Bebek Beslenmesi Bebeğime ek gıda yediremiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
Slm arkadaşlar bebeğim 9.5 aylık kahvaltı ağzına sürmez kaşık görünce aç olsa bile agzini açmıyor yoğurt ve meyve yemez ne yapıcam bilmiyorum yardım edin lütfen

Benim Oglumda 6aylik ek gida istemiyo sadece anne sütü bende üzülüyorum çok.kilosu gelişimi nasıl Dr ne diyo bişi önerdi mi bende gidicem nasıl yediririm die

5 aya kadar kilosu gayet güzeldi ondan sonra 50 gr falan aldı 8 den sonra ise nerdeyse durdu Dr yapabilecekleri bişey yokmuş eğer anne sütü alıyorsa yapabileceğimiz bişey yok diyor bebek ,anne sütüne güveniyor ek gıda istemiyor diyor

="lovesnob, post: 36777934, member: 623209"]5 aya kadar kilosu gayet güzeldi ondan sonra 50 gr falan aldı 8 den sonra ise nerdeyse durdu Dr yapabilecekleri bişey yokmuş eğer anne sütü alıyorsa yapabileceğimiz bişey yok diyor bebek ,anne sütüne güveniyor ek gıda istemiyor diyor[/QUOTE]
Isimiz

Is imiz zor suan neyse de bende 9aylik olunca ise baslicam ozamana inş aalışirim.aç bırakıyorum yakama saldırıyor meme die kaşığı görünce ağzını kitliyor resmen napicam bilemiyorum.

Hanımlar benım kızım 5'aylık cok iştahlı sütüm yetmiyor devam sütü alıyor ek doktor ekmegimde ver dedi hip büsküvi versem olur mu siz neler verdiniz zyıf ayına göre

[QUOTm, post: 37526993, member: 630095"]Hanımlar benım kızım 5'aylık cok iştahlı sütüm yetmiyor devam sütü alıyor ek doktor ekmegimde ver dedi hip büsküvi versem olur mu siz neler verdiniz zyıf ayına göre[/QUOTE]
Ayni dertden muzdaribiz benim oglum 8aylik o da yemiyor ek gida anne sütü istiyor hep.bence yoğurtla başla tatlı biskuviler verme.bisküvi olarakda hipp güzel eti cici bebe den bence vermen gerekirse hipp verirsin.bebekler tatlıya daha çabuk alisirmis sonrada sebze yemez

Cok Sağol canım bende öyle yapacagım bu ay 200 gr almış sadece doktor başla yavaş yavaş dedi

önüne parça parça koyun kendi yerse belki hoşuna gider, ben oğlum 7 aylıkken önüne koyuyordum beslenmekten daha çok kendi yemeyi severdi

lyet, post: 37661491, member: 617043"]önüne parça parça koyun kendi yerse belki hoşuna gider, ben oğlum 7 aylıkken önüne koyuyordum beslenmekten daha çok kendi yemeyi severdi[/QUOTE]
Denemedigim şey kkalmadıyemesi iiçin oynuyo ssonrada atiyo 8aylik oldu hala ayni yemiyo malesef hep emmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…