Bebeğimi annem bakıp büyütmek istiyor, bende kalsın diyor. Sizce vermeli miyim?

Icımden keşke hıc hamıle kalmasaydın demek gectı ılk . Ama 2. Çocuğu o kadar çok ıstıyorum ki olmuyor . Bu yüzden demek ıstemedım . Ben bu kadar zorlukta bır çocuk büyütmüşüm . 7 sene sonra yenıden evlendım . Oğlum la esımle çok mutlu bır yuvam var çok ıstıyorum olmuyor . Ve boylelerı başkasına vermek ıstıyor ya benım ıcım çok acıyor . Keşke bana da verse Allah 😔
Umarım en kısa zamanda sizde bebeğinize kavuşursunuz 🙏🏻

Psikolojinizin iyi olmadığı sitedeki eski yorumlarınızdan belli oluyordu zaten, lohusalığa suç atmayın.

Sana bunları yazıyorum dıye ceza alacaksam da alayım . Sana güzel bır dılle kendımı anlatmıştım kı güçlü ol dıye . Meğer Allah Senın belanı vermıs . İnsanlarla gecmedıgın dalga kalmamış . Sen ınsan degılmişsın yazık sana . Bence buralar da soytarılık yapacağına kıcını kör çocuğuna bak . Dengesız .

Eklentiler

• IMG_3138.webp
    IMG_3138.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_3137.webp
    IMG_3137.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_3136.webp
    IMG_3136.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 67
Sadece zor dedın dıye sana bunu mu dedı gerçekten ? Kolay olduğumu kım ıddıa edebılır ya . Yazık gerçekten . Büyük konuşmamak lazımmış . Allah sana güç versın canım bebegınle güzel günler goresın
Amin, canım, teşekkür ederim güzel dileklerin için. Evet bu üye çok kınadı herkesi, şimdi kendisi de aynı durumu yaşıyor.

Bebeğinizi bırakmayın diye önerilerde bulunacaktım ama korkunç iletilerinizi gördüm. Bence siz bebeğinizi komple annenize verin o büyütsün yetiştirsin. Baba da pek ortalarda yokmuş zaten. Bebeğini eline alamayan, annenizde kalmasına bir şey demeyen adamdan baba olur mu bilemedim. Dayı daha çok ilgilenir belki.
Bebek annenizi annesi bilirse zaten eksikliğinizi hissetmez. En iyisi böylesi. Kalbi kötülük fitne fesat ve ağlamaya bile 1 sene tahammül edemeyeceğini söyleyen bir kadınla büyümesindense şefkatli sevgi dolu bir anneanne ile büyüsün daha iyi. Annelik doğurmakla olmuyor. Tedaviyi de boşverin. Gidin gezin yiyin için. Derdiniz o çünkü. Böyle olmasa 1 sene gibi saçma sapan zaman tutmaz bir an önce iyileşmeye bakardınız.
korkarım bir de bebeciğin şiddet görmesinden. Aman uzak durun siz. Her şeyini toplayın anneanneye teslim edin mutlu ve sağlıklı büyüsün.
Spiral taktırmayı falan da unutmayın. Bir daha olmasın.

Eşim çok panik bir insan. Şu an bebeği tutmaya bile cesaret edemiyor çok küçük olduğu için. Ayrıca vardiyalı çalışıyor.

Hazır olmadan çocuk yapmışsınız anladığım kadarıyla.Bence anneniz sizde kalsın.Allah korusun bu psikolojiyle bebeğe zarar falan verirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Ben doğum sonrası depresyonu çok ağır yaşadım ve hala yaşıyorum maalesef. Psikiyatriye gittim ve şu an ilaç tedavisi alıyorum. Emzirmeyi bebeğim 10 günlükken bırakmak zorunda kaldım. Anneme yakın oturuyorum. Annemde kalıyorum 20 gündür. Dün çıldıracak noktaya geldim artık bebeğin ağlamasına tahammül edemediğimden. Yeter artık bıktım usandım canımdan bezdim gibi laflar ettim. Çok agresif davrandım. Annem de ver bebek 1 sene kadar benimle kalsın her gün gel gör ilgilen ama biraz ben büyüteyim sen de bu arada tedavini tamamla diyor. Annem abimle yaşıyor, babamla yıllar önce boşandılar. Zaten doğum yaptığım günden beri annem ilgilendi çocuğumla. Çok alıştı ona. Şimdi ben kararsızım. Annemin dediği gibi mi yapsam. Bebeğe kendi evimde kendim bakmaya kalksam iyileşme sürecim daha zor geçecek onu biliyorum. Psikiyatrist de aynı şeyi söyledi. Şu dönemde evine gidip bebeğe yalnız bakmayı düşünme dedi. Öfkemi ve negatif duygularımı kontrol edemiyorum ben bu dönemde. Eşime de bahsettim annemin önerisinden. Pek sıcak bakmadı ama karşı da çıkmadı. Kararı bana bırakıyor gibi.
Bebeğinize zarar vermekten korkuyorsanız hergün sabah alın annenize gidin, akşam eşiniz işden dönünce sizde bebeğinizle birlikte eve dönün. Hem yalnız kalmamış hem de bebekten ayrılmamış olursunuz.

Back
X