bebeğime yaklaşmak yasak

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
Kizlar carsamba günü nükleer tıpta mide boşaltma testi olucam yaklaşık iki saat sürecekmis ordaki görevli 24 saat boyunca bebek ve hamilelerle ayni ortamda bulunma dedi bebeğimi mecburen biryakinima birakicam ama simdi kendimdende korkuyorum acaba gitmesemmi bu kadar radyasyon almak korkutucu

İlk defa duydum gerçekten böyle bir şeyi. Çok geçmiş olsun..
Eğer sağlığınız için gerekliyse tabiki de yaptırın..

Tesekkür ederim arkadaslar safra kesesi sancisiyla gittim tabu arastirma hastanesi olunca igneden iplige herseye bakiliyor bu testi bende anlamadim sadece yanimda giderken yumurta yag ekmek goturucem bunlari tuketip iki saat bir makinaya sarılı kalicam midemin yiyecegi tolere edisini takip edecekler sanirim ama bu radyasyon olayi beni cok geriyor korkuyorum

Bende farklı rahatsızlığım için aldım radyasyon, kimseyle yakın temasta , aynı ortamda bulunmamam gerekti , tek yattım 3 gün boyunca , kızımada annem baktı. Zararlı birşey olsa neden yapsınlarki, Önce can sonra canan

Canım radrasyondan neden bu kadar korkuyorsun tomografi röntgen hepsi radrasyon bi zarar yok ki

Hatta makineye de bağlanmadım direkt bildiğin radyasyonlu su içtim ve bir damlasını bile dökme , dudağına bulaştırma diye defalarca uyardı görevli . Çok şükür sağlamım :) Korkma birşey olmaz Allahın izniyle. Allah yardımcın olsun

Amin canim sagolasin icimi rahatlattin

Neden radrasyon alan kimseye yaklaşamaz merak ettim

korkun seni tedavi edecek mi?

Başka bir doktora danistiniz mi ? Raporlarinizi götürüp , gerekli olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Allah şifa versin.

Arkadaşım baş ağrısıyla gitmiş hamile olduğunu bilmeden radyasyon içirmişler emara girmiş. Sonra hamiş olduğunu anlayınca doktor doktor gezmiş hepsi alalım demiş arkadaşım kıyamamış sapasağlam kızı var maaşallah mutlaka zararlıdır ama bizim bebişe bişey olmaadıysa sende korkma bebeğinden biraz uzak durursun oldu bitti çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…