- Konu Sahibi garfieldim
-
En kötü babannenin en iyi bakıcıdan iyi olduğunu düşünüyorum kendi adıma.
Sizinle arası kötü olabilir,ama bakmak istediği torununa da kötü olacak değildir ya..
Benim kayınvalidem bakmıyor mesela,ben bakamam diyor bende çalışmıyorum bakıcıya bırakamadığımdan.Ki çalıştığımda baktıracağımız bakıcımız da hazır ve 20 yıllık tanıdık..
Bilemiyorum iyi düşünün tartın ama bakıcıyla büyüyen çocuklara üzülüyorum ben.İlerde çalışırsam kendi çocuğumda bunun içinde olacak..:sinifsinif:
Bence yanlış düşünüyorsunuz,ben 11 yıldır güzellik uzmanlığı yapıyorum ve çocuğuna bakıcıya baktıran ve çocuk bakan yüzlerce müşterim oldu.çocuğumun bakıcısı annemden sabırlı çocuğuma diyenler,sıkılıp bıkmadan oyunlar oynuyo bunu kayınvalidem annem yapmıyo diye anlatanlar,ben yemek yediriken sabırsızlanıp sinirleniyorum ama yemek yemesi için binbir dil döküyo diyenler.
Yine çocuk bakanlardanda baktığı çocuk okula yada kreşe başlama zamanı geldiğinde özleyeceğini söyleyenler.
Yani genelleme yapmak çok yanlış bence.elbette kötülerde vardır ama bir okadarda iyiler var.
kızlar tabiki torununa iyi bakar ama başka şehirde ve gelirse evimde herşeye karışır yarın öbürgün çocuğu ben büyütttüm diye millete anlatır öyle bi kadın yani hep kendini över çok fena ya hangi birini anlatayım o yüzden onunla yaşayamam aynı evde çocuğa bakmak için mecburen o da olmas ya uykularım kaçıyor..inş iyi bir bakıcı buluruz kreşe bildiğim kadarıyla 2 yaşında filan alıyorlar daha erken alırlarmı ki 6 aylık filan sanmam
Arkadaşlar konu sahibi bayan kayınvalideme baktırmıcam diyor ve kararlı. Yorum yaparken bunu hesaba katarsak iyi olur. Bakıcı kötü bakar aileden biri iyi bakar yada tam tersi yorumlar daha da üzecektir kendisini değil mi?
İnsanın içinde olacak insan sevgisi. Eğer varsa bakıcıda olsa aile büyüğüde hatta çocuk bile baksa bebeğe iyi bakacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?