Doğuma Hazırlık Bebeğime internetten alışveriş

• Konu Sahibi Konu Sahibi Negri
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Negri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
172
39
43
Kızlar eşim ve ben işimiz dolayısıyla küçük bi şehirde yaşıyoruz. Burada bebek mobilyası, kıyafetleri çok pahalı.. Üstelik çeşit de çok az. Almaya kalksam içime sinmeyeceği gibi maddi olarak da biraz zorlanacağım. Sizin internetten bildiğiniz hem sağlıklı hem de güzel kıyafetler, emzik, hastane çıkışı vs satan online siteler var mı? Bildiğiniz adresler varsa paylaşırsanız çok sevinirim. ben şimdilik penguenbebe bi de annelutfen i araştırdım. sizin de bildikleriniz varsa cevaplarınızı bekliyorum

E bebek
Bebefix
Lcw
Kidycity
Yatak bebek araba kiyafet pek cok sey aldimcnm hic slklnti yasamadim

Canım çok teşekkür ederim hemen bakayım bi

Hayirli olsun cnm bebisin bu arada uzun onirlu hayirli.evlat olsun insalla

Aminnn güzel dileklerin için çook teşekkür ederim. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah. Çok heyecanlı güzel bi duyguymuş Allah herkese nasip etsin bu duyguyu

merhaba canım, benim internet alışverişi tecrübelerimi ve önerilerim şöyle;
-Aziz Bebe'nin internet sitesi,(kalitesi son derece iyidir), indirimli harika ürünleri var, ben 10'lu setten 6. aya kadar pek çok tulumlarını, dış giyimini yani oradan aldım.
-lcwaikiki'nin internet sitesi, doğacak bebişimin iç giyimini ordan aldım(alttan çıtçıtlı body, pijama vb.).hergün takip edersen son derece uygun ürünler görürsün (outlet bölümünde) o kadar uygun ki, yani 9,9'a üçlü- ikili bodyler falan, çarşı pazar arasan bulamazsın, şahsen benim yaşadığım yer de çok pahalı, ben mümkün değil bu kaliteyi bu fiyata bulamazdım. gerçi lcw daha önceleri daha kaliteliydi ama bebekliğin ilk döneminde en fazla 3 ay giyebileceği şeyler için yeterli kalitedeler.
-limango, burdan bebeğime küvet, kova, maşrapadan tut, süt sağma makinesi ve poşetlerine kadar baya ürün aldım, (banyo havlusu,emzik biberon, göğüs ucu kremi vb.) indirim dükkanlarını iyi takip edersen piyasadan son derece indirimli alırsın, ben indirimini gördüğüm her ürünü (mesela süt sağma makinesi) önce akakçe.com'dan en ucuz fiyatını sorgulayıp ona göre alırım.
-butikbebe ve unnado da var, ama oradaki ürünleri daha önceden tanımıyorsam almıyorum.
bir de internet alışverişinde ücretsiz iade bence çok önemli o yüzden aziz bebeyi bilmiyorum ama diğer sitelerde ücretsiz iade var, iade etmişliğim de var herhangi bir sorun çıkmıyor.

Canım çok açıklayıcı bilgiler vermişsin çok teşekkür ederim. LCW ye daha önce de girip bakıyordum ama senin dediğin outlet bölümüne ilk kez girdim. Gerçekten çok güzel ve uygun şeyler varmış. O kadar hevesliyim ki anlatamam ah bi de cinsiyeti belli olsa da alsam şunlardan :) Şimdilik zıbın bakıcam. Bi, de dediğin gibi indirimi takip edicem süt sağma makinesi göğüs kremi gibi ürünler için de. Senin bebişinin de doğmasına çok az kalmış. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallahh yavrunu. Tekrar teşekkür ederim

bebek mobilyası da sormuşsun,
izmir kemeraltında onur bebe var, geçen kontrole gittiğimde bebek arabası bakmak için kemeraltına girdik, ben internetten araştırıyorum ama arabayı gözle görmek gerek tabi, bize bişeyler tavsiye etti, ben tabi bilinçli tüketici olarak cep telefonumdan bana önerdiği ürünü internette en ucuz fiyatı nedir, yorumlar nedir satıcı anlatırken bir yandan da onu araştırıyorum, ucuzu.com ve akakce.com'dan bakıyorum genelde en uygun fiyat ne kadar diye. bir de baktım nette en uygun fiyat onurbebe.com'da. internetten satışınız var mı dedim evet dediler, o zaman doğru yerdeyim dedim, hem bebek arabasını hem de bebek mobilyasını aldım.gayet iyi ilgili bir satıcı, mobilyalar henüz gelmedi, daha boya badana yapmadık ondan sonra gönderin diyeceğiz ama mağazada gördüm beğendim, fiyat da gayet makuldü.

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım, umarım sende mide bulantısız, sıkıntısız, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

Ayyyy burası da süper yaaa ve gerçekten dediğin gibi ben ceviz bi beşik beğenmiştim daha önce 400 TL ye, burda baktım 320 TL fiyatı Ayrıca çeşit de çok. Çok güzel hepsi

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım, umarım sende mide bulantısız, sıkıntısız, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

Amin inşallah canım Allahım yardımcısı olsun hepimizin iyi ki varsınız yardımlarınız için tşkler

Canm merhaba cok alaksiz bi yerden yazdim ama mesj hakkimda yok sedef hastaligi bolmnde barneys formulayi kullandigni yazmssn nasil durmn bendr dusnuyrm ama korkrm bana cvo verrsen sevnrm..

Canm merhaba cok alaksiz bi yerden yazdim ama mesj hakkimda yok sedef hastaligi bolmnde barneys formulayi kullandigni yazmssn nasil durmn bendr dusnuyrm ama korkrm bana cvo verrsen sevnrm..

formülü uyguladığımdan beri artık sedef hastası değilim.
hatta hamileliğimde sorun olur mu hormonlardan ötürü atak yapar mı diye düşünmüştüm ama hiç bir sorun yaşamadım.
2006 da hastalandım, yanlış hatırlamıyorsam 2008 de formülü uyguladım,
bu süreçte çok ağır kortizonlu ilaçlar ve retinoid tedavisi gördüm, hatta gördüğüm tedavi sebebiyle 2 yıl çocuk yapmam yasaktı, ama kesinlikle geçmedi, azalmadı.
2008 de bu formülü uyguladım, sanırım 6 ay gibi bir süreçte gel-gitlerle iyileştim.
asla eskisi gibi olmadım.
vay be şimdi siz sorunca hatırladım...ne günlerdi....ama bunları gülümseyerek yazmak güzel.
insanların çekimser kalmasını anlamıyorum ki form sayfası açıktır tüm dünya paylaşıyor ve insanlar internette 'bu ilaç seni bir ayda 10 kilo zayıflatır' diyor buna inanıyor da, bu formülü araştırıp iyileşenlere inanmıyor.
sedefi yenen insan (ben şahsen benim gibi 1 kişi ile karşılaştım, onunla da bu formülü uygularken netten tanışmıştık)
dünyanın en mutlu insanıdır.

valentina york testini nerede yaptırdığını yazarmısın lütfen ben de yaptırmayı düşünüyorm

valentina york testini nerede yaptırdığını yazarmısın lütfen ben de yaptırmayı düşünüyorm

Telefon numarası 02122155120
York Testi Türkiye
mutlaka indirim talep edin, ısrar edin :)

ben kendimi bildim bileli hep yorgun hissederdim ve gün içinde konsantrasyonum gittikçe düşerdi ve su içsem yarardı. heeep başım ağrırdı, heeeep sinüzit olurdum.ve akşamları karnım 4-5 aylık hamile gibi şişerdi ölecek gibi olurdum.bir de geçmişimde sedef hastalığı vardı.
sonra testi yaptırdım mayaya, patatese havuca ve karabibere intoleransım varmış.
o maya var ya o maya...en sevdiğim peynir, ayran, kefir...katilim onlarmış.(bu arada sirke bulyon vb)
hiç yemedim 6 ay, ilk 45 günde 7 kilo verdim, 2.3. günde başağrım, karnımdaki şişkinlik kayboldu.ve yaklaşık 1,5 yıl oldu ben sinüzit olmadım, yani inanılır gibi değil yılda en az 4-5 kutu antibiyotik içerdim.
ama mayaya intolerans geçecek gibi değil, dün ayran içtim gene dünyam karardı.ama bunu bilmek bile, yani benim dünyamı zindana çeviren maddeyi bilmek bile benim için çok önemli...çok nadir tüketiyorum, bence 2-3 yıl belki bir ömür tüketmemek gerekecek.
kendimi nasıl zinde nasıl kuvvetli hissediyorum...çok isterdim 15 yaşımda bu testi yaptırmayı...bence hayatım bambaşka olurdu. o kadar yani.

ben de tiroid hastasıyım bir de yeni doğum yaptım kilolar iyice fazlalaştı midemde helicobakteri var bol miktarda ve hemoroidim var yani anlıycağın yok yok faydası olurmu sence

ben de tiroid hastasıyım bir de yeni doğum yaptım kilolar iyice fazlalaştı midemde helicobakteri var bol miktarda ve hemoroidim var yani anlıycağın yok yok faydası olurmu sence

yanlış yönlendirmek istemem benim sıkıntılarımla çok benzeşmiyor seninkiler, ama şunu biliyorum: vücutta intolerans varsa vücut hep savaş halindedir,hastalıklara da yenik düşer. bu canan Karatay'ın kitabında da yazar, beni de bu teste yönlendiren o kitapta yazanlardır aslında.
istersen aşağıdaki linke gözat, bir fikir edinebilirisin
York Testi Türkiye / Gıda İntoleransı Testi

bu siteye bakmıştım yine de çok teşekkür ederim tatlım. yarın bir arayayım bakalım kaç lira diyecekler, eşimi de ikna etmeye çalışıyorum kısmetse yaptırıcam ama :) diyet yapamıyorum kilo verdirir umarım...

ben kilo konusunda karatay diyetini daha doğrusu yaşam şeklini kesinlikle tavsiye ederim.
istersen karatayı dene 1 ay içinde 5 kilo veremiyorsan gıda testini dene.ben öyle yapmıştım.
üç ay karatay diyeti yaptım sadece 1 kilo verdim, sonra bir arkadaşımla karşılaştım o 19 kilo vermiş eşi de 10 kilo, ya dedim ben de 3 aydır yapıyorum 1 kilo verdim, bir şeyi yanlış yapıyorsundur dedi, şu kitabı bir daha okuyayım dedim
( kitapyurdu: kitap - Karatay Diyeti'yle Yaşam Boyu Sağlık - Canan Efendigil Karatay, , ) (Karatay Diyeti'yle Yaşam Boyu Sağlık )
orda gıda alerjisinden bahsediyor, araştırdım internetten falan york testi yaptırdım, aynı karatay diyetiyle bu sefer 45 günde 7 kilo verdim, spor falan da yok. Hakikatten gıda intoleransı olan insan buna çözüm bulmadan zor kilo verir.
şimdi bile sabah peynir, öğlen yoğurt yesem ertesi gün tartı hemen 1 kg artar, ödem yapıyor metabolizma bildiğin duruyor, o gıdaları kesip biraz yaşayınca o gıdaları tekrar tükettiğinde vücudundaki ıstırabı ve savaşı hakikatten hissediyorsun.
insanın aklı almıyor ama bizzat yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…