- Konu Sahibi angryangel
-
ne dusuncesiz insanlar var kayinvalidene duser onu uyarmak mama yap diyecegine kocasini uyarsin madem onlar dusunmuyor acik acik kocana yada kaynanana soyle sutun azalir yoksa
söyleyeceğim ama sonra da olay çıkacak
Arkadaşım Allah kolaylık versin konularından ne kadar dertli olduğun belli.
Ama gereken yerde gerektiği tepkiyi vermemekte seni çok hatalı buluyorum. Bunun olay çıkması mı var ne münasebet yani?
Hala olay çıkar diye bırak kayınvalideni kayınpederi, eşine bile en ufak bir olayı anlatamıyorsun.
Üzülen sensin onların senin üzüldüğünden haberi bile yok. Sen bu kadar tepkisiz kalırsan ileride daha büyük sorunlarla da karşılaşırsın. Bak bebeğinin adını bile istediğin ismi koyamadın.
Senin ağzın dilin yok mu canım, "baba bir müsaade et bebeği emziriyorum müsait değilim" diyemiyorsun. Sen tek bir laf etmedikten sonra eşinin senin sorunlarını anlaması mümkün değil.
Bebegimi emzirirken ya da bazen sut sagarken kp torun sevmeye geliyor apar topar uzerimi kapatmak zorunda kaliyorum bebegim de sikintiya girip emmeyi yarim birakiyor ve agliyor sonra kv mama yap diye tutturuyor halbuki brnim dutum ona fazlasiyla yetiyo kp de beni emzirirken ya da sut sagarken gormesine ragmen hic istifini bozmadan odayacgirip oturuyor sonra geleyim ya da emzirme bitene kadar baska odaya geceyim demiyor. Diger odalar soguk oldugu icin ben de bebegimle baska odaya gidemiyorum gercekten cok utaniyorum bu durumdan esime soylesem babasini uyarir ama bu sefer fesat olan ben olurum sokilmadik laf asilmadik surat kalmaz .
söyleyeceğim ama sonra da olay çıkacak
Bebegimi emzirirken ya da bazen sut sagarken kp torun sevmeye geliyor apar topar uzerimi kapatmak zorunda kaliyorum bebegim de sikintiya girip emmeyi yarim birakiyor ve agliyor sonra kv mama yap diye tutturuyor halbuki brnim dutum ona fazlasiyla yetiyo kp de beni emzirirken ya da sut sagarken gormesine ragmen hic istifini bozmadan odayacgirip oturuyor sonra geleyim ya da emzirme bitene kadar baska odaya geceyim demiyor. Diger odalar soguk oldugu icin ben de bebegimle baska odaya gidemiyorum gercekten cok utaniyorum bu durumdan esime soylesem babasini uyarir ama bu sefer fesat olan ben olurum sokilmadik laf asilmadik surat kalmaz .
Bende aynı fikirdeyim...
Şu cümleyi kurup söylemekte ne var Allah aşkına...
Bu kadar eşten ailesinden çekinilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?