merhaba canım, benim internet alışverişi tecrübelerimi ve önerilerim şöyle;
-Aziz Bebe'nin internet sitesi,(kalitesi son derece iyidir), indirimli harika ürünleri var, ben 10'lu setten 6. aya kadar pek çok tulumlarını, dış giyimini yani oradan aldım.
-lcwaikiki'nin internet sitesi, doğacak bebişimin iç giyimini ordan aldım(alttan çıtçıtlı body, pijama vb.).hergün takip edersen son derece uygun ürünler görürsün (outlet bölümünde) o kadar uygun ki, yani 9,9'a üçlü- ikili bodyler falan, çarşı pazar arasan bulamazsın, şahsen benim yaşadığım yer de çok pahalı, ben mümkün değil bu kaliteyi bu fiyata bulamazdım. gerçi lcw daha önceleri daha kaliteliydi ama bebekliğin ilk döneminde en fazla 3 ay giyebileceği şeyler için yeterli kalitedeler.
-limango, burdan bebeğime küvet, kova, maşrapadan tut, süt sağma makinesi ve poşetlerine kadar baya ürün aldım, (banyo havlusu,emzik biberon, göğüs ucu kremi vb.) indirim dükkanlarını iyi takip edersen piyasadan son derece indirimli alırsın, ben indirimini gördüğüm her ürünü (mesela süt sağma makinesi) önce akakçe.com'dan en ucuz fiyatını sorgulayıp ona göre alırım.
-butikbebe ve unnado da var, ama oradaki ürünleri daha önceden tanımıyorsam almıyorum.
bir de internet alışverişinde ücretsiz iade bence çok önemli o yüzden aziz bebeyi bilmiyorum ama diğer sitelerde ücretsiz iade var, iade etmişliğim de var herhangi bir sorun çıkmıyor.