Bebegime isim

Eylül ismi çok güzel bana hep kibar narin bir insanı çağrıştırır sanki inşallah hayatı da güzel olur :KK46:Kayınvalidenizin ismini koymayın tabi ki ben anne baba dede isimleri koymaya karşıyım her ailede bir tane olsun yani nedir bu deden oğula geçme adeti çok saçma insan isterse beğendiyse koymalı :işsiz:

sen tut 9 ay karnında tası
o 9 ay boyunca kusmaktan mıde kalmasın wc nın yolundan cıkama agdanı bıle yapamayacak kadar koca karınla gez kılo al dogum stresı yasa dogur gel

kayınvalıde ısmını begenmedım desın !!!!

ölecek gıdecek adabıyla yasını yerını bılsın
canın ne ıstıyorsa o ısmı koy eylulde guzel ısım esıne de net bır sekılde ıstedıgım ısım bu de esın babası olarak karar versın anasının oglu olarak degıl
adamın bı karakterı olsun ya

nefret ediyorum bu kv isimlerinden

çok şükür ben kızıma EYLÜL adını koydum , çok akıllı ve sessiz bir kızdır ama arkadaşlarıyla kuzenleriyle çok güzel oynar eglenir , evet biraz sessızdır ama o tamamen babaya çekmes,nden dolayı çünkü aynı baba

eylül isminin enerjisini bilmem ama kv isminden çok daha güzel olduğu kesin. kendi istemediği bişeyi sırf annesi ister diye nasıl koyar insan. 6 aylık olmuşsun kv bu zamana kadar bişey söylemiştir, yada eşin anne biz eylül koymak istiyoruz sen ne düşünüyosun diye fikrinimi sorcak

semizotu_ semizotu_ Kv ismini koymayın annenizin de ismini koymayın oğlunuz olursa kp ismini de koymayın.
O çocuğa neden bu yükü veriyoruzki kendi egomuz için mi? bak gördün mü annesinin adını koydu diyecekler bunun için mi ?
Ben babaannemin adını da taşıyorum. Nur içinde yatsın. Babamın üzülmeyeceğini bilsem kaldıracağım nüfustan
Sadece nüfus kağıdında kalır sözlerine de inanmayın her yerde karşısına çıkacak. İki isim sıkıntı hele biri de çok eski isim ise daha da sıkıntı.
Eylül çok güzel isim naif
Ekin, mercan, derin, doğa, aslı, dünya sevdiğim isimler

Kv bu aşamaya kadar dememiş benim ismimi koyun diye

Sormayın koyalım mı diye

Eylül güzel isim hiç de içe kapanık vs değiller

Ismine göre kişilik vs olmaz bence

Bir ara çocuğunuza Anıl ismini koymayın söylerken dudak çevreniz kırışır muhabbeti bile vardı

Bi arkadasim bu kv ismi yuzunden bosanma noktasina geldi. Dogumdan once 9 ay kavga gurultu koyacaz koymayacaz gecti bunlarin zatwn birbirlerini yediler bebek dogunca karara baglamadan gitmis kimligine yazdirmis bosanacaklardi. Be kv denen bosansalar dahami iyi koyma benim ismimi deyiver iste onu goze aldida koyacaksiniz diye tutturdu sirret kadin biizmkide yaparmi yapar. Bu yuzden tartusmiyorun huzurum kacmasin diue ilerde kizim hesap sorunca ne bicim isim diye babana soyle kizim o koydu diyecem

valla bende basedemedim esimle bunlarda erkek ismi adet olmus enver sukru enver sukru diye gidiyor. sulalede baska erkek ismi yok bide hepsi tek erkek. sukru dedeninde dedesi sukru enver dedesininde bilmem neyi boyle anlatmaya calisiyolar bisey oldumu. bizim kayinbaba hic bisey demedi allah icin ama gelenek olmus ya esim sen ne isim koymak istiyosan koy karismam bende bunu koymak istiyorum dedi aslinda diretsem belki vazgecerdi ama zaten stresli geciyo hamileligim enver kerem olmasina karar verdik suan 7 aylik hamileyim insallah saglikla dogar ama ben suan basladim kerem demeye annem arkadaslarim bizimkiler kerem diyo esimin aileside enver keremmi der sadece keremmi der bilemem ama ben cocuguma kerem diycem.eger sizinde diretmeleriniz fayda etmiyosa iki isim dusunun siz hangi ismi koyduysaniz oyle seslenin bi isim icinde huzurumuzu bozmaya gerek yok. ha ayrica esime belirttim 18ine geldimi cocuga secenek suncam istiyosa sildirsin enveri diyorum tamam diyo saka gibi yaa.

eski isimler daha güzel ya, Yeni isimler bana çok samimiyetsiz geliyor Ayşe,Sümeyye,Rabia,Zeynep,Yüsra mesela kuranda geçiyor kolaylık demek yüsra çok güzel değil mi ya
Evet yüsra çok güzel isim kızımın adı :anne:inşirah suresini okurken aklıma yazdım ismi daha çocuk yokken 9sene sonra olunca koyduk hemen ben melike yüsra koymak istedim ama babası tek isim istediği için onu okudu kulagina:KK46:

o değil de bir akrabam sırf çocuğunun adını eylül koyabilmek için zamanından önce sezaryen oldu. sonundan yakaladı eylülü 30 unda doğurdu :D azmin zaferi nedir diye sorsalar bunu anlatırım.

Kizlar esim annem isterse ismini koyariz ben istemiyorum ama o isterse onu kiramam diyor bizimki de kesin ister eminim o ayri sıkıntı bizim icin. Onun disinda birsuru isim saydim esim EYLÜL ismini begendi. Bazilari da eylul sonbahar hazan mutsuzluk demek cocugu etkileyebilir ice kapanik olabilir diyor sizce nasil?
Tanıdığım çok çalışkan pür neşe bir eylül var. Huyuda benzer inşallah :)

Benim eltimle kaynim cidden tuhaf insanlar sanirim. Kizlarina 2 isim koydular, ama doguma kadar tek ismi söylediler sonra süüüpriiiz kaynana seninde adini koyduk dediler. Simdi yine hamile kiz olursa benim istedigim isimi koyacaklarmis (konu acmistim bunla ilgili) erkek olursada bastira bastira söylüyolar 'sade ve sadece tek kp'nin ismi' :) KP koymayin daha güzel bi isim bulun demesine ragmen.
Hayat iste, kimi tepinir durur benim adim olsun diye, kimide koymayin der zorla konur.

valla bende basedemedim esimle bunlarda erkek ismi adet olmus enver sukru enver sukru diye gidiyor. sulalede baska erkek ismi yok bide hepsi tek erkek. sukru dedeninde dedesi sukru enver dedesininde bilmem neyi boyle anlatmaya calisiyolar bisey oldumu. bizim kayinbaba hic bisey demedi allah icin ama gelenek olmus ya esim sen ne isim koymak istiyosan koy karismam bende bunu koymak istiyorum dedi aslinda diretsem belki vazgecerdi ama zaten stresli geciyo hamileligim enver kerem olmasina karar verdik suan 7 aylik hamileyim insallah saglikla dogar ama ben suan basladim kerem demeye annem arkadaslarim bizimkiler kerem diyo esimin aileside enver keremmi der sadece keremmi der bilemem ama ben cocuguma kerem diycem.eger sizinde diretmeleriniz fayda etmiyosa iki isim dusunun siz hangi ismi koyduysaniz oyle seslenin bi isim icinde huzurumuzu bozmaya gerek yok. ha ayrica esime belirttim 18ine geldimi cocuga secenek suncam istiyosa sildirsin enveri diyorum tamam diyo saka gibi yaa.
canım bence kerem enver yazdır çünkü genellikle ilk ismi söylüyorlar siz keremde deseniz okula başladığında arkadaşları enver der çok örnekleri var bildiğim

canım bence kerem enver yazdır çünkü genellikle ilk ismi söylüyorlar siz keremde deseniz okula başladığında arkadaşları enver der çok örnekleri var bildiğim

ya bi kac arkadasim daha dedi ama bende e. kerem seklinde kullanmak isterse diye boyle koyuyum diyodum bide okulda biz kerem kullaniyoruz desekde yine de ilk adi mi kullanilir

ya bi kac arkadasim daha dedi ama bende e. kerem seklinde kullanmak isterse diye boyle koyuyum diyodum bide okulda biz kerem kullaniyoruz desekde yine de ilk adi mi kullanilir
evt canım bildiğim iki isimli kim varsa hep ilk ismini söylüyorlat ikinci isimde kimlekte kalıyor :63: çok nadir iki ismini kullananlar

evt canım bildiğim iki isimli kim varsa hep ilk ismini söylüyorlat ikinci isimde kimlekte kalıyor :63: çok nadir iki ismini kullananlar

ayy fenaymis o zaman ben gelecege dair hain planlar yaparken megersem benim planlar gume gidecekmisde haberim yokmus bizde oyle yapalim o zaman sagol uyardigin icin

Lütfen bitane dede babaanne ismi bitane de modern isim koyup şu çocukları komik durumlara düşürmeyin midem bulanıyor artık gerçekten.
2016yılındayız yahu özgürce çocuğuna isim veremeyecek insanlar da anne baba olmasınlar lütfen ya.
28yıldır salak bi yaşlı isim bitane de modern isimle yaşıyorum her adımı söylediğimde insanla gülüyor ne o ya falan diyor annem babam da net gerizekalıymış bu ismi koyarak.
Ki ben 88doğumluyum ama pes artık hala mı aynı muhabbet ya.

Bir de o isim sadece kimlikte falan kalmıyor.Okulda listede yazıyor öğretmen o şekilde yoklama alıyor.Sınavda optik formu o şekilde dolduruyorsun.
Bankada resmi daire de aklınıza gelebilecek her yerde o ismi söyleyecek çocuğunuz.
Nikah kıyılırken bile mikrofona o ismi söyleyecek.
Siz o isimle hitap etmeyeceksiniz diye o ismi yok sayamazsınız o nedenle koymayın yahu biraz dişinizi gösterin şu saftirik kocalara.

Back
X