Bebeğime zarar verirmi?

Uyuyamayanguzelll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
567
254
103
Kızlar slm
Çok şükür bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu ama ben bi türlü toparlanamıyorum, doğum sezaryenle oldu doğumdan bikaç gün sonra ameliyat yerim şişti enfeksiyon kapmış dendi çok agır antibiyotik tedavisi uygulanıyor üç gündür, günde üç kez binlik veriliyor damardan
Emziriyorum bi yandan ama içim hiç rahat değil dr da bişey demedi napim sizce bu süreçte bi süre mamaylamı beslensin bebeğim arada süt vermeye devam etsem bi sakıncası olurmu :(

Korkutmak istemem ama antibiyotik yani bu. Tabiki vakit kaybetmeden doktorunuza sorun. Sonucta unutmus olabilir, insanlik hali...
Biz büyükleri bile mahvedio antibiyotikler, bebek nasil dayansin. Lütfen gecistirmeyin

Antibiyotik verirken emzirdiginizi bilmiyor muydu doktorunuz? Ona gore uyarida bulunmadi mi?
Biliyor tabiki, hiç bişey demeyince ben zararı yok demekki diye düşündüm ama bugun kan verdiğim yerde hemşireler bu ilacı alırken emzirmek bebek için zararlı olabilir deyince içime kurt düştü yazdım cevapta vermedi ne yapcagımı bilemedim

Biliyor tabiki, hiç bişey demeyince ben zararı yok demekki diye düşündüm ama bugun kan verdiğim yerde hemşireler bu ilacı alırken emzirmek bebek için zararlı olabilir deyince içime kurt düştü yazdım cevapta vermedi ne yapcagımı bilemedim
Ozaman arkadaslarin dedigi gibi yarin direkt skr doktora.
Ama cok yeni dogum yapmissin sutsuz birakmak da olmaz ki bebegi

Sezaryen dogumdan sonra gunde 2 kere 1000 lik antibiyotik kullandim. Doktorum sute geçmediğini soyledi kullandigim antibiyotigin. Sizinkide o tarz bir antibiyotiktir.neticede veren doktor dogumunuzu yapan doktordur.

Bazi ilaclarda yarar zarar iliskisine bakilir
Ulseratif kolit hastasiyim ve bir fitilim var hep kullanmak zorundayim
Fakat hamileyken kullanilmiyor
Dr bunu kullanmazsan ne olur dedi
Kanamam olur dedim
O halde kullanacaksin dedi
Dr un sana verdiği antibiyotik belki emzirmeye cok uygun degil ama
Senin sagligin icin en iyisi o demekki

Kızlar slm
Çok şükür bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu ama ben bi türlü toparlanamıyorum, doğum sezaryenle oldu doğumdan bikaç gün sonra ameliyat yerim şişti enfeksiyon kapmış dendi çok agır antibiyotik tedavisi uygulanıyor üç gündür, günde üç kez binlik veriliyor damardan
Emziriyorum bi yandan ama içim hiç rahat değil dr da bişey demedi napim sizce bu süreçte bi süre mamaylamı beslensin bebeğim arada süt vermeye devam etsem bi sakıncası olurmu :KK43:
facebookta emzirme sanatı diye bir grup var profesyonel yardım yapyorlar onlara sorarasan mutlaka cevaplıyorlar
ama bence sütünü ilaç almadan önce sağ önden gelen bir miktar sütü dök arkadan gelen sütü de kaşık ya da fincan kullanarak ver (kesinlikle uzak dur biberondan ) ve bu süreci olabildiği kadar cabuk atlatmak için iyi beslen
çok geçmiş olsun

Back
X