Bende hepsini aldım şimdi gezmek istemiyrm yeni şeyler almaya heveslenirim diye biraz büyüyünce 6 aylıklara başlarım hem bana hediyede çok gelir kesinGüzel günlerde kullanın canım :)
Ben kıyafetleri bi anda alınca şimdi hiç kıyafet almıyorum bunları görünce yeniden bi heveslendim :)
cnm bu battaniye yastığı sen mi yptin.ördürdünmu cok tatli bir model daha once pudra ve mint yesilini gormustumBende hepsini aldım şimdi gezmek istemiyrm yeni şeyler almaya heveslenirim diye biraz büyüyünce 6 aylıklara başlarım hem bana hediyede çok gelir kesin
Evet canım ben örmüştüm diğer gebeliklerimde hazırlamıştım ama kullanmak nasip olmadı melek oldu 2 yavrucagım buna nasıp olur inşallahcnm bu battaniye yastığı sen mi yptin.ördürdünmu cok tatli bir model daha once pudra ve mint yesilini gormustum
insallah cnm cok guzelEvet canım ben örmüştüm diğer gebeliklerimde hazırlamıştım ama kullanmak nasip olmadı melek oldu 2 yavrucagım buna nasıp olur inşallah
Bebekler icin onerilen sert yatak zaten canim .Kızlar ben chicco anne yanı aldım yatağı biraz sert gibi alanlar varsa içine başka yatak almayı düşünüyor musunuz?
E bebek ten ve çocuk toptancılarına baktım ama belirli markalar aldım canım bebetto gibiNereden aldınız kıyafetleri çok güzellermiş sağlıkla kullansın inşallah
E bebek ten ve çocuk toptancılarına baktım ama belirli markalar aldım canım bebetto gibi
Ben liteway plus aldım,keyfit anakucağı ile birlikte satılanlardan. Tabi henüz kullanmadım ama ağır travel sistemlere göre kullanışlı ve pratik olduğunu düşünüyorum.Kızlar bebek arabası araştırıyorum. Okuduklarıma göre chicco lite way arabası bir çok kişiden öneriliyor. Sizce nasıl? Bir bilginiz varmı? Siz hangi arabayı aldınız veya düşünüyorsunuz?
Güle güle kullanın. Ne kadara aldınız ve nereden?Ben liteway plus aldım,keyfit anakucağı ile birlikte satılanlardan. Tabi henüz kullanmadım ama ağır travel sistemlere göre kullanışlı ve pratik olduğunu düşünüyorum.
Teşekkürler.Güle güle kullanın. Ne kadara aldınız ve nereden?
Gule gule kullanin bizim alan dar olunca araya yolluk tarzi bir sey aldim onu kullancaz .Ilk yil bizimle kalcak zaten.Eki Görüntüle 2149671
Merhaba arkadaşlar; oğlumun odası için pamuk el dokuması, antialerjik, makinada yıkanabilir bir halı aldım. Henüz gelmedi ama kullanışlı duruyor. Yıkanabilir ve pamuk olması hoşuma gitti. Düşünenlere fikir verir belki. Sevgiler.
Kolay gelsin canım. Bitirince bize de gönder resmini :)Kizlar hediyelik olarak oda kokusu hazirlayacagim .Malzemelerim geldi .Pleksiler basıldı cok tatlis olcaklar.
pleksi ne canim? Oda kokusu da guzelmis nasil yapacaksin? Bende instagramda gordum lifli sabun yapmayi planliyorumKizlar hediyelik olarak oda kokusu hazirlayacagim .Malzemelerim geldi .Pleksiler basıldı cok tatlis olcaklar.
Sagol canim hani mervikk paylasmisti ya onun aynisindan olcak .Yapinca atarim tabiiKolay gelsin canım. Bitirince bize de gönder resmini :)
Lazer kesim ayna okuyor ya ustune isim yazilan onlar canim .Sen ne yapcaksin hediyelik isini ? Ben cok arastirdim istersen paylaşırım malzeme aldığım ve kapi süsü yaptırdığım yeri.pleksi ne canim? Oda kokusu da guzelmis nasil yapacaksin? Bende instagramda gordum lifli sabun yapmayi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?