Bebegimi anne sutunu biraktiriyorum sut doldu cok agri yapiyor neyapmaliyim

Emina cebeci

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
72
29
3
Merhaba kizlar kizimi anne sutunu biraktiriyorum ama zorlandigim bazi konular var ve yardiminiza ihtiyacim var gece hic anne sutu vermedigim halde biberondan sut içmiyor kabul etmiyor yani oyle sabaha kadar basbas agliyor nasil alistiracam ben bu kizi tuyolariniz varmi ??
Ikinci sorum da lutfen bu konuda yardim edin sut doldukca beni cok rahatsiz ediyor nasil sutum kesilir ve agri diner

Fazla sütünüzü emziremeyen annelerle paylaşsanız o kadar sevaba girersiniz ki.

Gunde 2 kupa adacayi ictim canim ben.sutu azaltiyor diger soruna gelincede benimki 3 gun zorladi geceleri sonra alisti sabir :)

Çocuk o kadar ağlarken ve hazır değilken neden kesiyorsunuz ki? Mis gibi anne sütü varken inek sütü vermek hem? İnek sütü sanıldığı kadar faydalı değil. Ayrıca bu sefer biberon ve süt bağımlısı oluyor çocuklar

Taze nane ve defne yapragi diye duymustum cnm goguse koyuliyormus . Kendimde buz koydum ilk gun heR ihtimale karsi cok sukur oyle sisme filan olmadi 2 yasndaydi cocgm. Sisseydi de deneyecektim nane filan

Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama inek sütü inekler için anne sütü insanlar içindir zorda kalmadıkça doğadan destek almayalım , ineklere de yazık .. yavruya da..

Hamile oldugum icin mecburiyetten kesiyorum canim yoksa bende verebildigim kadar vermek isterdim

Kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama inek sütü inekler için anne sütü insanlar içindir zorda kalmadıkça doğadan destek almayalım , ineklere de yazık .. yavruya da..
Hamile oldugum icin mecburiyetten kesiyorum canim hem buyudukce illaki inek sutu alacak mecbur kaliyosun yani vermeye

Aynı dert bende de var napacağım bilmiyorum.Emmeden uyumuyor asla
Kaç aylık minnoslariniz.oglum 21 aylık emerek uyuyor emmeye aşırı düşkün ve travmatik olacak ayırmamız.kara kara düşünüyorum.inek sütünü suyla karıştırıp bardakla verdim sevmedi.pinarin devam sütünü kutusu ve pipetle verdim agzina degirmedi.ayran içiyor ama kutusundaki sütü ayran diye verdim daha denemeden yüzüne bakmadı

Evet inek sütünü senelerce faydalı bildik.doktorumuz da anne sütü aliyorsa inek.sutu.verme.dedi

Hamile oldugum icin mecburiyetten kesiyorum canim hem buyudukce illaki inek sutu alacak mecbur kaliyosun yani vermeye
Anladım hayırlı doğumlar olsun inşallah , ek gıdaya ve mamaya başlayın bence inek sütü kansızlık yapıyor diye biliyorum. Süt kesilmesi için ada çayı için rahatlatsin tam kurutmuyor ama azaltır maydanoz da azaltır hangisini severseniz artik, ama mutlaka doktora da danışın kontrole gittiğinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…