Bebegime down sendromlu tanisi konuldu😔25 haftalik aldirmaya karar verdik 😔😔bu sureci yasayan var mi

Bebegim geriden geliyodu iki hafta bi sorun olmadi. Ikili testte riskli cikti allah o doktorun belasini.. hamileligimi zehir etti. Sakin ola o testlere guvenmeyin. Bebekler katlediliyor o testler yuzunden!!!

tanıdığım arkadaşımın bebeğine de down sendromlu demişlerdi çok üzülüp ağlamışlardı kendi akrabaları dr sakın aldırmayın dedi cocuk doğdu şu anda aslan gibi kocaman delikanlı sağlıklı yanılabiliyorlar

Ç

Çokta eminim hastane değil kendi doktorum yapmıştı parayla işim olsaydı yapardım bunu ve zaten o sonuç geldiği zmn dava falan filan düşünecek durumunuz kalmıyor Kimseye fikir vermiyorum aslında benim öyle oldu diye yazdım sen o vs vs olacak diye bir şey yok herşey Allah'tan çok ünlü bir doktor bile kendi hesabında amniyosentezin bile kesin sonuç vermediğini söylüyor benim kızım sağlıklı doğdu diğeri öyle olacak diye bir şey yok Allah biliyor herşeyi belkide benim inancım çok çok fazla
Konunun üzerinden geçmiş ama hangi merkezde yapıldı testiniz sonucunuzu saklıyorsanız paylaşır mısınız hiç bir kimsede okumadım daha önce ve duymadım bu kadar doktor profesör bebeklerin ailelerin günahına girmiş olamaz Allahın takdiri başka bişey ama tıp diye bir gerçek var sizden ricam sizin durumunuz gibi duydunuz mu başka birilerinde ve sizin doktorunuz ne dedi bu duruma

Ç

Çokta eminim hastane değil kendi doktorum yapmıştı parayla işim olsaydı yapardım bunu ve zaten o sonuç geldiği zmn dava falan filan düşünecek durumunuz kalmıyor Kimseye fikir vermiyorum aslında benim öyle oldu diye yazdım sen o vs vs olacak diye bir şey yok herşey Allah'tan çok ünlü bir doktor bile kendi hesabında amniyosentezin bile kesin sonuç vermediğini söylüyor benim kızım sağlıklı doğdu diğeri öyle olacak diye bir şey yok Allah biliyor herşeyi belkide benim inancım çok çok fazla
Hangi doktor olduğunu yazar mısınız özel hastaneler devlet hastaneleri dahil bu tanı testlerini geçerli sayıyor hiç bir doktordan duymadım tanı testlerinin hatalı olabileceğini tarama testleri ve nift testleri hariç emin olmadığınız bir şeyse lütfen ona göre yazın

Back
X