Benim annemde de var dikiş makinası ama farklı şehirlerde yaşıyoruz aslında şimdi kessem gidince dikebilirim, bak bana da fikir oldun :) inşallah becerebiliriz :)kesinlikle bilgim yok ama açıp denicem bi iki kumaş eskitsem öğrenirim ne var ki herkes yapıo nette yapılışıda var herşeyin artık.makineyi beceremezsem bile kesip biçip terziye götütüp dikiş attırcam evde doldurcam o kadar bi sürü masraf tamam ama aşırı fiyat koyuyorlar gerek yok canım
Eki Görüntüle 2117606 Eki Görüntüle 2117607 Eki Görüntüle 2117608 Eki Görüntüle 2117609
Prenseslere ozel missmodish te
Şimdi internette her türlü bilgi var canım öğrenirsin hem senin için değişiklik olur emek verdiğin şeyi kullanmak daha zevkli :)
bence aç bi dene bi iki eski kumaşla ne kadar zor olabilirki :) ben bi kaç bişi yapıcam cidden bi uyku seti 270 tl mi olur kumaşın metresi 12 tl ya yazık günah.minicik bişi olcak zaten.elyaf desen yine ucuz.kendim yapıcam isteeiğim kumaşı seçip.makine bilgim benimde yok ama bi iki denemede öğrenilir nette var kullanımı herşeyinbeceremezsem kesip biçip terziye götürcem dikiş attırcam bitti gitti ya birde penye ipten paspaslar başlasamda odasına sersem diom yıkar yıkar sererim :) patik vs hemen küçük gelio çok giyemiolar en iisi bunları yapmak
Bunlar baston travel olarak mı geçiyor canım, benim bütçem 500 tl civarı daha fazlasını veremem ama güzel bişey bulamadım bu güzel gibi duruyor ama pek bebek arabalarıyla ilgili bilgim yok, normal travel sistemden farkı ne bunların. Ben çok büyük olmayan kullanımı kolay olan ve hafif olan bişey istiyorum ama 500e istediğim gibi denk gelmedi. Kendi arabamız yok ama şehir dışında yaşıyorum şehirler arası yolculuklarda yanıma alabileceğim hafif çok yer kaplamayan bişey istiyorum
beceririz ya nolcak miniğimize kendimiz yapmış oluruz :)Benim annemde de var dikiş makinası ama farklı şehirlerde yaşıyoruz aslında şimdi kessem gidince dikebilirim, bak bana da fikir oldun :) inşallah becerebiliriz :)
Artık uygun bir yer bulabilirsem yaptırırım. Belkide kendim denerim bakacagız artık duruma
penye ipten arkadaşım ördü çok kolay ve kısa sürede bitti youtube videolarından buldu.
ben iice araştırp başlıcam boş boş beklenmio halım tatli bi renk ona göre girişe bi paspas güzel olur :)Artık uygun bir yer bulabilirsem yaptırırım. Belkide kendim denerim bakacagız artık duruma
penye ipten arkadaşım ördü çok kolay ve kısa sürede bitti youtube videolarından buldu.
Peki bildiğin başka markalar var mı canım doğumdan itibaren kullanabileceğim önerdiğin bastonEvet canım.Normal travellerde bi anakucağı bir de puset oluyor.Bi de şase denen iskelet.
Baston traveller genelde hafif.Baston arabaya ana kucağı monte ediliyor.Bazılarında da o attığım linkteki gibi baston kısmının kumaşı sökülüp anakucağı takılıyor
Ekteki travel sistem.Benm böyleydi ağırdı zorlandım baya.Sattım onu baston aldım büyüdü de Kızım
Hangi kanguruya bakıyorsun?benim alacağım kanguru 489
indirime girmesini bekliyorum umutla
bakalım son zamanlarda artık karar veririz
aa boyunluklu olanın beyazlısınıda ben beğenmiştim ebebek de :) güle güle sağlıkla kullanın ❤ bende instadan sipariş vericem çünkü şehir farkı var güzelmi ürünleriEki Görüntüle 2118253 Eki Görüntüle 2118250 Eki Görüntüle 2118251 Eki Görüntüle 2118252
Kızlar bende bugün havuzluhana gittim. Oğluşa ilk kez kıyafetler aldık. Mamajoonun elektrikli tekli süt sağma mak aldım birde weewell ateş ölçer. Çok eğlenceliydi dolaşmak :)
aa boyunluklu olanın beyazlısınıda ben beğenmiştim ebebek de :) güle güle sağlıkla kullanın ❤ bende instadan sipariş vericem çünkü şehir farkı var güzelmi ürünleri
Eki Görüntüle 2118254
Birde bunu aldım hastane çıkışı bu daha kaliteli bir setti. İçinde tulumları falan var fazladan ve termal kumaş dedikleri yazlık ince kumaştan. :)
Merhaba bu hastane çıkışını çok beğendim ben de sizde görüp :) internette araştırdım 10 'lu ve 20'lisi var. Sizinki hangisi?
Fiyatını hatırlıyor musunuz?
Yani bi 10lu bir beşli yeter bence ama ben alırken kampanyalı setler vardı 90 liralık 10 luyu 65 yapmışlar satıcı da bunda battaniyede var bir battaniye 40 50 lira dedi ben 10lu aldım onu da canım. İhtiyaçlarına göre de değişir. Ama bir 10 lu şart. Diğer türlü battaniyen falan varsa 3 lü de alınabilir.Kizlar hastane cikisini 10lu olan yani kac tane almamiz gerek acaba? Bi 10lu bi 5li hastane cikisi alsak yeterli olur mu?
Çok teşekkür ederim bakayım biben boba 4g alıcam
tuniko sitesinden takip ediyorum, yılbaşı indirimini kaçırdım kadınlar gününde belki yaparlar diye bekliyorum işte
cleo modelini beğeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?