• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürecim cok zorlu geliyor:(

ben istanbuldayım acıbadem de yaptırıyorum gerçekten maddi açıdan da çok yoruldum manevi de daha birinci benim bi de .
Umarım ilk ve son olur pozitif alırsın cnm herkes alsın isteyen bütün kardeşlerim o kadarzor ki. Valla stresten birbirimize girmeye başladık artık eşim maddi açıdan ben her yönden psikolojik ve hormonlardan. İnşallah bu sefer tutacak ne maddi gücümüz nede psikolojimiz kaldı. Bittik yani. Ailem de bitti yardım etmekten. Allah acısın artık emeklerimizin karşılığını versin hayırlsıı olsun

Umarım ilk ve son olur pozitif alırsın cnm herkes alsın isteyen bütün kardeşlerim o kadarzor ki. Valla stresten birbirimize girmeye başladık artık eşim maddi açıdan ben her yönden psikolojik ve hormonlardan. İnşallah bu sefer tutacak ne maddi gücümüz nede psikolojimiz kaldı. Bittik yani. Ailem de bitti yardım etmekten. Allah acısın artık emeklerimizin karşılığını versin hayırlsıı olsun
Amin amin kolaylıkla su gibi geçsin isteyen herkesin♥️

Sureci gozunuzde buyutmeden bir an evvel baslayin derim :) 31 yasinda yaklasik iki yildir cocuk istemi olan, surecin son doneminde cikolata kisti olusan, yetmedigi gibi erkekte sperm faktoru de olan bir cifttik, daha fazla sabretmek istemedigim icin bodoslama surecin icine attim kendimi. Pespese iki kez yumurta yapildi, genetikli tup bebek yaptik cunku, ha simdi ha yarin nerden ilk transferle hamile kaldim sukurler olsun ki. 17 kasimda ilk ignemi vuruldum, 28 subatta hamile oldugumu ogrendim betahcg ile. 3 ayda cektigimi bir ben biliyorum ama yine olsa yine cekerim 🙏🏼
Demem o ki bir cesaret girisin bu ise, dogurdugumda 32 yasim bitmis olacak, zaman bizlerin malesef aleyhine. 28 yasindan beri cocuk istiyorum,hamile kalmam dogurmam neredeyse 4 senemi almis olacak 🫠

Cnm ben çıktım opudan sen ne alemdesin ? 18 yumurta toplamışlar bakalım yarını iple heyecanla çekiyorum umarım kaliteli olur hepsi de. Senden de güzel haberler bekliyorum
Bende iki saat önce çıktım 6 yumurta toplanmış bende heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberler gelir♥️🙏

Kızlar merhaba, 37 yasındayım hiç gebe kalmadım 1 senelik evliyim. İlk denemem olacak tüplerim ikiside hidrosalpenks, ciddi cikolata kistlerik var çift taraflı.amh normal, Spermde normal iyi hatta.Aynı zamanda ademnyozis cıktı ama kücük korkma dendi. Tüp bebege baslayacagım birkaç aya, memorialla başlayacagım gibi görünüyor. Sürecim cok sancılı gözüküyor size aşamaları yazayım, kaç ay siürer sizce cok üzülüyorum normal insanlar 2 ayda bitiriyor süreci benim cok uzun zorlu olacak diye

1- tüp bebek başlangıç yumurta toplama
2- opu sonrası pgt
3 adet sağlıklı embriyo olmaz ise tekrar havuz embriyolar okey olduktan sonra:
3-Tüplerin baglanması ameliyatı ve cikolata kisti alınması.
4-amelyat sonrası birsüre geçecek bilmiyorum
5- transfere hazırlık.belki histeroskopi vs?

Canım, sürecin zorlu gözükse de ne kadar güçlü ve bilinçli bir şekilde yaklaştığın belli, bu çok değerli.
Ben de benzer bir yoldan geçiyorum. Önce Opu, sonra histeroskopi ameliyatı oldum. Ardından HSG çekildi ve şu an rahim dinlendirme sürecindeyim, beklemedeyim yani.
İnan bana, zaman zaman herkesin morali düşüyor ama her aşama seni bebeğine bir adım daha yaklaştırıyor.
Adım adım ilerleyeceksin, her aşamada daha da güçleneceksin.

Her şey çok güzel olacak, içini ferah tut 🍀💛

Back
X