- 22 Mayıs 2013
- 2.025
- 5.972
- 358
- Konu Sahibi _Phantom-Opera_
-
alerji belirtilerine benziyor. alerjiyse alerji şurubu verir doktor.Arkadaşlar kızım 5 aylık. Uzaktaki bi yere düğüne gittik arabada kucağımda uyudu terlemişti. Hava da bayağı soğuktu. Ertesi gün de gözleri sulanıyo hapşırıyo ve öksürüyo ama kuru bi öksürük. Ateşi yok. Rengi biraz soluk gibi.. Nezle olabilir mi ya da ne yapabilirim doktora mı götüreyim karar veremedim. Evde neler yapabilirim?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çok teşekkür ederim şimdiden..
Acili yıkmak çok medeni bir davranış değil ama.Ya ben çok evhamlıyım bana kalsa acile gidip yıkasım var da doktor bile bıktı benden. Eşim de sakin ol ateşi yok falan deyince bekledim ben . ama çok halsiz ağlıyo sık sık gece de çok sık uyandı
Bebek 5 aylık. Bunların hiçbirisi verilmez.alerji belirtilerine benziyor. alerjiyse alerji şurubu verir doktor.
hasta olduğunu düşünüyorsanız öksürüğe bire bir bir kaşık tereyağı ısıtın erisin bir kaşık pekmez bir bardak sıcacık içilecek kadar su karıstırın ıcırın .
nezle için ıhlamur adacayı elma cayı mandalina kabugu cayı iyi gelir. ben iki gündür kampa girdim resmen paso cay yapıyorum. öksürükten dolayı öksürüge birde incirli süt iyi gelir kaynatın inciri sütü içirin.
geçmiş olsun
Öksürük için bi şurup vardı bitkisel hem her yaş kullanabiliyodu küçük bebekler bile neydi ismi ya bende alcam sezonu geldi artık dur bi ismini araştırıp geleyim yazarımGötürseniz ne verecek doktor gribe nezleye ? 5 aylık çocuk hiçbir şey kullanamaz grip için ki zaten büyükler de gereksiz kullanıyor. Ateşi yok hafif burun akıyor boş yere götürüp orada mikrop kaptırmayın. 3 gün takip edin ateşi 37,5 üstüne çıkarsa götürürsünüz. Ya da öksürüğü şiddetlenir, durumu kötüleşirse. Bunun için hele ki acili lütfen meşgul etmeyin. Bu sıra herkes hasta zaten.
Dr da yazsa bende prospektüsü okumadan ilaç vermem yan etkilerinde falan içime sinmeyen bişey olursa dr a değiştirmesini söylerimBen evhamlıyım ve bebeğim konusunda asla saldım çayıra yapamam yapmam. Bazen doktora da inanasım gelmiyo o ayrı bi vehamet ama olsun temkin o temkinli olmak iyidir bence :)
Canım biliyorum. Bebeğim yok ama ben ilaca karşıyım olsa da kullanmazdım muhtemelen. Bitkisel de olsa karaciğerde metabolize edilecek o. Daha çok küçük bebek. Öksürme bir savunma mekanizması neden onu ortadan kaldıralım ki. Ha zaten balgamlı öksürüyor genel hali kötü ise ilaç başlanıyor. Ki hanımefendinin bebeğinde kuru bir öksürük varmış ve de burun akıntısı. Bunlar genelde viral enfeksiyonlarda oluyor. Şu an zaten tam mevsimi.Öksürük için bi şurup vardı bitkisel hem her yaş kullanabiliyodu küçük bebekler bile neydi ismi ya bende alcam sezonu geldi artık dur bi ismini araştırıp geleyim yazarım
Zaten ilerlememesi lazım yoksa sonuçları ağır olur Allah korusun ilerler bronşite falan çevirir çocuklarda hızlı ilerliyo
İlacın ismi için etiketlerim seni
Bitkisel öksürük şurubu deyince gogle amca hemen gösterdi prospan devlet karşılamıyo ama çok etkili hem bitkisel araştır derim ben görümcem bebeğinde kulandı öyle öğrendim bende çok faydasını görüyoruz
Ama kuru öksürükken önlenmeli balgamli öksürük zor oluyo ilerleyip bronşite çeviriyo 3.5 aylıkken 6gün hastanede yatırdık kızımı 1gecede bronşite çevirdi hafta sonuydu pazartesiyi bekleyelim kendi dr u görsün dedik yavrumun sesi kesildi resmen balgam yüzündenCanım biliyorum. Bebeğim yok ama ben ilaca karşıyım olsa da kullanmazdım muhtemelen. Bitkisel de olsa karaciğerde metabolize edilecek o. Daha çok küçük bebek. Öksürme bir savunma mekanizması neden onu ortadan kaldıralım ki. Ha zaten balgamlı öksürüyor genel hali kötü ise ilaç başlanıyor. Ki hanımefendinin bebeğinde kuru bir öksürük varmış ve de burun akıntısı. Bunlar genelde viral enfeksiyonlarda oluyor. Şu an zaten tam mevsimi.
Haklısın zor zamanlar geçirdiniz diye korkuyorsun . Gerçekten balgam varsa öksürük kesilmez çünkü onu atamazsa asıl sorun olur. Prospan bildiğim kadarıyla kuru öksürüğü kesiyor kuru öksürük zaten genelde irritasyon sebepli oluyor yani önemsiz ama sonradan başlayacak olan balgamı tahmin edemeyip öksürüğünü kesmeye çalışırsak bu sefer kendi elimizle bronşite davetiye yollarız. Kuru öksürük boğmaca tarzında çok ısrarcı nefes kesici türde değilse kesmeye gerek yok. Hem de bebiş çok çok küçük daha yaşı bile yok.Ama kuru öksürükken önlenmeli balgamli öksürük zor oluyo ilerleyip bronşite çeviriyo 3.5 aylıkken 6gün hastanede yatırdık kızımı 1gecede bronşite çevirdi hafta sonuydu pazartesiyi bekleyelim kendi dr u görsün dedik yavrumun sesi kesildi resmen balgam yüzünden
Az önce seni konu sahibi sanmıştım bian
Benimki büyüdü artık 5 yaşında ama inan çok zor oluyo kuru öksürük için prpspan balgam oluşmasın diye hava kullandık serumla sulandırıp büyüdüler ama hala kullanıyoruz geçen sene 1. Dönemi komple öksürerek geçirdik geçmediHaklısın zor zamanlar geçirdiniz diye korkuyorsun . Gerçekten balgam varsa öksürük kesilmez çünkü onu atamazsa asıl sorun olur. Prospan bildiğim kadarıyla kuru öksürüğü kesiyor kuru öksürük zaten genelde irritasyon sebepli oluyor yani önemsiz ama sonradan başlayacak olan balgamı tahmin edemeyip öksürüğünü kesmeye çalışırsak bu sefer kendi elimizle bronşite davetiye yollarız. Kuru öksürük boğmaca tarzında çok ısrarcı nefes kesici türde değilse kesmeye gerek yok. Hem de bebiş çok çok küçük daha yaşı bile yok.
Tahmin ettim canım. Geçmiş olsun her ikinize de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?