- Konu Sahibi __7n_bitirdin__
-
Gebeyimmmmmmmmmm hemde 4haftalık :teytey::teytey::teytey
Gebeyimmmmmmmmmm hemde 4haftalık :teytey::teytey::teytey
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv:neyyyyyyyyyyyyyyyy kıss ciddimisinnn alllahhh halay başı ben olacammm vallaaaaaa:teytey:
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin...aramıza hoşgeldinnn :lepi:
isteyen herkes bebesine kavuşsun inşallahhhhh....
Sağlıkla gelsin bebişin:) Hayırlı olsun.
tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eyler inşallah
neyyyyyyyyyyyyyyyy kıss ciddimisinnn alllahhh halay başı ben olacammm vallaaaaaa:teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::CüvCüv::CüvCüv:darısı başımıza alkisalkisalkis
ayyyy melisammmmmmmmmmmm çok sevindimmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmm emoş arkandanda ben geliom:teytey:
tatlım yedin bitirdin beni die bi topik açmıştın beni guldurmuştun allahta seni guldurmuş ne guzel darısı başıma olsuuuunn tebrikler bak sonunda olduuuu
Tebrikler...Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım
Gözünüz aydın, tebrik ederim. Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah. Darısı bizlerin başına olsun.
cok gusel bır haber allh kucagına almayı bızlerede gostermeyı nasp etsın ınş duanı eksık etme
sorun neydı sızde????*
tebrikler,gözünaydin.hihoyyyt
hayirli olsun..sag salim kucaginada alirsin insallah
gözün aydınn...sağlıkla gelsin inşallah..
tebrik ederim canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin..amiiinn..
Hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve doğumla bebeğine kavulman dileğiyle... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?