- 24 Ekim 2024
- 241
- 33
- 13
- 27
- Konu Sahibi Hamile Akademisyen
-
Aynen öyle ne yaparsak yapalım elimizde olmayan bir şey Rabbim inşallah bizi yakın zamanda mukafatlandırırHayır kimyasalda kese görünmez. Normal bir hamilelikti ama sağlıksız olduğu için düştü demekki. Canını sıkma. Giden gitti artık. Kafamız tabii ki takılıyor yine böyle olur öu diye endişe ediyoruz ama stres en kötü şey. Oluruna bırakmaktan başka çaremiz yok maalesef
Merhaba ne durumdasın bat kaç??Hayır kimyasalda kese görünmez. Normal bir hamilelikti ama sağlıksız olduğu için düştü demekki. Canını sıkma. Giden gitti artık. Kafamız tabii ki takılıyor yine böyle olur öu diye endişe ediyoruz ama stres en kötü şey. Oluruna bırakmaktan başka çaremiz yok maalesef
Merhaba adet oldum ben. Olmadı bu ay yani. Hatta iyi bile oldu diye düşünüyorum doktorun istediği şekilde ilerlemiş olduk böylece. Sende durum nedirMerhaba ne durumdasın bat kaç??
Benim bat 21 kasım beklemedeyim..Merhaba adet oldum ben. Olmadı bu ay yani. Hatta iyi bile oldu diye düşünüyorum doktorun istediği şekilde ilerlemiş olduk böylece. Sende durum nedir
Baya yoğun bir kanamam var. Birazda ağrılı oldu. Öncekilerden farklı gibi ama kesinlikle bir toparlanma sürecinin olması önemli. Olsa bile belki tutunamayacak yine düşecekti o yüzden bir adet beklemek önemli bence. Canını sıkma olmazsa bir daha ki aya kısmet olsun. En doğru ve en hayırlı zamanda gelsinlerBenim de bu ay olmadığını hissediyorum.. Rabbim hayırlısını versin ama adet görmeden hamile kalanı çok okudum burda ben de belki dedim ama benimde maalesef …
Doğru diyorsun inşallah rabbim bizi çok bekletmez en azından gebe kaldığımızı görmek iyi bir şeyBaya yoğun bir kanamam var. Birazda ağrılı oldu. Öncekilerden farklı gibi ama kesinlikle bir toparlanma sürecinin olması önemli. Olsa bile belki tutunamayacak yine düşecekti o yüzden bir adet beklemek önemli bence. Canını sıkma olmazsa bir daha ki aya kısmet olsun. En doğru ve en hayırlı zamanda gelsinler
Kesinlikle öyle.inşallah çok beklemeden alırız güzel haberleriDoğru diyorsun inşallah rabbim bizi çok bekletmez en azından gebe kaldığımızı görmek iyi bir şey
Kaç yaşındasın hangi şehirdesin canımKesinlikle öyle.inşallah çok beklemeden alırız güzel haberleri
Selamm , uzun zamandır bakmamıştım buraya. Kız sen hamile kalmışsın yine. Ya nasıl sevindim anlatamamKaç yaşındasın hangi şehirdesin canım
Merhaba canım regl görmeden hamile kaldım evet 5+5 im bugün kese ve bebişimi gördümSelamm , uzun zamandır bakmamıştım buraya. Kız sen hamile kalmışsın yine. Ya nasıl sevindim anlatamamallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç haftalık. Belirtilerin oldu mu gecikme dışında
Çok güzel çok mutlu bir haber ya. Şaşkınlığını tahmin edebiliyorum. Maşallah bebişe çok güzel çok sağlıklı. Çok güzel kolay bir hamilelik sürecin olsun inşallah ya. Bak üzülmeye değmezmiş. Hakikaten peşine hemen olunabiliyormuşMerhaba canım regl görmeden hamile kaldım evet 5+5 im bugün kese ve bebişimi gördümdarısı sana inşallah regl belirtilerimin birebir aynısıydı canım regl olucam sandım afedersin pedle gezdim falan karın ağrısı kasık ağrısı aşırı akıntı hepsi vardı sonra olmadım sonrasında ise doktorumu aradım gecikme olabilir düşük kaynaklı vs dedi baya bekledim 7 gün gecikmeyle kan verdim 2.500 çıktı işte bugünde keseyi gördüm
Ayy inşallah inşallah hamilesindir canım forumlarda hep okudum regl görmeden hamile kaldım vs yazan olmuştu hadi bee dedim başıma geldi çook şükür bin şükürrrÇok güzel çok mutlu bir haber ya. Şaşkınlığını tahmin edebiliyorum. Maşallah bebişe çok güzel çok sağlıklı. Çok güzel kolay bir hamilelik sürecin olsun inşallah ya. Bak üzülmeye değmezmiş. Hakikaten peşine hemen olunabiliyormuşSıra bende. Adetime 5-6 gün kaldı. İnşallah hamileyimdir bu ay ben de. Birlikte kutlarız
Duy Allahımm duy bak hamile kadın dua ediyor. Kabul et rabbimAyy inşallah inşallah hamilesindir canım forumlarda hep okudum regl görmeden hamile kaldım vs yazan olmuştu hadi bee dedim başıma geldi çook şükür bin şükürrramin inşallah Allah razı olsun inşallah rahat bir hamilelik geçiririm sen de bu ay bu haberle müjdelen Rabbim duy sesimizi
Canım var mı belirtin vs?Duy Allahımm duy bak hamile kadın dua ediyor. Kabul et rabbim
adet ağrısı gibi belirtiler başlamadı henüz. İğne batması gibi bişeyler yaşadım iki gün önce. İnce ince batma o kadar. Rahim normalde adet öncesi aşağıya iner gibi baskı oluştururdu şuan o da başlamadı. Göğüslerim büyüdü sadece ama hassasiyet yok. Halsizlik, yorgunluk var bide o kadar. Erken gebelik testi aldım ama elim gitmiyor biraz daha bekleyeceğim :)Canım var mı belirtin vs?
Canım ne durumdasın test falan yaptın mıadet ağrısı gibi belirtiler başlamadı henüz. İğne batması gibi bişeyler yaşadım iki gün önce. İnce ince batma o kadar. Rahim normalde adet öncesi aşağıya iner gibi baskı oluştururdu şuan o da başlamadı. Göğüslerim büyüdü sadece ama hassasiyet yok. Halsizlik, yorgunluk var bide o kadar. Erken gebelik testi aldım ama elim gitmiyor biraz daha bekleyeceğim :)
Yok çünkü adet oldum hem de bat tan 3 gün önceCanım ne durumdasın test falan yaptın mı
Ciddi misin sen ovulasyon testi kullanmış mıydın ben geçen ay kullandım yumurtlama görmüştüm değerlendirmiştim işte sen kullanmıyor musunYok çünkü adet oldum hem de bat tan 3 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?