Bebeğime takılan takıları kayınnam benden önce kendine alıyor

İyi de siz gelenlerin altın taktiğini nerden biliyosunuz kamera mi yerleştirdiniz kayinvalidenizin evine yada ses kayıt cihazi falan? ? Ve çocuğu üst kata çıkarsanız nolcakti ki sen mi doğurdun da cikarcam ne demek kayinvalideye ??
Altlı üstü oturuyorsunuz memnun değilseniz ayrı eve çıkın uzak bi yere .. Ama eminim kayinvalidenize aittir o ev göze almazsınız kiraya çıkmayı. Daha önceleri 3 kusur yıl onun evinde yemek yedik hep o istedi diye demisiniz misafir agirlayamadim kendi evimde demişsiniz kadın size yardım için destek için aynı evde yiyelim diye teklif etmiştir sonuçta 2 tabak fazla koyaçak.
Siz kendi anliyacaniz gibi bakmışsınız konuya o senin dusuncen

Ya altın maltin taktiklari yok.
Kayinvalidesi yukarı kata getir çocuğu misafirler bebeği görecek demiş konu sahibi de sen mi doğurdun demiş çemkirmiş getirmemis..

Kayinvalide de masustan altın taktılar ama buraya getirmedin zamaninda cok taktim millete bende ben aliyom altinlari simdi muhabbeti yapmış aslında tek getirdikleri elbise kıyafet sinir etme amaçlı yapmış yani kayinvalide haklı ama sen mi doğurdun lafina karşılık kayinvalidenin mikemmel cevabı olmuş.
Konu sahibi de bunu anlayamamiş etiketliyim bari serpil1818 serpil1818
Sen anlamiyosan ben napiyim altın takıldı kendi dedi bende esimde altını gördü takan kişide dedi daha kanıt mi istiyosun beni anlayan anliyo sen yoluna bak tam mi sen kendince uyarlamisin konuyu baştan okusaydin ne oldunu anlardın bide büyükler derya hani hak hak diye kendileri hak yeyince yedi olmuyo ama küçükler yapınca yaptı oluyo yasamadin için kolay konuşması sana

Sen anlamiyosan ben napiyim altın takıldı kendi dedi bende esimde altını gördü takan kişide dedi daha kanıt mi istiyosun beni anlayan anliyo sen yoluna bak tam mi sen kendince uyarlamisin konuyu baştan okusaydin ne oldunu anlardın bide büyükler derya hani hak hak diye kendileri hak yeyince yedi olmuyo ama küçükler yapınca yaptı oluyo yasamadin için kolay konuşması sana
Takan kişi ağır görgüsüzmüş ben altın taktım demişse. Eşinizin kadınların yanında ne işi var acaba ?

Evet beğenmediğiniz bakış açisi bana ait yuh demeye falan da gerek yok ..

Konu sahibinin anlattığına göre kayinvalidesini sevmiyor yaptığı her şey batıyor olayların hep kötü tarmafından bakıyor çok beğenmiyorsa uzak olmak istiyorsa kaynanam dediği kayinvalidesine uzak biyerden ev kiralayabilir altın takmak isteyende uzaktaki evine gider takar. Bu kadar da altın meraklısı olmaya gerek yok ayrıca.

Konu sahibinin yerinde olsam ; bana ters gelen bir şey yapıyorsa kayinvalidem çemkirmem,terste gitmem bedduada etmem katiyen oğluyla evliyim..Sonuçta bana eşim olan kişiyi doğurmuş derim .

Sadece arama mesafe koyarim.
Sen nasıl biliyo rsan öyle sanki yasayan sensin yazmış durmusun altın göz olma demisin altingoz felan değilim ben lafini bilde konuş yazdıklarını doğru yaz bilip bilmeden yaziyon benim yavrumun hakkını yemesin o zaman bi sizin başınıza geleydide gorseydin davulun sesi uzaktan bir geliyo size tabi

Takan kişi ağır görgüsüzmüş ben altın taktım demişse. Eşinizin kadınların yanında ne işi var acaba ?
Eşim kadınların yanında değil anası göstermiş altın takıldı demiş ama vermemiş benim hakkim ben taktım benim diye burda yorum yapıyı bazı kişiler bilip bilmeden konuyu

Eşim kadınların yanında değil anası göstermiş altın takıldı demiş ama vermemiş benim hakkim ben taktım benim diye burda yorum yapıyı bazı kişiler bilip bilmeden konuyu
Olayda çok saçmalık var ya vallahi anlayamadım. Bir insan neden gösterir ki el koyacağı altını ? Ayrıca kayınvalidenizin arkadaşı ne diye görmediği bebeğe altın takıyor orasını anlamadım. Çoğu yorumu okudum ama yok yani. Bana birisi bebeği göstermese asla altın değil zıbın bile hediye etmem. Ayrıca madem taktı ne diye bunu söylüyor. Hepsi değişik insanlarmış

Olayda çok saçmalık var ya vallahi anlayamadım. Bir insan neden gösterir ki el koyacağı altını ? Ayrıca kayınvalidenizin arkadaşı ne diye görmediği bebeğe altın takıyor orasını anlamadım. Çoğu yorumu okudum ama yok yani. Bana birisi bebeği göstermese asla altın değil zıbın bile hediye etmem. Ayrıca madem taktı ne diye bunu söylüyor. Hepsi değişik insanlarmış
Ya canım kv görsen tanisan bana hak verir sin çok acayip birisi o gösterir için herşeyi yapiyo daha eşime de demiş daha çok altın gelecek hiçbirini vermem size diye etraf kv tanıdığı için ona bebeği görmeye gelcez diyo oda geleni kendi evine alıyor olaylar olaylar ben de akıl erdiremiyom

Ya canım kv görsen tanisan bana hak verir sin çok acayip birisi o gösterir için herşeyi yapiyo daha eşime de demiş daha çok altın gelecek hiçbirini vermem size diye etraf kv tanıdığı için ona bebeği görmeye gelcez diyo oda geleni kendi evine alıyor olaylar olaylar ben de akıl erdiremiyom
Bir insanın psikolojisinin bozulması lazım üstüne yatacağı altını göstermesi için. Neyse siz üzmeyin kendinizi o altını bebeğe hediye edememişler görmedikleri için öyle düşünün

Back
X