Bebegimi dusurdum :(

-Gzmlkz-

❤İşimiz Allah'a Kalmışsa Olmuş Bil..❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.063
864
73
Iyi aksamlar kızlar bir sorum var sizlere.. Ben dün aksam kanamam olduğu için bu sabah hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı keseyi göremedi düşük yapiyo olabilirsin dedi kan testi istedi.. neyse kan testinin yatirdim ne yazikki bebeğimi dusurmusum :( geçen hafta da kanama asiri kasik agrisi nedeniyle doktora gitmiştim o zamandan düşük riskin var denilmişti zaten ilaç igne vs kullandım.. veren de alan da allah herşeyin hayirlisi bi oglum var tek tesellim o ve esim suan.. soruma geliyorum. Biz hiç bi sekilde cocuk sahibi olma düşüncesinde değildik ve iliskimizde de dikkat ediyoruz herzaman içe bosalma asla olmuyor. Demekki zevk suyundan hamile kaldim ben ve zevk suyunun spermi zayıf olduğu için de tutunmasi zor oldu diye düşünüyorum sizde düşüncenizi soylerseniz sevinirim hayırlı aksamlar :KK200::KK200:

kusura bakmayın ama şaşırıyorum, yıl olmuş kaç, artık aile sağlık ocağında bile korunma yöntemleri anlatılıyor hatta bedava temin ediliyor sanırım. Böyle korunulur mu, sürpriz yumurta sizinki tam da.
Hiç bir ürün kullanmak istemiyorsanız en azından takvim yöntemini kullanın, geri çekilmeden daha isabetli olur.

Çok geçmiş olsun :KK61:

Ben açıkçası bebeğinizin düşme sebebinin düşündüğünüz gibi olduğunu sanmıyorum. Normal düşük yapma sebeplerinden birisidir.

En azından oğlunuz varmış. Ona sarılıp atlatmaya çalışacaksınız artık :KK43:

Iyi aksamlar kızlar bir sorum var sizlere.. Ben dün aksam kanamam olduğu için bu sabah hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı keseyi göremedi düşük yapiyo olabilirsin dedi kan testi istedi.. neyse kan testinin yatirdim ne yazikki bebeğimi dusurmusum :KK43: geçen hafta da kanama asiri kasik agrisi nedeniyle doktora gitmiştim o zamandan düşük riskin var denilmişti zaten ilaç igne vs kullandım.. veren de alan da allah herşeyin hayirlisi bi oglum var tek tesellim o ve esim suan.. soruma geliyorum. Biz hiç bi sekilde cocuk sahibi olma düşüncesinde değildik ve iliskimizde de dikkat ediyoruz herzaman içe bosalma asla olmuyor. Demekki zevk suyundan hamile kaldim ben ve zevk suyunun spermi zayıf olduğu için de tutunmasi zor oldu diye düşünüyorum sizde düşüncenizi soylerseniz sevinirim hayırlı aksamlar :KK200::KK200:

Spermin kuvvetli ya da zayıf oluşuyla alakası yok. Eşinizin sperm değeri neyse o'dur.
Anlatım şekliniz bir garip geldi bana. Ne gereksiz detaylar vermişsiniz öyle.
Allah evladınıza ömürler versin. Bazı hamilelikler düşükle sonuçlanabiliyor.
Önce eğitim.

Hiçbi şekilde çocuk sahibi olmak istemeyen insanlar için fazla rahatsınız.Korunmuyorsunuz siz o yaptığınız korunmak değil.

Aynı grupta yazdık seninle,temmuz anneleri.. bende bugün ayrıldım bebeğimle.. tek tesellim kızım..
düşündüğün şey çok saçma bence,bilimsel hiçbir açıklaması olamaz.

Aynı grupta yazdık seninle,temmuz anneleri.. bende bugün ayrıldım bebeğimle.. tek tesellim kızım..
düşündüğün şey çok saçma bence,bilimsel hiçbir açıklaması olamaz.
Canımm çok üzüldüm çok geçmiş olsun :( Rabbim tekrarını yaşatmasın

Üzülünüz mu yoksa sevindiniz mi ben anlayamadım. Çocuğunuzu kaybetmişsiniz ama sorduğunuz şeye bak...

Oyle sacmalikmi olur tobe yarabbi ilk kez boyle bisi duyuyorum.ve aksam kanaman oldugunda neden sabahi bekledin o dk hastaneye gitseydn belki bebegin yasiyor olurdi

Back
X