Bebeğim'e

gloryrose

Meleğim benimle ol
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
98
43
53
Bebeğim...
Güzel kokulu bebeğim . bekletme artık anneni Allahın izniyle gel bebeğim ..
herşeye hazırım bebeğimm bi tek sen gelmiyorsun.
rüyalarımda görüyorum seni kokluyorum öpüyorum uyanmak istemiyorum.
sen gel bebeğim ben seni bu hayata karşı hep koruyacağıma söz veriyorum. seni hiç üzmücem güzel bebeğim..

arkadaşlar öyle içimden geldi. bu akşam çok duygusalım galiba olmayan bebeğimi özledim..
Allahım isteyen herkese versin inşallah ellerimiizi kollarımızı boş bırakmasın..

Son düzenleme:

amiinn canım ben de bekliyorum her akşam dualar ediyorum rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin diye çok duygulandım sanki benim içimden geçenleri de dökmüşsün: '(( okadar duygusallastım ki bebekle ilgili bişiler okuyunca yada duyunca gözyaşlarıma hakim olamıyorum :'( inş. rabbim bize de tattırır o duyguyu (

amiiin inşallah canım. Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere inşallah..
kokusunu içime çekmek istiyorum miniğim en kısa zamanda gel inşallahhhh

fazla söze ne hacet. bir kadının bebeğine duygu yüklü dizeleri.. inş bebeğin sesini duyarda çok bekletmez canım tabi benimki de

inşallah cnm tüm isteyenlere rabbim yardım etsin inşallah.
ben bebeğime hep yazarım mektuplar şiirler ama zamanı var daha demekki
vardır Allahın bi bildiği .
başlayan her yeni ay umut ama ay bitince hüzün işte ne bileyim bu akşam daha bi duygusala bağladım içim darlandı birden..
Allahım kısa zamanda hayırlısı verir inşallahhhhh

sıkma canını fazla tatlım, her gün bebeğine bi adım daha yaklaşıyorsun olarak bak günlerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…