Bebek Beslenmesi Bebeğime hangi marka kozmetik almaliyim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Loresma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
25
5
86
40
Merhaba kizlar. Bebegimi kucagima almama 4 ay kaldi. Cok heyecanliyiz. Ancak bu konda tecrubesiz oldugum.icin sizlerden yardim almak istiyorum. Hangi marka krem sampuan vs almaliyim?

Mustelanın şampuan,vücut losyonu ve pişik önleyici kremini kullanıyorum,tavsiye ederim:)

Sebamed kullandik bir yıl. Bir yilda bir sabun 9tlden 15tl ye kadar çıktı. Çocuk soz konusu olunca insanin gözü görmüyor tabi ama markanin yaptığı da tam bir adilik.

Fiyatlari daha yeni yeni incelemeye basladim. Bugun alacaktim ebebek magazadan internetteki fiyati daha uygun gorunce vazgectim arada 6 7 tl oynuyordu. Goz gore gorede kaziklanmak istemedim. Sonra da markada kararsiz kaldim. Muslera alicam sanirim

Musteladan çok memnunum ben,öncesinde sebamed de kullandım..mamacım da uygun fiyata bulunabiliyor

Bende mustelayi oneriyorum ilk bebegimde mustela ve sebamed kullandik ama mustelayi daha cok begeniyordum.

Sebamed markasından vazgeçmeyin derim. Ben de sebamed kullanıyorum kızıma bebekliğinden beri.
... sitesinde oldukça iyi fiyatlar bulabilirsiniz bu ürünleri. Ayrıca Dalin de daha uygun fiyatlı ama iyi bir üründür, dönem dönem kullandım. Hatta göz makyajımı bazen dalin bebe şampuanıyla çıkarıyorum:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X