Dün doktoruyla görüştüğümde bizim yapabileceğimiz birşey var mı diye sordum. Gerekirse başka hastaneye sevk edelim ne yapılması gerekiyorsa yapalım dedim. Gerek yok dedi burda yapılması gereken ne varsa yapılıyor. Bu durumda olupta kendini toparlayan çok bebek oldu dedi. Bu arada bebeği sadece haftada bir kez gösteriyorlar. Sadece 3 defa görebildim. Ona dokunmama izin yok. Ama biliyorum ki dokunsam yanında olduğumu hissetse daha çabuk iyleşirdi. Kimbilir ne kadar yalnız hissediyordur orda. Hastaneye gitsem de göstermiyorlar. Göstereceklerini bilsem.Sabahtan akşama kadar kapısından ayrılmazdım.
hepimizin hissettikleri ne kadar benziyor birbirine...yasayanlar daha iyi anliyor..ama üzülme bebegin seni dualrinlada hisseder ,, keske yanina koysalar ,, ne olacakki annesi yavrusuna dokunsa...benim melegim kücücüktü ama doktorlari sev ,, oksa o seni hisseder diyolardi...herseyden önce ona dokumak onu görmek benim icin cok iyi oluyor...suan bebegim 32 haftalik daha normal dogum tarihi bile gelmedi ama biz hergün kucagimiza alabiliyoruz,,saatlerce yaninda kaliyoruz..allaha sükür doktorlarimiz hemsirelerimiz cok iyi...dün bebegim biraz sakinmis ,, fazla aglamamis (kizim simdiden cok yaramaz)hemen kan testleri yapmislar acaba hastami olcak die ama sükür biseyde cikmamis...hijyene önem veriliyorsa ,, ziyaretci önlükleri giyiliyorsa ,, iceri girerken eller dezenfekte ediliyorsa(biz burda yapmak zorundayiz) bence bi sorun cikmaz endiselenme..rabbim saglik sihhat versin bebisine..
Burası devlet hastanesi kimsenin önlük falan giydiğini bone taktığını görmedim. Hijyene gerekli önemi göstermiyorlar gibi geliyor bana. Bunlar beni korkutuyor. Hemşireler bellerine kadar uzun saçlarını savura savura geziyor. Bebekleri enfeksiyon riskine karşı annelerine haftada birkez gösteriyorlar. Öyle uzaktan 5-10 sn bakıyorsun o kadar.
Enfeksiyon kaptığı için kaldığı bölümü değiştirmişler. Antibiyotik tedavisine devam ediyorlar. Bu arada sarılığı tekrar yükseldi. Işın tedavisiyle düşürdüler. Sizlerin duanızla, bizim dualarımızla inşallah iyleşecek benim kızım.
Enfeksiyon kaptığı için kaldığı bölümü değiştirmişler. Antibiyotik tedavisine devam ediyorlar. Bu arada sarılığı tekrar yükseldi. Işın tedavisiyle düşürdüler. Sizlerin duanızla, bizim dualarımızla inşallah iyleşecek benim kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?