Bebeğime iyi bakıyorum diye görümce ve kv nin teşekkür etmesi

yani kusura bakmada
bende kardeşimin eşine çok güzel bakmışsın tesekkür ederiz derim ,

bu bir kibarlık ince düşünce gösterisidir ,
Derseniz tuhaf kacar bence. Cok güzel bakıyorsun deseniz sorun yok ama teşekkür etmek cok yersiz olur. Tesekkur neden edilir, size bi iyilik guzellik yapilir oyle edersiniz. Ama burda size yapılan bisey yok. Kendi cocuguna bakiyor bakıyorsa, sizlik bi durum yokki tesekkur edesiniz. Iltifat edilir de teşekkür edilmez

Derseniz tuhaf kacar bence. Cok güzel bakıyorsun deseniz sorun yok ama teşekkür etmek cok yersiz olur. Tesekkur neden edilir, size bi iyilik guzellik yapilir oyle edersiniz. Ama burda size yapılan bisey yok. Kendi cocuguna bakiyor bakıyorsa, sizlik bi durum yokki tesekkur edesiniz. Iltifat edilir de teşekkür edilmez
Aynennn demek istediğim bu
Teşekkürler 😊

Benim kayınvalidem de dedi bana birkaç kere. İyi niyetli söyledi aslında, beni ovuyor kendince. Ama ben de rahatsız oldum. Bida aoylerse dicem, anne benim çocuğum o tabi iyi bakicam diye.
Ama takilmayin ya, yeri gelirse söyleyin siz de lafinizi. Aklınızda kurup kuurp sikmayin kendinizi

Teşekkür etmek sacma olmuş kibarlık budalası diye bir laf vardır onu getirdi aklıma sanki bu da öyle bir durum gibi.ama cokta mesele yapilcak bir durum da değil he deyin geçin bence

Lütfen kendinize yaşamayı zorlaştırmayın. Ben artniyet görmedim. Çünkü kayınbabamda bana teşekkür etti. Neden mı? Çevresinde ilgisiz anneler gördükleri için.

Kızımız demiş. Bunda ne var? Yeni doğum yaptığınız için hassasınız anlıyorum. Belki geçmişte yaşadıklarınızdan dolayı olabilir. Belli ki arayı düzeltmeye çalışıyorlar .

Bugün 2. Duyduğum aynı şekilde olay var. Adamlar aniden tayin istemişler. Neden mı? Eşlerinden dolayı. Adamın ailesinin her yaptığını dediğini abartıp kocasını yıldırmışlardı. Ha dersin kadınlar mı suçluydu. Evet hanımları yakinen tanıyorum. Kaç kişi uyardı. En sonunda yuvalarından oldular. Biri 30 yıllık evli. Diğeri ise 10 yıllık. Şimdi kendilerini suçlayıp oturuyor lar. Çocukları da annelerini suçluyor.

bizim cevremizde " iyi bakmissin" cumlesini tontiş bebeklere kurarlar.. bana kotu bir sey demis gibi gelmedi acikcasi. Muhabbet olsun diye soylenmis. Sirinlik olsun diye soylenmis gibi. Insanlar agzindan cikan kelimeyi okadar uzunca dusunmuyor ki.. siz niye cok takildiniz..

Onlar da mesafeyi bildikleri icin en makbul soz bu olsa gerek diye dusunup soylemislerdir tesekkur neden edilir mesafeli isen yoksa turk insani icten ve samimidir eger sizle arasinda bir mesafe olmamis olsaydi allah razi olsun kizim da cok iyi bakiyor derdi bakmiş demis bakildigini bilmiyorduk gorduk tesekkur ederiz gibi yani dıs kapinin mandaliyiz gibi sanki sitem de var
Ama keske her kvalide kinayeli de soylese de tesekkur etse en azindan sevineceginiz nokta kvalideniz mesafenizi anlamis ayni sekilde yanit vermis sevinmeniz lazim en azindan duzeyli bir kvalideniz var bir kapasitesi var ☺

bugun internette demet akalının haktan'a iyi baktıgı için teşekkür ettiğini okuyunca

senın konun geldi aklıma eski yorumlardan aradım buldum ,

şimdi karısı çıkıp kocama bakarken sanamı soracam dese bu kabalık olmaz mı ,
karşı taraf yakın samımı görmüş tesekkür etmiş ,

bilmem anlatabildim mi
yani seni yakın samımı görmüş bu şekilde konuşmuşlar ,

sevgiyle kal

Aynı şey benim de başıma gelmişti bana da teşekkür etmişlerdi ki doğumda filan kendilerinin kaç gün kalıp onda da surat asıp ağar topar gitmişlerdi yardım etmemek için. Sonra uzaktan eşime ayy oğlum şöyle işimiz var gelemiyoruz böyle işimiz var gelemiyoruz diyip dururlardı ama bizim yerime gelinimizi teşekkür et çok iyi bakmış demişlerdi ben çok sinir olmuştum ne demek teşekkür etmek ama sonra onların vicdanlarını rahatlamak ya da sırf laf olsun diye söylemek için söylediklerini düşünüp umursamamıştım sonra bana da demişlerdi ben yüzlerine şöyle bir kahkaha atıp benim bebeğim tabiki iyi bakacağım teşekkür etmek çok saçma yani demiştim.

Sizin daha önceki yazışmalarınızı, hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreçlerinizi yakınen takip etmiş bir anneyim. Öncelikle belirtmeliyim ki iyi olan her şeyin altında bir anlam aramaya müsait bir yapınız var. Eğer ailesi o görüntülü aramada size ithafen bir şey dememiş olsa da bu sizin bir derdiniz olacaktı. Biz sizin farklı bir konudaki durumunuza yorum yapmış olacaktık. Amiyane bir tabir olacak ama öküz altında buzağı aramayı geçtim bu buzağının annesi kin diye yaygara koparacak tarzda bir yapınız var. Önce mesafe koyup sonra övgü bekliyorsunuz. Önce bebek isteyip sonra istemiyorsunuz.
Sonra kabul edip yolunuza bakıyorsunuz bence siz ne istediğinizi ve neyin sizi mutlu ettiğini kendiniz de bilmiyorsunuz. Ve bence çareniz burada değil. İyi bir psikiyatr ve psikolog destekli bir tedaviye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Gerçekten hastalıklı çalışan bir beyniniz var. Herkes sizin istediğiniz cümlelerle size gelsin, herkes sizin yaşadıklarınızı yaşasın ve sizi anlasın istiyorsunuz ama kimseye bir adım yaklaşma taraftarı değilsiniz. Bence kabasınız. Çok takıyorsunuz. Acil şifalar dilerim.

Bana da kaynanam arada iyiki oglumun karsisina ciktin sana teşekkur ederim diyor ama sizinki biraz garip kaçmış... 😂 gelin olarak benimsemeyediyse demek oglunun ve kizinizin bakicisi olarak benimsemiştir 😂
Ay benim kv de ben oğluma yıllarca dil döktüm şunu bunu yapmadı ama sen deyince yapti diye trip atıyordu,su bu dediğimde hayati şeyler,mutlu olacağına

Ay benim kv de ben oğluma yıllarca dil döktüm şunu bunu yapmadı ama sen deyince yapti diye trip atıyordu,su bu dediğimde hayati şeyler,mutlu olacağına

Cnm o bizdede var. Ama eşime trip atiyor 😂😂😂 karnabahar sevmeyen kocam karnabahar yeyince o kvnin bakişlarini unutmuyorum 😂😂😂 bizlerde gelecegin kaynanalari olacagiz bakalim neler olacak

Bence de gereksiz alınganlık
Hayat cidden böyle geçmez
Bunda ne var ki bence siz negatif bakıyorsunuz
Ne deseler suç gibi

Sizin daha önceki yazışmalarınızı, hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreçlerinizi yakınen takip etmiş bir anneyim. Öncelikle belirtmeliyim ki iyi olan her şeyin altında bir anlam aramaya müsait bir yapınız var. Eğer ailesi o görüntülü aramada size ithafen bir şey dememiş olsa da bu sizin bir derdiniz olacaktı. Biz sizin farklı bir konudaki durumunuza yorum yapmış olacaktık. Amiyane bir tabir olacak ama öküz altında buzağı aramayı geçtim bu buzağının annesi kin diye yaygara koparacak tarzda bir yapınız var. Önce mesafe koyup sonra övgü bekliyorsunuz. Önce bebek isteyip sonra istemiyorsunuz.
Sonra kabul edip yolunuza bakıyorsunuz bence siz ne istediğinizi ve neyin sizi mutlu ettiğini kendiniz de bilmiyorsunuz. Ve bence çareniz burada değil. İyi bir psikiyatr ve psikolog destekli bir tedaviye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Gerçekten hastalıklı çalışan bir beyniniz var. Herkes sizin istediğiniz cümlelerle size gelsin, herkes sizin yaşadıklarınızı yaşasın ve sizi anlasın istiyorsunuz ama kimseye bir adım yaklaşma taraftarı değilsiniz. Bence kabasınız. Çok takıyorsunuz. Acil şifalar dilerim.
+10000

Kesinlikle katılıyorum ☝️

İyi olan hersey derken ??

Bebeği istemediğimi nerden çıkardınız

O benim canım herseyim

Lohusalık psikolojisi yasamak , şaşkınlık yorgunluk tedirginlik suç mu ??

39 yasına kadar rahat yaşayıp birden kendine bir dakika bile ayıramayınca
Ağrı sancı çekince
Ne yapacagını bilemeyince
Evini başkaları çelip çevirirken bu düzene ayak uydururken hissedilenler çok normal değil mi

Psikiyatrilik bir durumum yok
Aile ile de geçmişte yaşanılanları bilmiyorsunuz

Ben kendi bebeğime bakacağım tabi
Teşekkür sacmalık
Ne güzel bakıyorsun demek ayrı
Benim olan için ban teşekkür ayrı ....

Cnm o bizdede var. Ama eşime trip atiyor 😂😂😂 karnabahar sevmeyen kocam karnabahar yeyince o kvnin bakişlarini unutmuyorum 😂😂😂 bizlerde gelecegin kaynanalari olacagiz bakalim neler olacak

Benim kv trip atmıyor direkt eşime sen beni değil victory i tercih ettin , sen de evlendin ya hAyatta kimseye güvenim kalmadı dedi

Back
X