Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi

İyi olan hersey derken ??

Bebeği istemediğimi nerden çıkardınız

O benim canım herseyim

Lohusalık psikolojisi yasamak , şaşkınlık yorgunluk tedirginlik suç mu ??

39 yasına kadar rahat yaşayıp birden kendine bir dakika bile ayıramayınca
Ağrı sancı çekince
Ne yapacagını bilemeyince
Evini başkaları çelip çevirirken bu düzene ayak uydururken hissedilenler çok normal değil mi

Psikiyatrilik bir durumum yok
Aile ile de geçmişte yaşanılanları bilmiyorsunuz

Ben kendi bebeğime bakacağım tabi
Teşekkür sacmalık
Ne güzel bakıyorsun demek ayrı
Benim olan için ban teşekkür ayrı ....

İkimiz de aynı dönem hamile kalmış, aynı gün doğum yapmış insanlarız. Bahsettiğiniz şeyleri ben de dönem dönem hissettim, sizi belki de en iyi anlayacak insanlardan biriyim burada. Önemli olan yaşadığımız durumlar karşısında hissettiklerimiz kadar verdiğimiz tepkilerdir, insanlara kendilerini nasıl hissettirdiğimizdir. Sizin burada birçok insana soru sorup cevabını aldığınızda bir teşekkür dahi etmeden insanlara kendilerini boşluğa konuşuyormuş gibi hissettirdiğinizi biliyorum. Mesela sizin gibi düşünmeyen sizinle aynı şeyleri yaşamadığını inandığınız insanlarla hiç bir paylaşıma girmek istemeyek kadar vizyonunuz olmadığını biliyorum. Eşinizin ailesiyle ilgili sıkıntıları elbette bilemem, siz yaşadınız ama burada size kasti olarak laf sokmak adına bir şey yapılmadığını bilin isterim. Size teşekkür etmişler çünkü siz zannediyorsunuz ki her anne sizin baktığınız gibi güzel bakıyor çocuklarına. Etrafta belki sizin onda biriniz annelik görmeden büyüyen insanlar vardır, belki onlar sizin koyduğunuz mesafeden dolayı bu teşekkürü edebildiler sadece, belki bu size iyi niyetle atılan bir adımdır.

Siz size attığım mesajı ciddiye almayıp komik bulmuşsunuz, emojiniz bana gülüyor ciddiye almıyor ama cevap verecek kadar da ciddiye almışsınız. Sizde bir soru işareti bile bırakabildiysem ne mutlu. Bana yaklaşımınızda bile dengesizsiniz. Savunmaya geçmişsiniz halbuki ben sizi suçlamadım. Sizin iyiliğiniz için tedavi görmeniz gerektiğine inanıyorum belki ben de sizin yerinizde olabilirdim. Derdim sizi ayıplamak yermek değildi biraz farkındalık yaratmaktı. Mesajımı okudunuz bu benim için yeterli, kaale alıp cevap yazmışsınız bu da güzel. Yerine gitmesine sevindim ama iyi ama kötü algılayın, birinin size bunları söylemesi gerekiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon da tedavi görmem neden gerekiyor bunu açıklayabilir misin bana
Çok merak ettim cidden ?
Lohusalık psikolojisi yaşadım diye mi
Anlayamadım da ben

Onlar bana mesafeli değiller
İnsanlarla neler yasandi bilmiyorsunuz
İki günlük kızım ağlıyor diye sürekli edepsiz , cazgır , sen böyle ağlarsan seni dısArı bırakırlar diyecek cüreti kendinde bulamazdı kv dem
Onlar Aksine oldukça yüzsüz insanlar

Siz evlenirken kv deniz eşiniz evlendi diye 6 ay oğlu İle küsse ne yapardınız
Ya fa eşim sırf evleniyor diye eşimin arabasının anahtar ve ruhsatını saklasa ne yapardınız

Ya da eşime nasıl olsa boşanacaksın dese
Herseyi eşine anlatma dese
Daha dolu örnek var konu mesafe olayı değil zaten

Benim tedavi görmem gerektiğine beni tanımadan etmeden nasıl karar verdiniz gerçekten bunu çok merak ettim açıklar misiniz

Cnm o bizdede var. Ama eşime trip atiyor 😂😂😂 karnabahar sevmeyen kocam karnabahar yeyince o kvnin bakişlarini unutmuyorum 😂😂😂 bizlerde gelecegin kaynanalari olacagiz bakalim neler olacak
Valla dediğin gibi bizde ilerde kv olucaz benim oğlum 42 günlük şimdiden mutlu olsun nasil olursa olsun diyorum,benim annemde öyle ama bazı "insanlar" bunu anlamıyorum maalesef

kotu nıyetlı degıl dedıklerı cogu anne daha bebek dogar dogmaz tv karsısında ılgısız kusmuklu bırakıyor ılgılenmeyen yorgunum dıyen asabı kucuk bebege bagıran anneler de var...

evladımıza ıyı bakıyor masallah yanı bılgılı bılınclı demek ıstemısler ılgısız bılgısız deseler daha mı ıyı olurdu ? agızlarından guzel soz cıkmıs guzel soze nıye kızılır kı ? lohusalıktan sanırım

kotu nıyetlı degıl dedıklerı cogu anne daha bebek dogar dogmaz tv karsısında ılgısız kusmuklu bırakıyor ılgılenmeyen yorgunum dıyen asabı kucuk bebege bagıran anneler de var...

evladımıza ıyı bakıyor masallah yanı bılgılı bılınclı demek ıstemısler ılgısız bılgısız deseler daha mı ıyı olurdu ? agızlarından guzel soz cıkmıs guzel soze nıye kızılır kı ? lohusalıktan sanırım
Beni sevmediklerini bildiğim için olabilir
Bir de iyi bakıyorsun demek ayrı
Teşekkür ayrı bana göre
Ben görümceme teşekkür ediyor muyum çoçuklarına iyi bakıyorsun diye

Beni sevmediklerini bildiğim için olabilir
Bir de iyi bakıyorsun demek ayrı
Teşekkür ayrı bana göre
Ben görümceme teşekkür ediyor muyum çoçuklarına iyi bakıyorsun diye
gorumcenızın cocugu sızın bırseyınız degıl de gorumcenız ıcın sızın cocugunuz yegenı onlar oyle dusunuyor olabılır yanı ... hayatda bıraz esnek daha rahat olmak gerek sızı gercekten sevmeseler guzel cumleler kurmazlardı cunku boyle bır zorunlulukları yok ?
samımıyetın ılgın guzellıgın ıcın tesekkur etmısler esınızın mahkeme ısı oldugunda da ılgılendıgınız destek oldugunuz ıcın de tesekkur etmısler mesela bu aılede bır tesekkur etme hassasıyetı var demek kı ne var kı bunda ? etsınler ne olacak sacma olabılır kotu soz soylemedıkten sonra fazla kıbarlık gostermelerınde ne sorun olabılır sız sevmıyor olabılırsınız ama saygı duymak zorundasınız

kendı kendınızı doldurup germeyın dıye soyluyorum bunları rahat olun bıraz . mesela bızım aılemızde benım aılemde kadın emzırmek zorunda degıl emzırecekse es altınlar alır , evın herseyıyle ılgılenmek zorunda degıl es yardım etmek zorunda yanı kadın kendını yormak zorunda degıl . kayınvalıdemı hıc sevmem acık soyleyeyım ama bana ıyı bır es oldugum ıcın tesekkur etmıstı :D
yanı buna ne denebılır kı sagolsun benı oyle gordugu ıcın dıyebıldım sadece

rahat olun bıraz herseyın altında bırsey aramak yorar ınsanı sıze yazık olur

gorumcenızın cocugu sızın bırseyınız degıl de gorumcenız ıcın sızın cocugunuz yegenı onlar oyle dusunuyor olabılır yanı ... hayatda bıraz esnek daha rahat olmak gerek sızı gercekten sevmeseler guzel cumleler kurmazlardı cunku boyle bır zorunlulukları yok ?
samımıyetın ılgın guzellıgın ıcın tesekkur etmısler esınızın mahkeme ısı oldugunda da ılgılendıgınız destek oldugunuz ıcın de tesekkur etmısler mesela bu aılede bır tesekkur etme hassasıyetı var demek kı ne var kı bunda ? etsınler ne olacak sacma olabılır kotu soz soylemedıkten sonra fazla kıbarlık gostermelerınde ne sorun olabılır sız sevmıyor olabılırsınız ama saygı duymak zorundasınız

kendı kendınızı doldurup germeyın dıye soyluyorum bunları rahat olun bıraz . mesela bızım aılemızde benım aılemde kadın emzırmek zorunda degıl emzırecekse es altınlar alır , evın herseyıyle ılgılenmek zorunda degıl es yardım etmek zorunda yanı kadın kendını yormak zorunda degıl . kayınvalıdemı hıc sevmem acık soyleyeyım ama bana ıyı bır es oldugum ıcın tesekkur etmıstı :D
yanı buna ne denebılır kı sagolsun benı oyle gordugu ıcın dıyebıldım sadece

rahat olun bıraz herseyın altında bırsey aramak yorar ınsanı sıze yazık olur
Beni sevmediklerini biliyorum
Sevselerdi kv Dem eşime sen beni değil victory i tercih ettin
Sen de evlendin ya hAyatta kimseye güvenim kalmadı , o kadar kaptırma kendimi sen annesiz yapamazsın gibi cümleler kurmazlardı
Beni sevselerdi eğer bebeğim tüp bebek
Son 3 ay yatış aldim eşimden başka kimsem yoktu
Bir arar sorarlardı nasılsın var mi bir ihtiyacın diye
Ya da hamilelik haberini alınca bir hayırlı olsun diyebilirlerdi
Onlarda hep önde olma
İyi görünme çabaları var eşime karşı
Kv dem bana daha düne kadar eşimin eski nişanlısının adı İle seslenirdi :)
Sevmediklerini biliyorum bunu eşim dahi söyler
Benim yanımda hangi dişi olsa annem böyle der :)

Bebek olunca iyiyi oynuyorlar sadece olay bu

Beni sevmediklerini biliyorum
Sevselerdi kv Dem eşime sen beni değil victory i tercih ettin
Sen de evlendin ya hAyatta kimseye güvenim kalmadı , o kadar kaptırma kendimi sen annesiz yapamazsın gibi cümleler kurmazlardı
Beni sevselerdi eğer bebeğim tüp bebek
Son 3 ay yatış aldim eşimden başka kimsem yoktu
Bir arar sorarlardı nasılsın var mi bir ihtiyacın diye
Ya da hamilelik haberini alınca bir hayırlı olsun diyebilirlerdi
Onlarda hep önde olma
İyi görünme çabaları var eşime karşı
Kv dem bana daha düne kadar eşimin eski nişanlısının adı İle seslenirdi :)
Sevmediklerini biliyorum bunu eşim dahi söyler
Benim yanımda hangi dişi olsa annem böyle der :)

Bebek olunca iyiyi oynuyorlar sadece olay bu
ya alemsınız ya kocaman sarılasım geldı ama ne curret dıye benı doversınız dıye korktum cekıldım gerı :)
aslında hırcın duruyorsunuz ama saf bır yanınız var hemen doldurusa gelmeye yakınsınız bellı
o yaptıkları sızı sevmedıklerınden degıl cahıllıklerınden :) cahıllık baska bırıı sevmemek baska
arada ıletısım sorunu olmayan, gercekten ıyı davranan , kendı annem gıbı kayınvalıde dıyebılen gelın kayınvalıde ılıskısı bır elın parmagını gecmez :)
kendı annemde dahıl kı cok ıyı kayınvalıdedır ama bazen oyle bır cumle kuruyor kı annemı uyarıyorum bana soylesen kırılmam ama sen kayınvalıdesın kurdugun cumle yanlıs bak dıyorum mesela benım annem bıle sacmalayabılıyor yanı :)

ozellıkle eslerın arasına nıfak sokmadıgı sıze kotu sozler soyleyıp asagılamadıgı haksızlık yapmadıgı surece bırseylerı buyutmeyın . evlılık sadece akıllı ınsanların stratejıyı bılen ınsanların yurutebılecegı bır kurum psıkolojık savas halıne bızler donusturebılırız . o oyle demıs cahıllık etmıs gecmıs gıtmıs olumsuz konusmus ama ogluna yapmıs aslında bu kotulugu :) oglunu seven kayınvalıde aman cocugumun huzuru bozulmasın dıye esktra dıkkat eder yanı sorunu sızınle degıl cocuguyla esınız kırılmalıydı annesıne o davranısından oturu sızın bırseyınız degıl kapınızı kapattıgınızda dısarda kalan bırı etkısız eleman o esınızın sorunu o dertlensın bosverın sız mutlu olmanıza bakın sızı ılgılendıren tek sey esınız evladınız okadar

her soyledıgı seyın altında hep olumsuz aramayın ınsanları oldugu gıbı kabul edın zarar verıyorsa mesafe koyun hersey cozulur ufak seylerden de sorun cıkarmayın bunlar sızın evlılıgınızı yıpratır deger mı ? evlılıgınızı yıprattıgınıza degecek ınsanları mı ? ee ozaman ? cok takıyorsunuz yanı :)

Back
X