• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi emzirirken ağlıyor

boncukmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
12
1
1
20
1.5 aylık bebeğim aptamil mama veriyorum günde 3.4 kez gögüsümü veriyorum alıyor ama hemen murakıp ağlıyor emmiyor neden olabilir lütfen söyler misiniz

Gazı vardır. Sütünüz tazyikli mi?

1.5 aylık bebeğim aptamil mama veriyorum günde 3.4 kez gögüsümü veriyorum alıyor ama hemen murakıp ağlıyor emmiyor neden olabilir lütfen söyler misiniz
Biberon kullanımı. Günde 3-4 kez değil. Her istediğinde meme 3 saatte bir mama verin . Gece emzirmelerini atlamayın mutlaka emzirin yada sagim yapın böyle sütunuz de azalır. Meme bebeğin ihtiyacı kadar süt üretebilir. Bebeğiniz emecekki sütünüz qrtsin. Biberon yerine kaşık biberon yada eds yontemlerini deneyin. Siz sık sık emzirin.

1.5 aylik bebegin bagirsak olusumu tamamlanmak uzeredir, aglamalari gazdan olabilir.

Kilo alimi ne durumda, neden mama+meme gidiyorsunuz? Biberondan sonra meme zorluyordur, ağlamasi bundanda olabilir

1.5 aylik bebegin bagirsak olusumu tamamlanmak uzeredir, aglamalari gazdan olabilir.

Kilo alimi ne durumda, neden mama+meme gidiyorsunuz? Biberondan sonra meme zorluyordur, ağlamasi bundanda olabilir
Sütüm yetmiyor sürekli bir arayış halinde uyumuyor ağlıyor mama verince susuyor karnı acıkana kadar bende o yüzden veriyorum

Back
X