Bebeğimi emziremiyorum yardım edin kızlar;(;(

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
Bir haftalık bebeğim var ama göğüslerim o kadar yara olmuşki emziremiyorum kızımda biraz sarılıkta var o yüzden kendi sütümü vermek istiyorum ama bu akşam o kadar kötü olmuşki hazır süt vermek zorunda kaldım bir iki defa daha emse göğüs ucum kopacak yani kanıyor sürekli doktorun verdiği bir merhem var ama hiç bir faydasını görmedim kızlar:( bebeğim için sudocrem almıştım üstünde göğüs ucu çatlaklarınada iyi geldiği yazıyor sürdüm şimdi deneyip faydasını gören varmı acaba? Bulunduğum şehirdede dört gündür sokağa çıkma yasağı var:( yoksa gider silikon meme ucu yada başka kremler alırdım ama çıkamıyoruz ki:KK14:

Ayva çekirdeğinden jel yaptım ben o cok iyi geldi. Ayva çekirdeğini cay tabağına koy uZerini geçecek kadar su koy. Sabah kalktığında jel
Kıvamını aldığını göreceksin onu sur. Emzirmeden önce yıka mutlaka ama benim sağ göğsüm cok fenaydı o iyileştirdi.

Bepanthen merhemi iyi geliyor diye biliyorum.
Ebe hep onu onerir.
Ama disari cikma yasagi diyosunz.
Bilemedimki su durumda ne yapilir.

Yazik yavrucga Allah yardimciniz olsun.

Bir haftalık bebeğim var ama göğüslerim o kadar yara olmuşki emziremiyorum kızımda biraz sarılıkta var o yüzden kendi sütümü vermek istiyorum ama bu akşam o kadar kötü olmuşki hazır süt vermek zorunda kaldım bir iki defa daha emse göğüs ucum kopacak yani kanıyor sürekli doktorun verdiği bir merhem var ama hiç bir faydasını görmedim kızlar:KK43: bebeğim için sudocrem almıştım üstünde göğüs ucu çatlaklarınada iyi geldiği yazıyor sürdüm şimdi deneyip faydasını gören varmı acaba? Bulunduğum şehirdede dört gündür sokağa çıkma yasağı var:KK43: yoksa gider silikon meme ucu yada başka kremler alırdım ama çıkamıyoruz ki:KK14:
Göğsünü bebe sabunu ile yıka,açık bırak hava alsın kuru tutmaya çalış.varsa evde fucidin krem sür yoksa saf zeytinyağı sür.hava almasına kuru ve temiz tutmaya dikkat et.bir de bebeğini emzirirken sadece ucunu değil tüm kahverengi halkayı ağzına alacak şekilde emzirmeye çalış.kargo vs de çalışamıyordur olsaydı ben sana kargo ile aventin uçlarından gönderirdim ücretsiz.aynı sıkıntıyı ben de çok çektim üzüntüden stresten sütüm kesildi dikkat et.geçmiş olsın

Göğsünü bebe sabunu ile yıka,açık bırak hava alsın kuru tutmaya çalış.varsa evde fucidin krem sür yoksa saf zeytinyağı sür.hava almasına kuru ve temiz tutmaya dikkat et.bir de bebeğini emzirirken sadece ucunu değil tüm kahverengi halkayı ağzına alacak şekilde emzirmeye çalış.kargo vs de çalışamıyordur olsaydı ben sana kargo ile aventin uçlarından gönderirdim ücretsiz.aynı sıkıntıyı ben de çok çektim üzüntüden stresten sütüm kesildi dikkat et.geçmiş olsın
Canım benim ne kadar iyisin çok teşekkürler benim için bide zahmet edip kargoylamı yollayacaktın:KK68:cevap verdiğin için çok sağol söylediklerini yapacam:KK15:

Canım benim ne kadar iyisin çok teşekkürler benim için bide zahmet edip kargoylamı yollayacaktın:KK68:cevap verdiğin için çok sağol söylediklerini yapacam:KK15:
Rica ederim ben de çok çektim göğsümün yara olmasından.çok can yakıyor herşeyden önemlisi bebeğini emzirememek yada emzirirken acıdan kıvranmak koyuyor.ihtiyacın varsa yollayabilirim.ararım kargoyu eve gelip alıyorlar zaten.benim göğsüm öyle düzeldi resmen kan geliyordu.çok çok geçmiş olsun.sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini inşallah.

Kargo Çalışıyor mu öğrenin. Ben size yollayabilirim hiç kullanmadığım dolu meme iç,n kremim vAr

Aynen her söylediğine bire bir Katılıyorum benimde saf zeytin Yağı ve kuru tutup hava aldırmak iyileştirdi , hatta o kadar acıyordu ki açık bırakıyordum , Göğüs Kalkan'ı aldım ama hiç kullanamadım değiyor daha çok acıyor diye :( bunları uygula birde bir şekilde alabilirsen lansiloh Göğüs ucu kremi var ondan Alıp emmeden önce sür o Yağlı olduğu için esnemesini sağlıyor meme ucunun geçmiş olsun , bu arada haddim değil ama süt derken mama verdin değilmi süt yasak çünkü

Rica ederim ben de çok çektim göğsümün yara olmasından.çok can yakıyor herşeyden önemlisi bebeğini emzirememek yada emzirirken acıdan kıvranmak koyuyor.ihtiyacın varsa yollayabilirim.ararım kargoyu eve gelip alıyorlar zaten.benim göğsüm öyle düzeldi resmen kan geliyordu.çok çok geçmiş olsun.sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini inşallah.
Sağol canım benim çok teşekkürler burda kargoda çqlışmıyor malesef ölü şehir gibi olmuş polis arabalarından başka ne gelen var ne giden zeytinyağı sürdüm bu sabah sanki biraz daha iyi geldi

Aynen her söylediğine bire bir Katılıyorum benimde saf zeytin Yağı ve kuru tutup hava aldırmak iyileştirdi , hatta o kadar acıyordu ki açık bırakıyordum , Göğüs Kalkan'ı aldım ama hiç kullanamadım değiyor daha çok acıyor diye :KK43: bunları uygula birde bir şekilde alabilirsen lansiloh Göğüs ucu kremi var ondan Alıp emmeden önce sür o Yağlı olduğu için esnemesini sağlıyor meme ucunun geçmiş olsun , bu arada haddim değil ama süt derken mama verdin değilmi süt yasak çünkü
Aptamil verdim canım süt değil :-*

Cnm nustela en iyisi dediler. Almıştım. Kullanmadım çünkü ihtiyacım olmadı çok şükür. Bir arkadaş ayva çekirdeği önermiş. Bir kez acıma olduğunda hemen onu kullandım. Ferahlatıyor onu da tavsiye ederim. En ucuz yollusu

Sorma bende çok çektim kanıyordu hatta birsürü krem denedim ayva çekirdeğini denedim geçmedi tahinin üzerine biriken yağı sürdüm geçti bir dene hatta acımdan tahinle sıvamışlığım bile oldu:)

Back
X