Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 8+6 günlük hamileyim bogaz enfeksiyonm nedeniyle kbb uzmani penisilin igne verdi.kadin dogum uzmanimada sorucam.. sizlerin basina geldi mi kullanan var mi aranizda
Kızlar 8+6 günlük hamileyim bogaz enfeksiyonm nedeniyle kbb uzmani penisilin igne verdi.kadin dogum uzmanimada sorucam.. sizlerin basina geldi mi kullanan var mi aranizda
Canimben kullandim igneleri bitti bile. Cok igrastim kullnmamsk icin ama enfeksiyon cok kotu atlatamazsin dediler.sukur birsey olmadi ama epey korktum ayilip bayıldım.cevabin icin tesk.ederim
Canimben kullandim igneleri bitti bile. Cok igrastim kullnmamsk icin ama enfeksiyon cok kotu atlatamazsin dediler.sukur birsey olmadi ama epey korktum ayilip bayıldım.cevabin icin tesk.ederim
Cok gecmis olsun canim. Ben yillarca cektim bademcikten her ay 15 igne oluyordum 25 yasinda aldirdim kurtuldum. Bazen penisilinden ölmediysem diyorum şanslıymışım. Bununla gelmis gecmis olsun kuzum. Saglikla kavus bebisine insallah.