Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızımıza isim için karar veremiyoruz sizlerinde yardımıyla biraz daha işim kolaylaşsın istiyorum.2 isim düşünüyoruz ilerde birini beğenmezse diğerini tercih etsin diye.Ama hangisi daha uyumlu kararsız kaldık :)
1) Zeynep Deniz
2) Derin Deniz
sizce hangisi daha güzel?
merhaba kızımıza isim için karar veremiyoruz sizlerinde yardımıyla biraz daha işim kolaylaşsın istiyorum.2 isim düşünüyoruz ilerde birini beğenmezse diğerini tercih etsin diye.Ama hangisi daha uyumlu kararsız kaldık :)
1) Zeynep Deniz
2) Derin Deniz
bence DERİN ...merhaba kızımıza isim için karar veremiyoruz sizlerinde yardımıyla biraz daha işim kolaylaşsın istiyorum.2 isim düşünüyoruz ilerde birini beğenmezse diğerini tercih etsin diye.Ama hangisi daha uyumlu kararsız kaldık :)
1) Zeynep Deniz
2) Derin Deniz
TAYGA,TAHA,BARTU,BATUHAN,BUĞRA,ARAL,BATUR,GÖKTAN,KAĞAN,KUTAY,OĞUZHAN,POYRAZ,SARPER,YAĞIZ,KAYRA,BERK,ARAS,ÇAĞIN,DORUK,DORUKHAN,KUNTER,SARP bılıyorum cok oldu(( ama bu bızım lıstemız lutfen buradan begendıklerınızı yazarsanız bızde esımle karar verıcegız ...Yoksa bu gıdısle YANDIK
(((
TAYGA,TAHA,BARTU,BATUHAN,BUĞRA,ARAL,BATUR,GÖKTAN,KAĞAN,KUTAY,OĞUZHAN,POYRAZ,SARPER,YAĞIZ,KAYRA,BERK,ARAS,ÇAĞIN,DORUK,DORUKHAN,KUNTER,SARP bılıyorum cok oldu(( ama bu bızım lıstemız lutfen buradan begendıklerınızı yazarsanız bızde esımle karar verıcegız ...Yoksa bu gıdısle YANDIK
(((
bence DERİN ...
Benim kızımın adıda Derin olcak...
tek isim her zaman daha iyi...
tek derin olabilir. derin arkasından isim türünden kelime kullanılınca sıfat görevinde oluyor. o yüzden arkasından gelen isim önemli. öğrenciler diyordu adamın adı soyadı olgun portakalmış. gülüyorlardı...
(((
1) Zeynep Deniz
2) Derin Deniz