Bebegime noldu boyle

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.249
808
323
34
Merhaba 9 aylik bebegim 3 4 gündür mama icerken agliyor. Önce biraz içiyor sonra mamayı bırakıp agliyor. Sonra tekrar biberonu vrriyorum biraz daha icip yine agliyor. Neden boyle yapiyor acaba? Dis degil cunku gecen hafta doktor kontrolumuzde henuz dis belirtisi yok dedi doktorumuz

Diştir o doktor müneccim değil ya o an görünürde diş yoktur bazen diş ucu gözükmeden haftalar öncesinde ağrı olabiliyor benim oğlanın dişleri büyük herhalde ondan olsa gerek bizi mahvetti büyük oğlanınkide küçük dişleri onda pek sorun yaşamadık

Diştir o doktor müneccim değil ya o an görünürde diş yoktur bazen diş ucu gözükmeden haftalar öncesinde ağrı olabiliyor benim oğlanın dişleri büyük herhalde ondan olsa gerek bizi mahvetti büyük oğlanınkide küçük dişleri onda pek sorun yaşamadık
Inşallah dediginiz gibidir. Doktor eliyle dokundu hatta ama diş falan yok daha dedi

bogazi kulagi agriyor olabilir veya agzinin icinde aft vardir yada en muhtemel sebep huysuzluk yapiyordur

Benim bebeğim de yaklaşık 3 aylıkken yapmıştı aynen dediğiniz gibi.. mama değiştirmiştik galiba gaz yapmış yada tadını beğenmedi bilmiyorum.. eski mamamıza dönünce kesti ağlamayı..

Back
X