Canım radrasyondan neden bu kadar korkuyorsun tomografi röntgen hepsi radrasyon bi zarar yok kiTesekkür ederim arkadaslar safra kesesi sancisiyla gittim tabu arastirma hastanesi olunca igneden iplige herseye bakiliyor bu testi bende anlamadim sadece yanimda giderken yumurta yag ekmek goturucem bunlari tuketip iki saat bir makinaya sarılı kalicam midemin yiyecegi tolere edisini takip edecekler sanirim ama bu radyasyon olayi beni cok geriyor korkuyorum
Boyle kimseye yaklasmayacaksn deyince psikolojik olarak kendimi kötü hissettimCanım radrasyondan neden bu kadar korkuyorsun tomografi röntgen hepsi radrasyon bi zarar yok ki
Amin canim sagolasin icimi rahatlattinHatta makineye de bağlanmadım direkt bildiğin radyasyonlu su içtim ve bir damlasını bile dökme , dudağına bulaştırma diye defalarca uyardı görevli . Çok şükür sağlamım :) Korkma birşey olmaz Allahın izniyle. Allah yardımcın olsun
Rabbim yardımcın olsun Allah dermansız dert vermez inşallah sıkıntın çabuk geçerBoyle kimseye yaklasmayacaksn deyince psikolojik olarak kendimi kötü hissettim
Neden radrasyon alan kimseye yaklaşamaz merak ettimHatta makineye de bağlanmadım direkt bildiğin radyasyonlu su içtim ve bir damlasını bile dökme , dudağına bulaştırma diye defalarca uyardı görevli . Çok şükür sağlamım :) Korkma birşey olmaz Allahın izniyle. Allah yardımcın olsun
korkun seni tedavi edecek mi?Kizlar carsamba günü nükleer tıpta mide boşaltma testi olucam yaklaşık iki saat sürecekmis ordaki görevli 24 saat boyunca bebek ve hamilelerle ayni ortamda bulunma dedi bebeğimi mecburen biryakinima birakicam ama simdi kendimdende korkuyorum acaba gitmesemmi bu kadar radyasyon almak korkutucu
Korkum yarardan ziyade zarar vermesikorkun seni tedavi edecek mi?
Amin canim sagolasınRabbim yardımcın olsun Allah dermansız dert vermez inşallah sıkıntın çabuk geçer
kim dedi zararı olduğunu ?Korkum yarardan ziyade zarar vermesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?