kedimi o korudu yoksa yasamasi imkansiz bir yukseklikten düştü burnu bile kanamadi. Cok sagolun insallah en kisa surede normale donerim. Yarin sabah kendi doktoruma da gidicem sanirim radyolojiyle alakali birimlerle gorusecek kendisi de sorariz sen sabah yanima gel dedi.Rabbim istediğiniz herşeyi başta da bebeğinizi size versin ve bağışlasın siz nasıl o kediye merhamet ettiniz kendi canınızı dahi unuttunuz Büyük Allah'ım da inşallah bebeğinize ve size merhamet edecektir kalbinize vesvese vermeyin sırtınızı O' na dayayın ve tevekkül edin. Sizi çok iyi anlıyorum benim de iki yaşında kızım ve 13 yaşında oğlum var Rabbim bağışlarsa. Hamile olduğumu bilmeden asla kullanılmaması gereken birkaç ilaç kullandığım için 9 ay kabus gibi geçti. Aklıma neler geliyordu neler anlatamam. Sonra kaygı bozukluğu oluştu bir de ben göğüslerimden ameliyat olmuştum sütüm olmaz süt damarlarımı kesmişlerdir kesin diye düşünürken hep 'Rabbim sen bir oğlak kuzulasa çayırda ot bitirensin benim yavrumu da nasipsiz besinsiz bırakma ' diye dua ettim çok şükür kızım sağlıklı ve maşallah iki yaşına kadar emzirdim.Yaşadığım kaygı ve sıkıntılar bana kaldı.Siz de benden ders alın herşeyi Yüce Yaradanın iradesine bırakın.
Gececek insallah cok sagolun.Doktorun demis gerekeni rahatla artik.
Siz de cok zorluklar yasamissiniz Rabbim evlatlarinizi size bagislasin. Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Dua edenden de etmeyenden de Allah razi olsun. Iyi geceler.İnşallah, inşallah Allah'ın izni ile hiçbir şey olmayacaktır.Bebeğinizi ana rahmine O düşürdü ve yine O koruyacaktır emin olun.Bizler sadece aracıyız.Hepimizin olduğu gibi evlatlarımız da O' na ait ve emanet. Kalbinizi ferah tutun. Eminim burada konunuzu okuyan tüm kardeşlerim size dua edecektir. Olumlu ve güzel haberlerinizi almak dileğiyle hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar ve neticesinde sağlıklı, mutlu, huzurlu,uzun ömürlü ve hayırlı bir evlat diliyorum size..
Benim de genel geçer bilgiler dışında ekstra bir bilgim yok. Radyasyon hamilelikte uzak kalınması gereken bir şey diye biliyorum yani, herkes kadar. Uzmanlığım yok. :) Ama doktorunuz gerekeni söylemiş, bence daha fazla evham yapmayın. Mantiken düşününce küçük dozda ve bir kere maruz kalınan radyasyonun büyük sorunlar doğurabileceğini sanmam. Rahatlayın bence.sevde_ Sevde hanım siz saglikciydiniz sanirim bu konuda bir bilginiz var mı?
Teşekkür ederim uyku uyuyamıyorum cok kötü etkilendim. İnşallah daha iyi olucam.Benim de genel geçer bilgiler dışında ekatra bir bilgim yok. Radyasyon hamilelikte uzak kalınması gereken bir şey diye biliyorum yani, herkes kadar. Uzmanlığım yok. :) Ama doktorunuz gerekeni söylemiş, bence daha fazla evham yapmayın. Mantiken düşününce küçük dozda ve bir kere maruz kalınan radyasyonun büyük sorunlar doğurabileceğini sanmam. Rahatlayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?