tabi bu sadece benım istediğim :) eşime sorsam oda kendı babasının adını koymak isteyecek yada turan ali..ikimizinde babası :) bu gidişle sadece rüzgar olacak sanırım..biz tartışmalara çoktan başladık ortada bebekten eser yokken :)
Eşimde bende bir kızımızın olmasını çok istemiştik, şükür Allaha bir kızımız oldu. Ama o zamanlarda düşünürdük ya erkek olursa ismini ne koyarız diye düşün düşün bulamamıştık. Oysaki kızımın ismi daha kız olduğu belli olmadna hazırdı.
mrb arkadaşlar.allah nasip ederse bir buçuk ay sonra doğum yapıcam.biroğlum olacak ama isme karar veremedik.ne koyacağımızı bilemiyoruz.yardımcı olabilirmisiniz ?
hayırlısıyla sağlıklıca doğsun bebeğin ben ilk hamileliğimde oğlum olursa hüseyin emre koyacam demiştim fakat kızım oldu şu an 9 yaşında dilara cemre koydum geçen sene de oğlum oldu zaten ismi hazırdı hayırlısıyla olsun isim elbet bulunur
mrb cnm ınsanın evladına ısım bulması yakıstırması cok zor bızde ısım bulurken zorlandık ama bız ısmını bekaarken dusundumuz ıcın hamıle kaldıgım zaman pek zorlanmadım benım oglumun adı EGE TAHA kuranda taha suresı gecıyor hem degısık ve anlamlı ısım olsun ıstedık ama KAYRA,DORUK,EMİR,KIVANÇ,ASRIN,BERKE ısımlerıde kulaga hos gelıyor umarım yardımcı olabılmısımdır