Doğuma Hazırlık bebeğime isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

masum25

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
57
0
16
İstanbul
mrb arkadaşlar.allah nasip ederse bir buçuk ay sonra doğum yapıcam.biroğlum olacak ama isme karar veremedik.ne koyacağımızı bilemiyoruz.yardımcı olabilirmisiniz ?

Göktuğ,Mert,Oğuzhan
Kağan,Arda,Efe,Metehan...

Benim oğlumun ismi de yukarıdakilerden ikisi.
9 ay boyunca başka bir isim bulmuştuk.Hep o
olacak diyorduk.Doğunca vazgeçtik.Zor oluyor karar
vermesi.

Benim doğmamış oğlumun adı da belli; Toprak

Bence hoş bir isim, bir düşün canım..

Son düzenleme:
Ben de Ata Hüseyin ya da Devrim gibi bir isim düşünüyordum ama Ata ismi de Devrim ismi de yasaklanmış bildiğim kadarıyla...

isim seçiminin bir çocukta önemli olduğunu düşünüyorum..
hem bu dünyalık hem ahiretlik olmalı bana göre..

ben erkek ismi olarak Hamza,Kayra ismini çok beğenirim.

Ali babamın adı o yüzden istiyorum rüzgarıda hep istemişimdir.artık çocuk yere göge sığmaz heralde :))

Babanizin ismini cocugunuza vermeniz büyük bir güzellik. Neden tek isim olarak düsünmüyorsunuz. Sadece Ali ve ya Rüzgar. Ben birden

fazla isim takilmasi taraftari degilim.

Bazen duyorum annenin birisi bagiriyor emir talha oglum buraya gel ? Sanki iki farkli cocugu cagirirmis gibi.. :))

Kisa isimler tercihim özelikle Efe, Ömer, Dogu...

Ben de Ata Hüseyin ya da Devrim gibi bir isim düşünüyordum ama Ata ismi de Devrim ismi de yasaklanmış bildiğim kadarıyla...

yok öyle bişey arkadaşım millet yabancı olmadığı halde çatır çatır yabancı isim bile koyuyor...

biz de kız da olsa erkekte Deniz istedik çok ama eşimin kuzeni deniz, oğlan olursa Can Ozan koymaya karar verdik...(ama can önce çocuğuma ozancan demesinler)

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar.allah nasip ederse bir buçuk ay sonra doğum yapıcam.biroğlum olacak ama isme karar veremedik.ne koyacağımızı bilemiyoruz.yardımcı olabilirmisiniz ?

Canım netden baksana çok güzel isim sözlükleri var. Türkçe isimler, farsça isimler, arapça isimler sözlüğü, popüler isimler, en çok tercih edilenler v.s v.s
Buraya nazaran, daha fazla fikir alabilceğin kanaatindeyim.

tabi bu sadece benım istediğim :) eşime sorsam oda kendı babasının adını koymak isteyecek yada turan ali..ikimizinde babası :) bu gidişle sadece rüzgar olacak sanırım..biz tartışmalara çoktan başladık ortada bebekten eser yokken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…