- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Biliyor tabiki, hiç bişey demeyince ben zararı yok demekki diye düşündüm ama bugun kan verdiğim yerde hemşireler bu ilacı alırken emzirmek bebek için zararlı olabilir deyince içime kurt düştü yazdım cevapta vermedi ne yapcagımı bilemedimAntibiyotik verirken emzirdiginizi bilmiyor muydu doktorunuz? Ona gore uyarida bulunmadi mi?
Ozaman arkadaslarin dedigi gibi yarin direkt skr doktora.Biliyor tabiki, hiç bişey demeyince ben zararı yok demekki diye düşündüm ama bugun kan verdiğim yerde hemşireler bu ilacı alırken emzirmek bebek için zararlı olabilir deyince içime kurt düştü yazdım cevapta vermedi ne yapcagımı bilemedim
Evet canım aynen binlik günde üç kezBenimde dikiş yerim enfeksiyon kapmıştı
Sabah akşam kullanmıştım antibiyotik
Emzirmenin sakıncası yok demişlerdi
A...mentin mi verdiler
Bende ondan kullanmıştımEvet canım aynen binlik günde üç kez
Çok tesekkür ederimBende ondan kullanmıştım
Sormuştum emzir demişlerdi
Rica ederimÇok tesekkür ederim
facebookta emzirme sanatı diye bir grup var profesyonel yardım yapyorlar onlara sorarasan mutlaka cevaplıyorlarKızlar slm
Çok şükür bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu ama ben bi türlü toparlanamıyorum, doğum sezaryenle oldu doğumdan bikaç gün sonra ameliyat yerim şişti enfeksiyon kapmış dendi çok agır antibiyotik tedavisi uygulanıyor üç gündür, günde üç kez binlik veriliyor damardan
Emziriyorum bi yandan ama içim hiç rahat değil dr da bişey demedi napim sizce bu süreçte bi süre mamaylamı beslensin bebeğim arada süt vermeye devam etsem bi sakıncası olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?