- 22 Mayıs 2019
- 72
- 29
- 3
- Konu Sahibi Emina cebeci
-
Canim vala çevremde oyle biri yook ve sagarsam eger surekli sut kendini tazeler ben sutten kestigim icin sutum kurusun istiyorumFazla sütünüzü emziremeyen annelerle paylaşsanız o kadar sevaba girersiniz ki.
Benimki uyuyor onda sorun yok ama gece açtıktan agliyor ve biberondan asla sut içmiyor biz bu çocuklarla neyapacazAynı dert bende de var napacağım bilmiyorum.Emmeden uyumuyor asla
Ayy canim cok sagol vala ilk defa duydum ama kesinlikle deniyecem peki bebisin inek sutune alistimiGunde 2 kupa adacayi ictim canim ben.sutu azaltiyordiger soruna gelincede benimki 3 gun zorladi geceleri sonra alisti sabir :)
Evet canım anne sutunu kesince biberonla sut icmeye basladi emme icgudusunu bastirmak icinAyy canim cok sagol vala ilk defa duydum ama kesinlikle deniyecem peki bebisin inek sutune alistimi
Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama inek sütü inekler için anne sütü insanlar içindir zorda kalmadıkça doğadan destek almayalım , ineklere de yazık .. yavruya da..Merhaba kizlar kizimi anne sutunu biraktiriyorum ama zorlandigim bazi konular var ve yardiminiza ihtiyacim var gece hic anne sutu vermedigim halde biberondan sut içmiyor kabul etmiyor yani oyle sabaha kadar basbas agliyor nasil alistiracam ben bu kizi tuyolariniz varmi ??
Ikinci sorum da lutfen bu konuda yardim edin sut doldukca beni cok rahatsiz ediyor nasil sutum kesilir ve agri diner
Hamile oldugum icin mecburiyetten kesiyorum canim yoksa bende verebildigim kadar vermek isterdimÇocuk o kadar ağlarken ve hazır değilken neden kesiyorsunuz ki? Mis gibi anne sütü varken inek sütü vermek hem? İnek sütü sanıldığı kadar faydalı değil. Ayrıca bu sefer biberon ve süt bağımlısı oluyor çocuklar
Hamile oldugum icin mecburiyetten kesiyorum canim hem buyudukce illaki inek sutu alacak mecbur kaliyosun yani vermeyeKızınız kaç yaşında bilmiyorum ama inek sütü inekler için anne sütü insanlar içindir zorda kalmadıkça doğadan destek almayalım , ineklere de yazık .. yavruya da..
Merhaba kizlar kizimi anne sutunu biraktiriyorum ama zorlandigim bazi konular var ve yardiminiza ihtiyacim var gece hic anne sutu vermedigim halde biberondan sut içmiyor kabul etmiyor yani oyle sabaha kadar basbas agliyor nasil alistiracam ben bu kizi tuyolariniz varmi ??
Ikinci sorum da lutfen bu konuda yardim edin sut doldukca beni cok rahatsiz ediyor nasil sutum kesilir ve agri diner
Kaç aylık minnoslariniz.oglum 21 aylık emerek uyuyor emmeye aşırı düşkün ve travmatik olacak ayırmamız.kara kara düşünüyorum.inek sütünü suyla karıştırıp bardakla verdim sevmedi.pinarin devam sütünü kutusu ve pipetle verdim agzina degirmedi.ayran içiyor ama kutusundaki sütü ayran diye verdim daha denemeden yüzüne bakmadıAynı dert bende de var napacağım bilmiyorum.Emmeden uyumuyor asla
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinHamile oldugum icin mecburiyetten kesiyorum canim yoksa bende verebildigim kadar vermek isterdim
Evet inek sütünü senelerce faydalı bildik.doktorumuz da anne sütü aliyorsa inek.sutu.verme.dediÇocuk o kadar ağlarken ve hazır değilken neden kesiyorsunuz ki? Mis gibi anne sütü varken inek sütü vermek hem? İnek sütü sanıldığı kadar faydalı değil. Ayrıca bu sefer biberon ve süt bağımlısı oluyor çocuklar
Hamileyken emzirebilirsiniz :)Hamile oldugum icin mecburiyetten kesiyorum canim yoksa bende verebildigim kadar vermek isterdim
Anladım hayırlı doğumlar olsun inşallah , ek gıdaya ve mamaya başlayın bence inek sütü kansızlık yapıyor diye biliyorum. Süt kesilmesi için ada çayı için rahatlatsin tam kurutmuyor ama azaltır maydanoz da azaltır hangisini severseniz artik, ama mutlaka doktora da danışın kontrole gittiğinizde.Hamile oldugum icin mecburiyetten kesiyorum canim hem buyudukce illaki inek sutu alacak mecbur kaliyosun yani vermeye
Hamileyken emzirebilirsiniz :)
Ben kaçırdım sanırım kaç aylık bebeginizGelisiminde gerileme oldu ama cok zayifladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?