- Konu Sahibi garfieldim
-
kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim.
Aldı beni bir korku bebeğime kim bakacak doğurduktan sonra ben çalışmak zorundayım.Kendi annem uzakta ve rahatsız,kaynana ise önceki konudan bilirsiniz belki çok cadı ve sevmiyorum bana birsürü şey yaptı.
Ona baktırmak istemiyorum evimize yerleşip herşeye karışmasından korkuyorum bakıcı nasıl bulacam tanıdık ta yokk
derteleşeyim dedim sizlerle..
En kötü babannenin en iyi bakıcıdan iyi olduğunu düşünüyorum kendi adıma.
Sizinle arası kötü olabilir,ama bakmak istediği torununa da kötü olacak değildir ya..
Benim kayınvalidem bakmıyor mesela,ben bakamam diyor bende çalışmıyorum bakıcıya bırakamadığımdan.Ki çalıştığımda baktıracağımız bakıcımız da hazır ve 20 yıllık tanıdık..
Bilemiyorum iyi düşünün tartın ama bakıcıyla büyüyen çocuklara üzülüyorum ben.İlerde çalışırsam kendi çocuğumda bunun içinde olacak..:sinifsinif:
Katılıyorum...
ınsan çocuğunu aileden birine zor emanet ederken bakıcıya nasıl emanet edilir ki. Neler duyuyoruz yani...
Sonuçta kayınvalideniz ailenizden biri...
Onun bakması daha iyi olacaktır diye düşünüyorum...
Her ne kadar çocuğa annesinden daha iyi kimsenin bakamayacağını düşünsem de...
kızlar hamile olduğumu yeni öğrendim.
Aldı beni bir korku bebeğime kim bakacak doğurduktan sonra ben çalışmak zorundayım.Kendi annem uzakta ve rahatsız,kaynana ise önceki konudan bilirsiniz belki çok cadı ve sevmiyorum bana birsürü şey yaptı.
Ona baktırmak istemiyorum evimize yerleşip herşeye karışmasından korkuyorum bakıcı nasıl bulacam tanıdık ta yokk
derteleşeyim dedim sizlerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?