bebeğime isimm

kızıma isim

• Ankete Katılan
    30
VITOMMMMM

Derin gelsinnn arkadannn Doruk icin calismalara baslarsinnnnn :))))))

canimmmm ben senle ayni fikirde deilimmmmmmmmmmm :19::19:

tek isim cocuk icin ozellikle okul zamani ilerki is yasamindada hep problem oluyoooooo kaldiki sectigin isimler tek tek ken cok daha guzellllllllllll
okuma yazma ogrenirken bile ilk ismini yazmayi ogremeye baslar ve 2 isimliler hep zorluk yasar sonra sinavlari kodlarkende zorrrrr
derim bennnnnn :)

ama tekli dersen hepsi cok guzel
siralamamda soyle olurdu

DERIN ( ki ilerde bende istiyorum bu ismi)

ZEYNEP

DENIZ

bebisin dogup yuzune baktiginda ona yakisacak isim direk aklina gelicektir zatennnn
minikkk annemcimmmmmm

allaha emanettt:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyyyyyyyyyyyyyy pidilgam yaaaa ikimizde tam yengeçdaşız işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
daha dün eşim artık karar ver isimde dedi de ben hala karar veremeiyorummmmmmm
dogunca kucagıma lınca içimden bir ses diyokii onun yüzüne bakıp ne oldugu gelcek aklıma ve ozmn ona en cok yakısan ismi verceğimize inanıyorum dyorummm
eşimde diyokii:)) ozmzn aklına rahime gelse nolcakkk ben cıldırırım diyoo.
çüşünüz dedi o gelmezzz herhaldeee

ben bukdr kararsız olcagımı b iliyordumda bukadarda değildii yaniii.
bir o gün gelsin kucagıma versinler bebeğimiiiiii işte ozmzn en dogru kar verilir diye düşünmektende kendimi alamıyorummmmmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyyyyyy pidilgam yaaaa ikimizde tam yengeçdaşız işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
daha dün eşim artık karar ver isimde dedi de ben hala karar veremeiyorummmmmmm
dogunca kucagıma lınca içimden bir ses diyokii onun yüzüne bakıp ne oldugu gelcek aklıma ve ozmn ona en cok yakısan ismi verceğimize inanıyorum dyorummm
eşimde diyokii:)) ozmzn aklına rahime gelse nolcakkk ben cıldırırım diyoo.
çüşünüz dedi o gelmezzz herhaldeee

ben bukdr kararsız olcagımı b iliyordumda bukadarda değildii yaniii.
bir o gün gelsin kucagıma versinler bebeğimiiiiii işte ozmzn en dogru kar verilir diye düşünmektende kendimi alamıyorummmmmmmmmmmm

YENgec kararsizligina oglak inadimi geliooooooo aman yarabbimmmmm :)))))))

bak ayni seyi dusunmusuz yine yuzune bakinca aklina gelicek isim ama benim favorim DERIN ( doruga hazirlik:)))))))))

ben insallahh ikiz yapip 1 seferde derin doruk yapicam allahin izniyleeeeeeeeeeeee
dua ettt banaaa bebisinle beraber cnmcmmmm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

YENgec kararsizligina oglak inadimi geliooooooo aman yarabbimmmmm :)))))))

bak ayni seyi dusunmusuz yine yuzune bakinca aklina gelicek isim ama benim favorim DERIN ( doruga hazirlik:)))))))))

ben insallahh ikiz yapip 1 seferde derin doruk yapicam allahin izniyleeeeeeeeeeeee
dua ettt banaaa bebisinle beraber cnmcmmmm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:1::1::1::1::1::1::1::1:
aynen öyle olcak tatlım..
amin canım dualrım hep sizinleeeeeeeeeeeee
Allah sanda vericek hemide ikizzz- üçüzz olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gör gününüüüüüüüüüüüüü :9::9::9::9::9::9::9:
saglıkla olsunda birtanecik bile yeterrrrr

Back
X