- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi beyaz sabun
Ayyy eşim yazmışım yaaa ne güzel bir duyguymuş aman Allahım 

Neyse saptırmayayım

Hadi gittim

Neyse saptırmayayım

Hadi gittim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden böyle karışırlar ki hiç anlamam çok saçma kesinlikle.
Siz ne güzel uzlaşıp Ali Osman olarak karar vermişsiniz.Kimseyi takmayın.
Çocuk olduktan sonra inadına Osman diye seslenirlerse sizde her defasında bozarak Ali Osman diye çıkışınYengem böyle yapıyor herkes çokta güzel dumur oluyor
Annesi siz olacaksınız ama babasıda var :) Ali Osman olursa aynen dediğim gibi yapın bir güzel bozun ..
Gıcık oluyorum babaannelerin şöyle tavırlarına.
Allahtan bizim ailelerde böyle şeylere karışmazlar benim ve nişanlımın ailesi.
Kızımızın adını nişanlım seçti ek isim olarak eşim benim ismimi takmak istiyor oda ayrı mesela benimkinin kısa halini
Oğlumuz olursa onuda ben koyacağım :)
Ah nasip olur inşallah![]()
canım valla ben bugünkü tavırlardan sonra osmanı da kaldırmayı düşünüyorumçünkü olmayacak böyle. ben zaten ali osman diye seslenmicektim . sadece ali dicektim.. ama bi de demezler mi ali güzel isim değil kiiiii ayy cinnet geçircektim. sustummm, kıpkırmızı oldum anlatamam sana.. eşim istediği için ali osman olucaktı, ama o da olmıcak artık.. erkek çocuk doğurma hevesim falan kalmadı zaten aman yaa. hala başım ağrıyor
inşallah senin bulduğun isimlere de karışan olmaz
çünkü biz eşimle yıllar yılllarr önce bulmuştuk bu isimleri. ama bak ne çok karışan çıktı valla tüm hevesim kırıldı
![]()
Anladım canım belli ki kızmışsın haklısında.
Eşinde istiyorsa Ali koyarsınız sadece.
Bizde kimsenin karışacağını sanmıyorum pek böyle şeylere takılan bi çift değiliiz karışsalar bile.
Valla ikimizde hem fikir oldugumuz için hele biri karıssın yıkarım ortalıgı yinede seçtiğimiz isimleri koyarım :)
Bu arada senle adaşız
Kendiniz isimlerde uzlasın koyun milleti bosverin :)
Babadan olma anadan dogma anacım kimene![]()
aaa adaşız demek süpemişben de diyorum iyi anlaştık neden acaba
valla iyi geldi senle konuşmak. imam bildiğini okur işte kısacası.. benim çocuğumun yıllar önce koyulan isimlerini kimse değiştiremez
valla bi osman desinle, ya da trip atsınlar zor gösteririm çocuğu
oh olsunnn
![]()
Aynen, ilk yorumunu okurken bende babasının ismini vererek ne kadar dogru, iyi bir evlat oldugunumu ispatlamaya çalışıyor acaba, diye düşündümcevap yazan arkadaşlara çok teşekkür edrim öncelikle.arkadaşlar eşimin babasının isminin hiç önemi yok bence.istediği kadar modern bir isim olsun hatta çok sevdiğim bir isim de olabilir ama ben kullanılmış bir isim is te mi yo rum.en sevmediğm isim bile dede isminden iyiydir bence.eşim babasını onurlandırmak istiyor anlıyorum ama.bende böyle bir duygu yok.kayınpederimi başka türlü de onurlandırabilirim ki severim kendisini saygı gösteririm.ben babamı küçük yaşta kaybettiğim halde babamın ismini bile koymak istemem oğluma.çok karşıyım bu saçmalıklara.yani bana saçma geliyor.kimine göre saçma gelmeyebilir tabi.
ne yapacağım bilemedim.dert ettim bayağı kendime.ama dert edilmeyecek gibi de değil ki.
iyi akşamlar herkese.ben size bir konuda danışmak istiyorum arkadaşlar.yani sinirimi bozan bir konuda haklı olup olmadığımı öğrenmek istiyorum.
4 aylık hamileyim ve bebeğim erkek.ilk çocuğumuz.oğlumuza isim ararken eşim babasının ismini koymak istediğini söyledi ve ben çok sinirlendim.en nefret ettiğim şeylerden biridir bir bebeğe dede nene isimleri konulması.ben oğlumun yepyeni bambaşka bir ismi olmasını istediğimi söyledim ve direndim.eşim de beni kırmadan ısrar ediyor.illa olacak işte demiyor ama içimden geçiyor diyor.anne yada babasının böyle bir isteklerinin olup olmadığını sordum.kimsenin bu konuda herhangi bir şey söylemediğini sadece kendi içinden böyle geldiğini söylüüyor.
gerçekten annesi babası bu konuda hiçbir imada bulunmuyor.ya da ben öyle biliyorum bilmiyorum.bu arada eşimin bir kız kardeşi var.yani ailede tek erkek.acaba ailesini böyle bir beklentiye
gireceklerini falan mı sanıyor da bu kadar ısrarcı anlamadım.
benim kesinlikle kabul etmediğimi görünce ikinci isim olarak koymak istiyor babasının adını.ama ben hiç mi hiç istemiyorum.babasını severim.sevmediğimden değil ama hiç istemiyorum dedesinin adını oğluma ikinci isim olarak bile veremek.
ayrıca eşime şu konuda da kızıyorum ki:bir insan nasıl ister babasının adını oğluna vermeyi.bambaşka yepyeni bir ismi olsun istemez mi.çok sinirliyim.ne yapabilirim bu konuda.ya da nasıl sakinleşebilirim yorum yaparsanız memnun olacağım.
cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür edrim öncelikle.arkadaşlar eşimin babasının isminin hiç önemi yok bence.istediği kadar modern bir isim olsun hatta çok sevdiğim bir isim de olabilir ama ben kullanılmış bir isim is te mi yo rum.en sevmediğm isim bile dede isminden iyiydir bence.eşim babasını onurlandırmak istiyor anlıyorum ama.bende böyle bir duygu yok.kayınpederimi başka türlü de onurlandırabilirim ki severim kendisini saygı gösteririm.ben babamı küçük yaşta kaybettiğim halde babamın ismini bile koymak istemem oğluma.çok karşıyım bu saçmalıklara.yani bana saçma geliyor.kimine göre saçma gelmeyebilir tabi.
ne yapacağım bilemedim.dert ettim bayağı kendime.ama dert edilmeyecek gibi de değil ki.