Bebeğime ismini ben veremedim:((

Allah uzun ömür versin bebeğine............anlamıyorum bu zihniyeti çok haklısın belki bıraksalar sen kendi gönlünle koyacaktın yok illa diretecekler......
Allah tan biz eşimle bu konuya şiddetle karşıyız yoksa olay olurdu heralde ......
olan olmuş canım adıyla yaşasın inşallah napıcaksın böyle çoğu...

En sinir olduğum şeydir bu...
Eşim de bir defa bana, çocuğumuz olursa ismi önce babama sorucaz dedi...
Hiç kusura bakma dedim, onlar kendi çocuklarının isimlerini koymuşlar, bizim çocukların ismini koymak da bize kalsın dedim...

Çok sinirleniyorum böyle durumlara...
Eğer çocuğuma istediğim ismi koymazsam benim de içimden gelmez seslenmek...

hamileliğimde ne kadar heyecanlanmıştım,mutlu olmuştum ama hiçbirşeyiyle ben ilgilenemedim,mutluluğumu yaşayamadım,ismini bile ben koyamadım,eşimin ailesi kayınpederimin adını koydular,bebeğime ismiyle seslenmek içimden gelmiyor,sinir oluyorum..neden herşeye karışıyorlar anlamıyorum,ben karnımda taşıdım ben büyütüyorum,her zorluğunu ben çekiyorum,ismini bile başkaları koyuyor.haksızlık değilmi bu???
varmı başka bu sorunu yaşayan arkadaşlar,beni yalnız bırakmayın..:çok üzgünüm:

suan bende aynı problemi yasıyorum sildirmek istiyorum ne yapmalıyım?

İsim konusunda bende sorun yaşadım.eşimle kızımın ismini kendi aramızda kararlaştırmıştık aslında.kızım doğdu ve büyükler devreye girdiler.ben 20 yaşında lohusa yatagımda millet isim kavgasına girdi.bende kendimde ugraşacak güç bulamadığım için herşeyi onuruna bıraktım ve kayınvaldemin ismi kondu.şimdiki aklım olsa mücadele eder ve istediğim ismi koyardım.ama o zamanlar bi cahillik oluyor insanda.bari 2 isim koysaydımda onu söyleseydim diye düşünüyorum bazen.ama artık çokk geçç..yapılıcak bişey yok malesef..((((

inşallah ismi güzeldir ...Allahım ismiyle uzun,güzel,huzurlu,sağlıklı,hayırlı,bereketli ömürler nasip etsin..ismi büyük insanlar arasında yer alsın..olan olmuş ismi konmuş dert edip daha fazla üzmeyin kendinizi bu sizin bebeğinize ait bir isim dedesine değil gibi düşünüp öyle hareket edin sanki ikiside birbirinden farklı isimlermiş gibi düşünün.. inşallah bundan sonrada yaşayadığınız tek problem sıkıntı dert çocuğunuzun ismiyle ilgili olan sıkıntı olur ve sonrasınadada unutursunuz inşallah...

çok can sıkıcı bişey yaa. minicik tatlı bi bebeğe, (örneğin) "şerafettin" ismini koymak istemezdim.

Back
X