Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Güzel günlerde kullanın canım :)
Ben kıyafetleri bi anda alınca şimdi hiç kıyafet almıyorum bunları görünce yeniden bi heveslendim :)
Bende hepsini aldım şimdi gezmek istemiyrm yeni şeyler almaya heveslenirim diye biraz büyüyünce 6 aylıklara başlarım hem bana hediyede çok gelir kesin

Bende hepsini aldım şimdi gezmek istemiyrm yeni şeyler almaya heveslenirim diye biraz büyüyünce 6 aylıklara başlarım hem bana hediyede çok gelir kesin
cnm bu battaniye yastığı sen mi yptin.ördürdünmu cok tatli bir model daha once pudra ve mint yesilini gormustum

cnm bu battaniye yastığı sen mi yptin.ördürdünmu cok tatli bir model daha once pudra ve mint yesilini gormustum
Evet canım ben örmüştüm diğer gebeliklerimde hazırlamıştım ama kullanmak nasip olmadı melek oldu 2 yavrucagım buna nasıp olur inşallah

Evet canım ben örmüştüm diğer gebeliklerimde hazırlamıştım ama kullanmak nasip olmadı melek oldu 2 yavrucagım buna nasıp olur inşallah
insallah cnm cok guzel
el emegi hemem dikkat çekiyor elinden geliyorsa ne mutlu sen daha neler neler orersn gule güle kullansn

Kızlar ben chicco anne yanı aldım yatağı biraz sert gibi alanlar varsa içine başka yatak almayı düşünüyor musunuz?

Kızlar bebek arabası araştırıyorum. Okuduklarıma göre chicco lite way arabası bir çok kişiden öneriliyor. Sizce nasıl? Bir bilginiz varmı? Siz hangi arabayı aldınız veya düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• 1CB58CEE-B9D8-454A-8401-D7A5E4B865F2.webp
    13 KB · Görüntüleme: 109
E bebek ten ve çocuk toptancılarına baktım ama belirli markalar aldım canım bebetto gibi

Bebettonun güzel gerçekten ben Özdilekten hastane çıkışı aldım çok güzeldi ben Eskişehir'de ikamet ediyorum e bebek joker lcw ve çarşıdaki normal mağazalardan bakarım dedim İstanbul'a gitmiştim oradan joker ve lcw aldım alt üst takım alt çıtçıtlı badiler

Kızlar bebek arabası araştırıyorum. Okuduklarıma göre chicco lite way arabası bir çok kişiden öneriliyor. Sizce nasıl? Bir bilginiz varmı? Siz hangi arabayı aldınız veya düşünüyorsunuz?
Ben liteway plus aldım,keyfit anakucağı ile birlikte satılanlardan. Tabi henüz kullanmadım ama ağır travel sistemlere göre kullanışlı ve pratik olduğunu düşünüyorum.

şu aralar e bebektede chicco lite way plus indirimi var alacak olanlar bakabilir ama internete ozelmo bilemiyorm syfasindan inceleyeblrsnz

Merhaba arkadaşlar; oğlumun odası için pamuk el dokuması, antialerjik, makinada yıkanabilir bir halı aldım. Henüz gelmedi ama kullanışlı duruyor. Yıkanabilir ve pamuk olması hoşuma gitti. Düşünenlere fikir verir belki. Sevgiler.

Gule gule kullanin bizim alan dar olunca araya yolluk tarzi bir sey aldim onu kullancaz .Ilk yil bizimle kalcak zaten.

Kolay gelsin canım. Bitirince bize de gönder resmini :)
Sagol canim hani mervikk paylasmisti ya onun aynisindan olcak .Yapinca atarim tabii
pleksi ne canim? Oda kokusu da guzelmis nasil yapacaksin? Bende instagramda gordum lifli sabun yapmayi planliyorum
Lazer kesim ayna okuyor ya ustune isim yazilan onlar canim .Sen ne yapcaksin hediyelik isini ? Ben cok arastirdim istersen paylaşırım malzeme aldığım ve kapi süsü yaptırdığım yeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…