Bebegime bisey mi oldu ?

Htckhrmn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
237
53
13
Kızlar 9 haftalik hamileyim hergün sağ kasığımda ağrı olurdu dün sol tarafa bi ağrı girdi bacağıma kadar acıdı ama çok kısa sürdü bugün sağda da ağrı yok bebegime bisey mi oldu acaba neden agrim sancim kesildi karnimda ölse anlar miyim acaba

Sancı her gün olacak diye bişey yok endişelenme bende de bazen olur bazen hiç olmaz

birkaç gündür sizin konularınıza denk geliyorum hep.
bu şekilde sinir hastası olacaksınız yapmayın artık...
sürekli bebeğime bir şey oldu mu? diye konular açıyorsunuz? neden?
sizinle aynı haftadayım. gram umursamıyorum
çünkü düşecek olan düşer yaşayacak sağlıklı olacak olan da ne yapsan tutunur.
eşiniz ne tepki veriyor bu hallerinize?

Eşim istemiyoki beyimizin kendisine olan ilgim azalmış tek derdi bu nasılsın diye bile sormuyo

Düşsün diye maydanoz suyu içmeye bile zorladi

ben de zar zor kaldım iki yıl süren umutsuzca tedaviler sonunda.
ama ödüm kopmuyor çünkü düşecekse ben ne yaparsam yapayım düşecek.
ayrıca mutsuzluk ve stres de bebeği olumsuz etkiler
bence biraz içinizi sökün burada. mesela evliliğiniz nasıl, eşiniz nasıldır?
adam maydonoz suyunu nereden biliyor ya?

Daha çok küçük olduğu için karnında kalbi dursa da anlamazsin malesef
Ama dedigin şeyler de her gün olmak zorunda değil
Yalnız sende başka problemler var maydonoz suyu falan işi doğruysa sana tek diyeceğim cocuk olunca düzelen bir evlilik veya koca hiç duymadım görmedim

sizin psikolojiniz gerçekten iyi değil. öncelikle eşinizle sorunlarınız olduğu çok belli. neden istemiyor ki bebeği?
Eşimle normalde bi sorunum yok sadece bebek istemiyo sürekli farklı bahaneler sunarak ve psikolojim bozuk değil ama bozulmak üzere 3 yıldır ilk defa hamile kaldim korunmasamda olmuyordu bi 3 yıl daha hatta belkide daha fazla bekleme ihtimalim var bu bebeğe bisey olursa bu yüzden bu kadar endiseleniyorum

Duyar duymaz araştırdı hatta bi ilaç varmış hatta allahtan yasaklanmış onu almak istedi falan sonunda kabullendi ama benim ağrılarımı bulantılarımı onunla ilgilenmememi kabullenmiyo onun annesi çamaşır yıkarken doğurmuş falan filan

çocuk istemeyen bir adam neden korunmuyordu bu kadar (maydonoz suyu içirmeyi düşünecek kadar) istemiyorsa neden önlemini almadı ki
ayrıca hatanın çoğu sizde tarafların ikisinin de çocuk için hazır olması ve istemesi gerekiyor.

Benim evliligim çocuk olayı olana kadar çok çok iyiydi hamileyim dedim adam bu hale geldi

O hicbir zaman sıcak bakmadı kendi babası biraz tuhafmış çocukken baya hırpalamış falan sanırım korkuyo öyle biri olmaktan

O hicbir zaman sıcak bakmadı kendi babası biraz tuhafmış çocukken baya hırpalamış falan sanırım korkuyo öyle biri olmaktan
mutlaka çift terapisine gitmeniz lazım.
onun baba olmaya hazır olması ve sana iyi davranması gerek.
senin de bu kuruntularının geçmesi lazım.
ancak o zaman karnındaki bebek de rahatlayacak ve mutlu olacak.

mutlaka çift terapisine gitmeniz lazım.
onun baba olmaya hazır olması ve sana iyi davranması gerek.
senin de bu kuruntularının geçmesi lazım.
ancak o zaman karnındaki bebek de rahatlayacak ve mutlu olacak.
Aman bebeğim Iyi olsunda benim kuruntum olsun hayatım boyunca hep kuruntuluydum ben sınavdan çıkar optik işaretledim mi diye düşünürdüm hep biraz manyağım o konuda ama genetik yani alışkınım kuruntularıma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…