Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBora ve ediz zayıf isimler. Ben sevmedim. Bu tarz isimler iki isimle güzel oluyor. Biraz az duyulduk oldugu için öyle söyledim. Benim cocugum olursa umut ufuk Fırat serhat isimleri aklımda
Çok teşekkür ederim.Ediz ismini severim çok hoş benceSağlıcakla kucağınıza alın inşallah
![]()
Eşim Demir i sevmiyo "yok Çelik" diyo''Demir Ali''
Teşekkür ederim sizin çocuğunuzun ismi de çok özel ve anlamlı. Verdiğiniz örnekleri bende sundum bazısı aile de var bazısı eşimin hoşuna gitmedi. Ne zormuş isim mevzusu.ata(oğlumun adı),deniz,çınar,görkem,bulut,toprak,can,mert,kayra ...benim sevdiklerim bunlar:)
hayırlı doğumlar ..
Kuzey düşündüm ona da ıı dendi.üfff.. TeşekkürlerGüney.
Elyesa! Nezir! Yeni duydumElyesa, Nezir, Beşir, Cemil :)
Ediz:ulu,yüce,kıymetli olanBen borayida edizide begenmedim ne yalan soyleyim anlamlari ne ki belki anlamlari guzwldir bilemem
Maşallah adıyla yaşasın...ata(oğlumun adı),deniz,çınar,görkem,bulut,toprak,can,mert,kayra ...benim sevdiklerim bunlar:)
hayırlı doğumlar ..
Lalecim ;umut da iyi bak,unisex isim -ya hatta erkeğe daha iyi oluyor bence..deniz de süper isim..üstelik ilerde y.dışında falan yaşarsa rahat söylenir:):)Ali,Ahmet,Rüzgar,Deniz ve Umut.
Umut kız için daha uygun olabilir belki de...