bebeğime isimm

kızıma isim

• Ankete Katılan
    30

vitaminc

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
2.199
2
316
İstanbul
merhaba kızımıza isim için karar veremiyoruz sizlerinde yardımıyla biraz daha işim kolaylaşsın istiyorum.2 isim düşünüyoruz ilerde birini beğenmezse diğerini tercih etsin diye.Ama hangisi daha uyumlu kararsız kaldık :)

1) Zeynep Deniz
2) Derin Deniz

sizce hangisi daha güzel?

merhaba kızımıza isim için karar veremiyoruz sizlerinde yardımıyla biraz daha işim kolaylaşsın istiyorum.2 isim düşünüyoruz ilerde birini beğenmezse diğerini tercih etsin diye.Ama hangisi daha uyumlu kararsız kaldık :)

1) Zeynep Deniz
2) Derin Deniz

"Derin Deniz" hiç hoş değil bence, Zeynep Deniz daha güzel

Kesinlikle Zeynep Deniz :16:

Derin Deniz komik bir isim oluyor canım.

1) Zeynep Deniz
2) Derin Deniz

vitaminciğim okulda derin denizle dalga geçerler ne kadar derin, sığ deniz filan. bence de zeynep deniz...

ne kadar zormuş isim vermek
bu isimle dalga geçerleerr mi?
yok bunu böyle değilde baska türlü söylerler fln...

insan arada kalıyo vallahii

TAYGA,TAHA,BARTU,BATUHAN,BUĞRA,ARAL,BATUR,GÖKTAN,KAĞAN,KUTAY,OĞUZHAN,POYRAZ,SARPER,YAĞIZ,KAYRA,BERK,ARAS,ÇAĞIN,DORUK,DORUKHAN,KUNTER,SARP bılıyorum cok oldu :((( ama bu bızım lıstemız lutfen buradan begendıklerınızı yazarsanız bızde esımle karar verıcegız ...Yoksa bu gıdısle YANDIK :((((

1) Zeynep Deniz
2) Derin Deniz

bence DERİN ...
Benim kızımın adıda Derin olcak...
tek isim her zaman daha iyi...

TAYGA,TAHA,BARTU,BATUHAN,BUĞRA,ARAL,BATUR,GÖKTAN,KAĞAN,KUTAY,OĞUZHAN,POYRAZ,SARPER,YAĞIZ,KAYRA,BERK,ARAS,ÇAĞIN,DORUK,DORUKHAN,KUNTER,SARP bılıyorum cok oldu :((( ama bu bızım lıstemız lutfen buradan begendıklerınızı yazarsanız bızde esımle karar verıcegız ...Yoksa bu gıdısle YANDIK :((((

eğer oğluşumuz olsaydı biz batuhan koyacaktık adını o nedenle batuhan diyorum

tayga
bartu
kayra
çağın
kunter

bunlar olmasn da :9:

bence DERİN ...
Benim kızımın adıda Derin olcak...
tek isim her zaman daha iyi...

tek derin olabilir. derin arkasından isim türünden kelime kullanılınca sıfat görevinde oluyor. o yüzden arkasından gelen isim önemli. öğrenciler diyordu adamın adı soyadı olgun portakalmış. gülüyorlardı...

tek derin olabilir. derin arkasından isim türünden kelime kullanılınca sıfat görevinde oluyor. o yüzden arkasından gelen isim önemli. öğrenciler diyordu adamın adı soyadı olgun portakalmış. gülüyorlardı...

evet öyle dediğin gibi oluyo canım.bende ztn uysun diye dediydim derin deniz ii :))
tek deriinn de güzelll evett

Berk ve çağın güzell bence

1) Zeynep Deniz
2) Derin Deniz

canimmmm ben senle ayni fikirde deilimmmmmmmmmmm :19::19:

tek isim cocuk icin ozellikle okul zamani ilerki is yasamindada hep problem oluyoooooo kaldiki sectigin isimler tek tek ken cok daha guzellllllllllll
okuma yazma ogrenirken bile ilk ismini yazmayi ogremeye baslar ve 2 isimliler hep zorluk yasar sonra sinavlari kodlarkende zorrrrr
derim bennnnnn :)

ama tekli dersen hepsi cok guzel
siralamamda soyle olurdu

DERIN ( ki ilerde bende istiyorum bu ismi)

ZEYNEP

DENIZ

bebisin dogup yuzune baktiginda ona yakisacak isim direk aklina gelicektir zatennnn
minikkk annemcimmmmmm

allaha emanettt:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X