Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi

Asil insanlarmiş aslında ya .Torunlarını öyle görünce sevinmişler .Herkes aynı pencereden bakmıyor ,yorumlamıyor hayatı olayları.Art niyet arayacak olduktan sonra ooo..Üzerinde durmayın bence

Asil mi😂😂😂😊
Günde kaç kere osuruyor , sıçması iyi mi diye soruyorlar
Bunun kibar hali ile değil

İllakj o buzağıyı öküzün altında bulacağım diyorsunuz.
Havadan nem kapmak bu olsa gerek.
Bence hiç de alınacak bir söz değil. Ben art niyet göremedim.
Ama siz yok bu cümle bana hakarettir diyorsanız o zaman kaynananiza bir teşekkür eder odesirsiniz.

Herkese merhaba
2,5 aylık bir bebeğim var
Bizden uzakta yaşayan bir de kv ve görümcem var
İkisi ile de mesafeliyim
Kendilerini sevmem ve belli de ederim soğuk duruşum ile
Onlar da beni sevmez bilirim ama eşime oynarlar

Bebeğimi görmek için eşimi görüntülü aradıklarında dün eşime ;

Victor’y e teşekkürlerimizi ilet kızımıza iyi bakmış dediler bebeğim için

Onu büyümüş güzel giyimli görüyorlarmış
Bu bakımdan bana teşekkür etmişler

Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım

Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
O birseymi kizimin bebekkenki çocuk doktoru anne sütüm iyi yaramişti yagli bir süttü bebekde daha ilk aydan cok iyi kilo almisti.Doktorumuz çok güzel bakmişsin Allah razi olsun demisti bana.Sanki sokaktan bulmuşum 😁

Yengemi de kardeşim gibi gorurum hatta kendisi benim nikah şahidim oldu. Size garip gelebilir tabi boyle şeyler. Aile olabilmek güzel birşey.
Ne kadar yanlış Bi cümle size garip gelebilir aile olmak güzel bişey cümlesi? Nerdne biliyosunuz konu sahibinin neler yaşadığını? Belki uğraştı anlaşamadı yada baktı kişilikler farklı uzak kalmayı tercih etti? Herkes birbiriyle iyi anlaşmak zorunda değil

Ben kötü niyet görmedim pek. Kayınvalidem de başkalarının yanında Shell çok iyi bakıyor dediğinde mutlu oluyorum. İlla takdir beklemiyorum ama emeklerimin görülmesi de hoşuma gider

Herkese merhaba
İkisi ile de mesafeliyim

Çok sinirim bozuldu bu duruma , ben bebeğin bakıcısı miyim annesiyim tabii ki iyi bakacağım

Sizce takılmakta yersiz mi düşünüyorum , haklı mıyım fikirlerinizi merak ediyorum ...
Bence siz sevmediğiniz için kv ve görümcenizi ne söyleseler size dokunurmuş gibi. Bunda abartılacak bir durum göremedim.

"Tesekkurlerimizi ilet" ifadesi garip olmus evet fazlaca sahiplenmisler bebegi gibi ama bu kadar takilacak bir durum degil bence. "Tabiki iyi bakarim,benim evladim sonucta" deyin gecin😍

Kv min daha bir iyi sözünü duymadım, lohusalıgimda kilo ver artık demesi, oglum ek gıdaya geçtiğinden yaptığım karışım denemelerinde ben senin gibi karışık kurusuk yedirmezdim demesi..

Yemekten yeni kalkmış bebeğin üstünün kirlenmiş olmasına bile laf etmesi...

Anlatsam bitmez..
Şayet benim kv dem böyle birşey deseydi, bir mukavele der gülümserdim 😊

Dertlenip konu açmak şöyle dursun.
Sevmediğiniz icin herşeyleri batıyor olabilir de, gerçekten cok abest bir şey yok söylediğinde.

Kendinizi boşa doldurmayın ☺

Kötü bir niyetle yapmamışlardır belki. Hem dedikleri de kötü değil hani kafanızı takacağınız kadar. Boşverin geçin

Ne güzel bakıyorsun denilir taktir edilir ama teşekkür edilmez
O bebek sizden gelininize emanet değil
Size ait olan birseye bakmıyor ki

Zaten onun ...

e zaten onun ve abimin bebeği, kim inkar ediyor bu sadece kendisinin çok iyi baktığını söylediğimiz ve minnet duyduğumuzu söylediğimiz bir iltifat teşekkür dahil,ki bence her annenin motivasyona ihtiyacı var, kendisi Allah tan aşırı iyi niyetli de çok tatlı karşılıyor bu sözü.
bizden emanet değil,niyet okumayın, herkesin cümlesi çift taraflı değil.
konuyu okuduktan sonra bir kere daha "şükürler olsun"dedim, ki abim onun gibi biriyle evlenmiş.

şimdi anneniz dese aynı sözü "ayyy ne tatlı" diyecekken neden eş ailesi olunca hemen başka niyet aranıyor.
eşiniz belki de ultra iyi bakmıyor herşeye, biraz da acaba tersi olabilir mi diye düşünün.

Bebeğime iyi bakıyorum diye teşekkür edilmesi saçma geldi. Aklınca laf sokmuşlar. Pasif agresif hareketler bunlar

Herkese merhaba
İkisi ile de mesafeliyim

Lafın gelişi demişlerfir kızmaya gerek yok.

Ben bir art niyet göremedim canım yaa, herşeyi o kadar kafana takma ince eleyip sık dokuma boşver he he de geç.

Kızım demesinden çok teşekkür etmesi rahatsız etti
Benim olan seye bakacağım zaten
Onun emanetine bakmıyorum neden teşekkür etsin
Annemize beni bu yaşa kadar getirdiğin için teşekkür ederim desek mesela bu kötü niyetli midir? Halbuki annemiz zaten doğurduysa bizi bu yaşa getirmek zorunda. Ya da eşiniz deseydi bunu yine de yanlış anlar mıydınız?

ciddi inanamıyorum. biz de abimin eşine diyoruz, ne güzel bakıyosun ,ellerine kollarına sağlık, nasıl büyütmüşsün maşallah diye. insanın içinden geliyor, onun kendi çocuğu olsa da teşekkür etmek.
bunda fesatlık aranır mı ya..
Gerçekten bu devirde insanların algıları bozulmuş ya da olaydaki karakterler kayınvalide görümce elti falan olduğunda insanlar güzel şeyde bile kötülük aramaya başlıyor.

Laf sokmak degil o astoria
Bende yasadim , boyle anneyi onore ettiklerini dusunuyorlar
Yukarida yazdim bende benzer bir durum yasadigimi , aslinda amaclari farkli ama tabi salakca bir cumle

Bana da sanki "Kızımıza iyi bakmış" derken hafif küçümseyici gelmişti. Yani görünüşte bir şey yok ama teşekkürün altında sanki torunu benimseyip anneyi küçümseyen, dışlayan, bakmak zorunda olduğunu ima eden bir alt metin gibi. Tam anlatamadım ama neyse belki de ben yanlış düşünmüşümdür. Konu sahibini etkilemek istemem.

Bunda ne var anlamadım ben. Onlar kötü niyetle bike söylemiş olsa takılmayın lütfen böyle şeylere. Benim kayınvalidem ve kayinpederim de ne güzel bakmışsın kizim vs vs. Dediklerinde mutlu olmuştum. Herkes ayni dili konuşacak diye bir kural yok. Sizin görüşünüzde densiz bir cümle olabilir ama onlar memnuniyetlerini bu şekilde dile getiriyor olabilirler. Yazık ama size de aranızdaki ilişkiye de. Her noktaya takılarak iyice çekilmez hale getirmeyin onlarla olan ilişkinizi.

Kötü birşey dememişler neden bu kadar taktınız kafayı o kısmı anlamadım ? Haberlerde bir sürü çocuk ölümleri, şiddet görüyoruz ve size onu güzel yetiştirdiğiniz için teşekkür etmişler sovseler miydi ki ? Alemsiniz😁

Back
X