Bebek Beslenmesi bebegime neler oluyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ttttt

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
18
3
18
İstanbul
Merhaba 2 aylik bebegim var sadece mama ile besleniyor dogumdan sonra belli bir sure hastanede yattigim icin mama baslanildi .bebegim son 2 haftadir mama icince kusuyor ve hemen arkasinsan az miktarda kaka yapiyor ama bu her mama icisinde oluyor 2 mama degistirdim sonuc ayni kusma ve atkadan bazen sumukumsu olmak kaydiyla kaka yapiyor dr. Nornal dedi ama benim icim rahat degil bulundugun sehirde cok ii dr yok cunku bu sizcede normalmi mama alan bir cocuk gunde 1 yada 2 kez kaka yaparken benim bebegim her mamada yapiyor..

Normal merak etme.benim oğlumda çok kusardı birileri kucaklamaya korkardı aç ama içer içmz kusardı sanki zorla içermiş gbi bu maalesef 7 aya kadar devam edecek.buna çocuk reflusu de deniyor .yapabilecek hiççç bişeyy yok tek yastığını hafif yüksek tut.bu arada iki uç aylıkkn iki kere uykuda kustu aman dikkat et her ses çıkarmasını kontrol et .

Merhaba, çok uzun zaman olmuş ama hala geçmediyse diye veya başka birileri okur faydalanır diye yazıyorum. Bu durum alerjiye çok benziyor, büyük ihtimalle inek sütü alerjisi olabilir , değilse mamadaki bir maddeden olabilir. Mamayı değiştirip keçi sütü maması deneyebilirsiniz .Geçmiş olsun.

Merhaba 2 aylik bebegim var sadece mama ile besleniyor dogumdan sonra belli bir sure hastanede yattigim icin mama baslanildi .bebegim son 2 haftadir mama icince kusuyor ve hemen arkasinsan az miktarda kaka yapiyor ama bu her mama icisinde oluyor 2 mama degistirdim sonuc ayni kusma ve atkadan bazen sumukumsu olmak kaydiyla kaka yapiyor dr. Nornal dedi ama benim icim rahat degil bulundugun sehirde cok ii dr yok cunku bu sizcede normalmi mama alan bir cocuk gunde 1 yada 2 kez kaka yaparken benim bebegim her mamada yapiyor..

bencede inek sutu allerjisi olabilir veya reflu. Kendin iyi takip et ve gozlemle. Ayrica cocuk 1 veya 2 defa yapicak diye bir kural yok bazi bebekler cok yer cok yapar. boynuna kadar kirlenirdi benim kizim. Banyo anca paklardi

Back
X