Bebeğimi annem bakıp büyütmek istiyor, bende kalsın diyor. Sizce vermeli miyim?

" İşkenceyle, içinden geçen bir kelimeyi nasıl aynı tutarsınız? Bu zaten psikolojide var olan, kesin bir durum.
Hamilesiniz ve büyük konuşuyorsunuz insan en azından içinde bulunduğu durumdan dolayı biraz daha temkinli konuşur.
Sürekli de bir haketme durumunda bahsetmissiniz, siz ilk bebeğinizi haketmediginiz için mi kaybettiniz? Sarf ettiğiniz sözlerin altında ezilmezsiniz umarım. "

Bu yorumu sizin lohusa depresyonuyla ilgili konuya atıp tutmalarınıza karşı yazmışım.
O lafların altında ezilmişsiniz işte. Ama sizde bundan ders çıkaracak bir bilinçte yok. Azıcık kendinize gelin yine aynı olursunuz.

Yapmadım ama nasıl bir anne olacağımı ön görebiliyorum. Sizin gibi serzenişte bulunmayacağıma eminim.
Bakın yazdığınız şey ortada serzenişte bulunmak da değil ciddi bir tehlike var ortada değil mi? Siz de şimdi toplayın kendinizi bakalım. Kolay mıymış?
Çok büyük konuşuyorsunuz. Ben korkarım bu kadar büyük konuşulmasından.
İnşallah bunla sınanmazsınız. Gerçekten yürekten diyorum bunu böyle büyük konuşmayın korkun biraz.
Ben korkarım söyleyemem böyle
Hepimiz sizi uyardık. Öyle toz pembe değil dedik. Bundan sonra ağzınızdan çıkanı ölçerek konuşun en azından.

4 ay önce düşük yapmış biri olarak o kadar gücüme gidiyor ki böyle konular. Hiç bişey düşünemeden ağlıyorum sadece. Heyecanla bekleyenlerin bebekleri dünyaya bile gelemezken…. Neyse isyan etmiş olmak istemiyorum ama bi çok bebeğini kaybeden anne anlamıştır şu an neler hissettiğimi.

Size tavsiyem bebeği annenize bırakın tedavi ilaçla değil bilişsel terapi ile gerçekleştirin

Valla kınamaya gelmez ben bide ikiz bekliyorum . Bu üyeye tüp bebek imitasyon dediği için çok sinirliydim zaten ondan paylaşımını görünce yapıstırıverdim kendı ağzından çıkanları
Tüp bebek imitasyon bebek mi demekmiş…ne kadar çirkin bir cümle… saf kötülük bu yaaa, nasıl insansılar var şu hayatta…Bebeklerini sağlıkla büyüt inşallah ! ♥️

Bence burada yazanlar daha şefkatli bir dil kullanmalı, sağlıklı olan kimse çocuğundan ayrı kalmayı düşünmez / istemez. Sağlıklı olmayanı da suçlayamayız, nasıl ki bacakları tutmayan birini koşuda olimpiyat birincisi olamadı diye suçlamıyorsak..

Konu sahibi birbaktim birbaktim siz burada yazılanların hepsini ciddiye almamalısınız, klavyeden canımız ne isterse oturduğumuz yerden yazıyoruz, durumunuzu en iyi ve gerçek siz bilirsiniz. Allah korusun kendinize ya da bebeğe bir şey olsa hiçbirimiz sizi tanımıyoruz bile.. anneniz de durup dururken böyle bir şey teklif etmemiştir bence.. ondan dolayı buradaki iyi anne tanımlarını kenara bırakın ve sağlam bir terapi / tedavi alın, bu süreçte de bir süre annenizle kalın. Eşinizle aranız etkilenir tabii ama çocukla birlikte her koşulda etkileniyor. Ayrıca soğumasın diye dayanamadığınız koşullarda kalmaya zorlamak daha kötü sonuçlar doğurabilir. Öyle de böyle de soğur yani. İyi olursanız toparlarsınız ancak. Geçmiş olsun.

Bence burada yazanlar daha şefkatli bir dil kullanmalı, sağlıklı olan kimse çocuğundan ayrı kalmayı düşünmez / istemez. Sağlıklı olmayanı da suçlayamayız, nasıl ki bacakları tutmayan birini koşuda olimpiyat birincisi olamadı diye suçlamıyorsak..

Konu sahibi birbaktim birbaktim siz burada yazılanların hepsini ciddiye almamalısınız, klavyeden canımız ne isterse oturduğumuz yerden yazıyoruz, durumunuzu en iyi ve gerçek siz bilirsiniz. Allah korusun kendinize ya da bebeğe bir şey olsa hiçbirimiz sizi tanımıyoruz bile.. anneniz de durup dururken böyle bir şey teklif etmemiştir bence.. ondan dolayı buradaki iyi anne tanımlarını kenara bırakın ve sağlam bir terapi / tedavi alın, bu süreçte de bir süre annenizle kalın. Eşinizle aranız etkilenir tabii ama çocukla birlikte her koşulda etkileniyor. Ayrıca soğumasın diye dayanamadığınız koşullarda kalmaya zorlamak daha kötü sonuçlar doğurabilir. Öyle de böyle de soğur yani. İyi olursanız toparlarsınız ancak. Geçmiş olsun.
Bu kadın şefkat dili haketmiyor hanımefendi. Bilmiyorsunuz belki ama kendisi senelerce bebek sahibi olmaya çalışıp tüp bebeğe karar veren onlarca kişiye ithafen tüp bebek imitasyon bebek ya sahte bebek gibi geliyor dedi. Lohusa depresyonuna girmiş kendisi gibi depresyonda olan bir kadına kendi daha hamileyken seks yaparken iyi anneliği haketmiyorsunuz doğurmasaydın bakmayacaksan dedi. Vajinismus yaşayıp burda çare arayan çoğu kişi için ağıza alınmayacak şeyler söyledi. O yüzden acımıyoruz bu hanımefendiye umarım açıklayıcı olmuştur.

Bu kadın şefkat dili haketmiyor hanımefendi. Bilmiyorsunuz belki ama kendisi senelerce bebek sahibi olmaya çalışıp tüp bebeğe karar veren onlarca kişiye ithafen tüp bebek imitasyon bebek ya sahte bebek gibi geliyor dedi. Lohusa depresyonuna girmiş kendisi gibi depresyonda olan bir kadına kendi daha hamileyken seks yaparken iyi anneliği haketmiyorsunuz doğurmasaydın bakmayacaksan dedi. Vajinismus yaşayıp burda çare arayan çoğu kişi için ağıza alınmayacak şeyler söyledi. O yüzden acımıyoruz bu hanımefendiye umarım açıklayıcı olmuştur.
Duyar duyar Anadolu…

Back
X