- Konu Sahibi victoryvivi
İyi olan hersey derken ??
Bebeği istemediğimi nerden çıkardınız
O benim canım herseyim
Lohusalık psikolojisi yasamak , şaşkınlık yorgunluk tedirginlik suç mu ??
39 yasına kadar rahat yaşayıp birden kendine bir dakika bile ayıramayınca
Ağrı sancı çekince
Ne yapacagını bilemeyince
Evini başkaları çelip çevirirken bu düzene ayak uydururken hissedilenler çok normal değil mi
Psikiyatrilik bir durumum yok
Aile ile de geçmişte yaşanılanları bilmiyorsunuz
Ben kendi bebeğime bakacağım tabi
Teşekkür sacmalık
Ne güzel bakıyorsun demek ayrı
Benim olan için ban teşekkür ayrı ....
İkimiz de aynı dönem hamile kalmış, aynı gün doğum yapmış insanlarız. Bahsettiğiniz şeyleri ben de dönem dönem hissettim, sizi belki de en iyi anlayacak insanlardan biriyim burada. Önemli olan yaşadığımız durumlar karşısında hissettiklerimiz kadar verdiğimiz tepkilerdir, insanlara kendilerini nasıl hissettirdiğimizdir. Sizin burada birçok insana soru sorup cevabını aldığınızda bir teşekkür dahi etmeden insanlara kendilerini boşluğa konuşuyormuş gibi hissettirdiğinizi biliyorum. Mesela sizin gibi düşünmeyen sizinle aynı şeyleri yaşamadığını inandığınız insanlarla hiç bir paylaşıma girmek istemeyek kadar vizyonunuz olmadığını biliyorum. Eşinizin ailesiyle ilgili sıkıntıları elbette bilemem, siz yaşadınız ama burada size kasti olarak laf sokmak adına bir şey yapılmadığını bilin isterim. Size teşekkür etmişler çünkü siz zannediyorsunuz ki her anne sizin baktığınız gibi güzel bakıyor çocuklarına. Etrafta belki sizin onda biriniz annelik görmeden büyüyen insanlar vardır, belki onlar sizin koyduğunuz mesafeden dolayı bu teşekkürü edebildiler sadece, belki bu size iyi niyetle atılan bir adımdır.
Siz size attığım mesajı ciddiye almayıp komik bulmuşsunuz, emojiniz bana gülüyor ciddiye almıyor ama cevap verecek kadar da ciddiye almışsınız. Sizde bir soru işareti bile bırakabildiysem ne mutlu. Bana yaklaşımınızda bile dengesizsiniz. Savunmaya geçmişsiniz halbuki ben sizi suçlamadım. Sizin iyiliğiniz için tedavi görmeniz gerektiğine inanıyorum belki ben de sizin yerinizde olabilirdim. Derdim sizi ayıplamak yermek değildi biraz farkındalık yaratmaktı. Mesajımı okudunuz bu benim için yeterli, kaale alıp cevap yazmışsınız bu da güzel. Yerine gitmesine sevindim ama iyi ama kötü algılayın, birinin size bunları söylemesi gerekiyordu.
Son düzenleyen: Moderatör: