Bebeğimi düşürdüm mü ?

Testi kaç dakika sonra kontrol ettin? En geç 10 dakikayı dikkate almalısın. Yerleşme kanaması olabilir (ilk pembe lekelenme) diyeceğim öyleyse kimyasal bir gebelikte olma ihtimali var. Burada mutlaka bu tarz yaşayanlar olmuştur, bu saatte konuyu görmeyebilirler, sabaha fikir verirler. 😊

Kanama devam ediyor mu? Yarın bir kontrole git istersen detaylı bakıp net bir şey söylerler, farklı bir sorunda olabilir ihmal etme.

İnşallah tez vakitte istediğiniz sonucu alırsınız ♥️♥️

Testi kaç dakika sonra kontrol ettin? En geç 10 dakikayı dikkate almalısın. Yerleşme kanaması olabilir (ilk pembe lekelenme) diyeceğim öyleyse kimyasal bir gebelikte olma ihtimali var. Burada mutlaka bu tarz yaşayanlar olmuştur, bu saatte konuyu görmeyebilirler, sabaha fikir verirler. 😊

Kanama devam ediyor mu? Yarın bir kontrole git istersen detaylı bakıp net bir şey söylerler, farklı bir sorunda olabilir ihmal etme.

İnşallah tez vakitte istediğiniz sonucu alırsınız ♥️♥️
Maalesef kontrole gidemiyorum Yurtdışında yaşıyorum ve doktorların bir çoğu tatilde kan bile verecek bir yer bulamadım kanamam sabaha nispeten daha azaldı sanki insallah çok teşekkür ederim 🤗

Düşük yapsanız dahi birden bire sonraki güne hormonlar yok olmaz beta düşe düşe yok sıfırlanıyo sonuçta aniden değil. İlk yaptığınız test çöpte bozulmuş kaymış vs olabilir. İnşallah çift çizgiyi biran önce görürüz

Back
X