26 haftalıkken 700 gr.kilosu şimdi 29 haftalık gebeyim pazartesi yani 3 gün sora doktora randevum var biraz kilo
aldırmak istiyorum. bugun kaşar peyniri aldım kilo aldırıyomuş bebeğe .pekmez ve yumurta haşlaması yiyemiyorum
kusmaya başlıyorum midem çok bulanıyor.onun dışında ne yediysen ban yaradı galiba şuan 15 kilo aldım.
ıspanak muz bol bol yoğurt peynir yiyorum et türü yiyorum başka ne yapmalıyım benim gibi olan varmı ?
Benimkininde kilosu 1 hafta geriden takip ediyor, boyuda 1 hafta önde yani arasında 2 hafta oynuyor düşün artık nasıl zayıf olduğunu, sezaryen olucak 2 haftada ordan eksik kalıcak yavrum 3 kilo doğsa bari diyorum, doktoruma göre ceviz fındık fıstık bebeğe kilo aldırıyormuş ama tabi anneyede aldırıyor bilgin olsun :) inşallah şişmanlatırız bebeklerimizi
Kafanıza takılan her soruya ayrı konu açmışsınız. Adminler buna müdahale edebilir. 2014 ocak anneleri topiğinde yeterince ilgili anne adayı var, bence ordan da çok rahat bilgi alabilirsiniz.
Sorunuza gelecek olursak, ballı süt bebeğe kilo aldırırmış. Bebeğinizin kilosuna takılmayın, benimki daha zayıftı. Plasental yetmezlik var mı yok mu onu kontrol ettiyse doktorunuz, endişe edilecek bir durum yok demektir.
konu açık olanlar var ama 2012 yada 2013 de doğum yapmış olanlar onlar baktım onların cvplarına da tabiki fakat 2014 ocak annesi olarak kalkıpta 2012 nin anneleriyle niçin diolag kurayım ayrıca belirmişim muhabbet amaçlı birbirimi rahatlatmak amacıyla daha yeni hamile olanlarla ayrıca adminler de uyarırlarsa ozaman bakarız çareye ama cevap gayet açık kendi ayım ve yılımdaki hamileyle alışverişi kurmak istiyorummm tşk ederim
önemli değil yeterki bebeğim sağlıklı olsun kilo almışım önemli değil o alsın da ayrıca şuan kaç kilo aldınız ben 15 kilo aldım daha alıcam biliyorum ama başka çare yok.
dogum kilosu o kadarda onemli deil
bebeginiz saglikli ise ve gunundede dogarsa bi sorun olamz, çok kisa surede akranlarini yakaalr ve geçer bile
kuçuk dogan bebekler çabuk toparliyolar
yani sizin yapmaniz gereken tek sey erken dogurmamak için çabaalamak
$u an ha$lanmi$ yumurtayi canim isteemden yersem ben bile kusarim , kendini zorlamayin bence yeme konusunda
yumurta yiyemiyorsaniz kofte yeyin, balik yeyin, lahmacin yeyin :) hepsi ayni kapiya çikiyor sonuçta ..
26 haftalıkken 700 gr.kilosu şimdi 29 haftalık gebeyim pazartesi yani 3 gün sora doktora randevum var biraz kilo
aldırmak istiyorum. bugun kaşar peyniri aldım kilo aldırıyomuş bebeğe .pekmez ve yumurta haşlaması yiyemiyorum
kusmaya başlıyorum midem çok bulanıyor.onun dışında ne yediysen ban yaradı galiba şuan 15 kilo aldım.
ıspanak muz bol bol yoğurt peynir yiyorum et türü yiyorum başka ne yapmalıyım benim gibi olan varmı ?
cnm bncede şu an pek takılma kilosuna daha epey var doğumuna,yinede ben söyleyim pekmez,ceviz,et süt ürünleri balık yağı hapı hmm bide yumurta yiyemezsn bıldırcın yumurtasını dene bi lokmada atarsın azına:))ben şu ana kadar 9 kilo aldım yediklerimi sorarsan bebek için ben el yapımı pekmez yiyom bizim burda çok meşhur,ve taze ceviz şu an mevsimi,yumurta,süt ürünleri yani elimden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyom.
konu açık olanlar var ama 2012 yada 2013 de doğum yapmış olanlar onlar baktım onların cvplarına da tabiki fakat 2014 ocak annesi olarak kalkıpta 2012 nin anneleriyle niçin diolag kurayım ayrıca belirmişim muhabbet amaçlı birbirimi rahatlatmak amacıyla daha yeni hamile olanlarla ayrıca adminler de uyarırlarsa ozaman bakarız çareye ama cevap gayet açık kendi ayım ve yılımdaki hamileyle alışverişi kurmak istiyorummm tşk ederim
2012-2013 anneleri mi? Onlara nasıl konu geldi? Ben cevabınızdan ve ne demek istediğinizden hiç ama hiç bişey anlamadım.
Kendi ayınız ve yılınızdaki hamileyle alışverişi (?) kurun diye 2014 ocak annelerine yönlendirmiştim zaten
ben hamile kalmadan önce 58 kiloydum doğuma 72 kg ile gittim doğumdan sonra tekrar 58 e düştüm kendim hiç kilo almadım kızım 37 haftalık 3 kg dogdu hamileyken pek abartarak birşey yemedim sadece vitamin ve demir ilacını kullandım hergün düzenli olarak fındık ceviz badem yedim meyve yedim ve her gece uyumadan önce 1 bardak süt içitim ve sonuç tekrar aynı kilodayım :)
arkadaşlar erken dogum problemiyle karşılaştım 2 çocugumdada.muz bebegi iyi besliyo folik asitte var incirde çok iyi haftasından hep 2 -3 hafta öndeydi bebeklerim şekeri olanlar dikkat etsin özellikle incirde
Bebeğin kilosu çok zayıf olsa yada kilo alması gerekse doktorunuz zaten söyler.Neden kilo bu kadar dert ediliyor ben anlamıyorum.
Benim bebeğim 25+6 iken 925 gr.dı.Kendimde 8 kilo aldım o hafta kontrole gittiğimde.Bebek kilo alsın diye estra hiç bişiy yemedim bu arada.Sadece kabızlık problemim olduğundan kuru kayısı ve ceviz yemeklerden önce yiyorum belki o aldırıyordur bebeğe kilo.
Daha çok sebze-meyve-yoğurt-peynir-süt falan yiyorum.Normalden çok farklı bir beslenme uygulamadım.