• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürecim cok zorlu geliyor:(

Çok sevindim benim 1 embriyom 3. Güne ulaştı 5. E götürmeyip dondurup sonra transfer edecekler bi tanesi geriden geliyor ama sanırım olmayacak Allah inşallah bebeğimi bana tutundururur dualarımız kabul olsun🙏🙏🙏
Çok sevindim cnm sağlıkla tutunsun annesine . Embriyo az olduğunda 5. Güne bilerek götürmüyorlar cnm benim geçen opu da öyle olmuştu. 3 ten fazla embriyo varsa riske öyle giriyoruz demişti. 3-5 farkeymiyor yeterki tutsun sağlıklı olsun. Benim ki 5. Güne gitse bile ptg ye gidecek kaçı sağlam gelecek bilmiyorum. Ayrıca 5. Güne ulaşacak mı o bile meçhul. Sen rahalamışssındr cnm benim elim kalbimde bekliyorum 5.güne artık

Ben rahatladım tutacağına inanıyorum bebeğimin 3 gün bile olsa dua ediyorum senin d einşallah tutunur 3. Gün de dondursaydın keşke 🙏 olsun yine de güzel olacak♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ben rahatladım tutacağına inanıyorum bebeğimin 3 gün bile olsa dua ediyorum senin d einşallah tutunur 3. Gün de dondursaydın keşke 🙏 olsun yine de güzel olacak♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Bilmiyorum ki cnm embriyolog öyle istedi. Geçen seferde 3 tane döllenmişti 1 tane kalmıştı embriyolog riske atmak istemedik 1 tane diye dedi 3. Gün dondurulmuştu. Ama bu sefer 3 tane olunca sanırım 5. Güne gönderiyorlar blst embriyoya gidebilir dediler Bilmiyorum artık güvendim . Embriyo larımıza güvenmek ten başka çaremiz yok ben inanıyorum o senin altın yumurtan olacak.cnm🥹🥹

Bilmiyorum ki cnm embriyolog öyle istedi. Geçen seferde 3 tane döllenmişti 1 tane kalmıştı embriyolog riske atmak istemedik 1 tane diye dedi 3. Gün dondurulmuştu. Ama bu sefer 3 tane olunca sanırım 5. Güne gönderiyorlar blst embriyoya gidebilir dediler Bilmiyorum artık güvendim . Embriyo larımıza güvenmek ten başka çaremiz yok ben inanıyorum o senin altın yumurtan olacak.cnm🥹🥹
Ayy inşallah canım bebişimiz bizlerle olsun♥️🥰🥰

Sureci gozunuzde buyutmeden bir an evvel baslayin derim :) 31 yasinda yaklasik iki yildir cocuk istemi olan, surecin son doneminde cikolata kisti olusan, yetmedigi gibi erkekte sperm faktoru de olan bir cifttik, daha fazla sabretmek istemedigim icin bodoslama surecin icine attim kendimi. Pespese iki kez yumurta yapildi, genetikli tup bebek yaptik cunku, ha simdi ha yarin nerden ilk transferle hamile kaldim sukurler olsun ki. 17 kasimda ilk ignemi vuruldum, 28 subatta hamile oldugumu ogrendim betahcg ile. 3 ayda cektigimi bir ben biliyorum ama yine olsa yine cekerim 🙏🏼
Demem o ki bir cesaret girisin bu ise, dogurdugumda 32 yasim bitmis olacak, zaman bizlerin malesef aleyhine. 28 yasindan beri cocuk istiyorum,hamile kalmam dogurmam neredeyse 4 senemi almis olacak 🫠
Hayırlı olsun :anneadayı: çikolata kistiniz kaç cmdi? Kist için bir tedavi uygulandı mı transfer öncesi?

Back
X