Bebeğimi annem bakıp büyütmek istiyor, bende kalsın diyor. Sizce vermeli miyim?

Alıntılı mesajları gördükten sonra hatırladım bende. Nick hafızam sıfır olduğu için size gerçekten yardımcı olmak istemiştim.
Nasılmış? Seks yaparken iyiydi doğurunca mı zor geldi? Hani millet spor salonlarında avare avare geziyordu ama sizin çok şükür aileniz vardı, anneydiniz. Gerçekten haklıymışsınız, bakmayacaksa doğurmayacak kimse.
İnsanları zorbalarken umarım bu yaşadıklarınız aklınız gelir de biraz ders alırsınız. Yazık.
Ağzına sağlık👏🏼

Bu kadın şefkat dili haketmiyor hanımefendi. Bilmiyorsunuz belki ama kendisi senelerce bebek sahibi olmaya çalışıp tüp bebeğe karar veren onlarca kişiye ithafen tüp bebek imitasyon bebek ya sahte bebek gibi geliyor dedi. Lohusa depresyonuna girmiş kendisi gibi depresyonda olan bir kadına kendi daha hamileyken seks yaparken iyi anneliği haketmiyorsunuz doğurmasaydın bakmayacaksan dedi. Vajinismus yaşayıp burda çare arayan çoğu kişi için ağıza alınmayacak şeyler söyledi. O yüzden acımıyoruz bu hanımefendiye umarım açıklayıcı olmuştur.
İsteyen istediğini yazsın duyar kassın çok da tın ohhhhh içimin yağları öyle bi eridiki çok keyifliyim dünden beri 💃🏼

Son düzenleme:
Bebeginizle ayni evde kalin butun guzel zamanlari siz gecirin kokunuzu alsin ama agladiginda olumsuz anlarda annenize birakin...sakin 1 sene falan ayri evlerde uyumayin ayrica esinizde orda kalsin hep birlikte atlatin

Kız 20 günlük bebeğe napıcak, ölür bebe Allah korusun. Muhtemelen bakmıyor hiç.
Ben lohusa depresyonunda 1 haftalık oğlumu yere atmak istiyordum 😭😭😭 beni tutan bir güç vardı sanırım. Hem bırakmak istemiyordum hem zarar vermek aklıma geliyordu. Acaba yere atsam ne olur falan diye. Allah korusun o yüzden anacığım beni 1 sn bile hiç yalnız bırakmadı bebekle.
Lohusa depresyonu çok kötü bir şeydir. Rabbim düşmanıma vermesin. Neler çektim ben bilirim bir de Allah.

Siz şu eltisi yüzünden ceza alan, sizinle aynı sorunu yaşayan üyeye hamile kalmasaydınız o zaman diye saydıran,
tüp bebek ve vajinusmus hastalarını aşağılayan, KK kadınlarına kezban diyen üye değil misiniz? Bence de annenize verin, yazık günah çocuğa.

Ben de sizin gibi çok zor bir süreçten geçtim, çünkü hem çocuk istemiyordum hem de hayatımda kucağıma bebek almamıştım. Psikolojik destek de aldım. Bu süreçte annem hep yanımdaydı. Ama asla bebeği bana bırak demedi. Aksine bağımızın güçlenmesi için her işi üstlendi, bebek bakımına banyosuna mamasına da yardımcı oldu, hakkını ödeyemem. Siz de bu şekilde bir destek alın annenizden. Her şeyden önce o bebeğe yazık, onun size en ihtiyacı olduğu dönem. Maalesef güçlü olmak zorundasınız ve sorumluluk almanız gerekiyor. Doktorun böyle bir şey söylemesi de acayip ilginç geldi.

İstemeyen doğurmasın neden böyle garip şeyler yapıyorlar ya tövbe tövbe
Güya yanlışlıkla hamile kalmış bütün bina düşüreceksin artık yıkama halı malı demekten bi hal olmuştuk... aklı fikri gecelik alıp sabaha kadar iş pişirmekte onun gece seslerini duymayan kalmadı... Allah ıslah etsin

Sırf lohusalığın zorluğundan bahsettim diye bana o kadar zayıf karakterli isen doğurmayacaksın demiştin. Nasılmış lohusa depresyonu, milleti kınarken iyiydi tabi. Umarım bundan sonra yaşamadığın bir şey için kimseye tepeden tepeden konuşmazsın.

Bu kadın şefkat dili haketmiyor hanımefendi. Bilmiyorsunuz belki ama kendisi senelerce bebek sahibi olmaya çalışıp tüp bebeğe karar veren onlarca kişiye ithafen tüp bebek imitasyon bebek ya sahte bebek gibi geliyor dedi. Lohusa depresyonuna girmiş kendisi gibi depresyonda olan bir kadına kendi daha hamileyken seks yaparken iyi anneliği haketmiyorsunuz doğurmasaydın bakmayacaksan dedi. Vajinismus yaşayıp burda çare arayan çoğu kişi için ağıza alınmayacak şeyler söyledi. O yüzden acımıyoruz bu hanımefendiye umarım açıklayıcı olmuştur.
Yazdıklarınızı hiç bilmiyordum, kesinlikle çok kötü şeylermiş, işte tam da bu yüzden bize ders olsun ki konu sahibi gereksiz başkalarını kıranlar / yargılayanların başına neler gelebiliyor ve ihtiyacı olacak şefkatten nasıl kendini yoksun bırakıyor insan kötülüğüyle..

Benim korkum hem Allah hem bir cana sebep olmak, konu sahibine duyar kasıyor gibi anlaşılmak istemem. Senelerdir bu forumdayım ve cidden bunlardan korkarım.

Back
X