bebegimi emzirirken cektigim sikinti

Ağzını açıpta bunlara birşey demediğin sürece anlamıyacaklar seni canım
Kimseden hassasiyet bekleme öyle insanlar değiller çünkü.
en iyisi artı gerekeni söylemeye başla , başla ki sende rahat et, onlarda hadlerini bilsinler artık.

Valla benim çocuğumun içtiği süt burnundan gelecekse varsın fesat olayım, laf sokan olayım.. Senin önce düşüneceğin çocuğunun rahatı, sağlığı, konforu. Söyle eşine uyarsın, böyle saçma şeymi olurmuş.Eminim ki eşinde bundan rahatsız olacaktır kendi uyaracaktır farkında değilse senin sayende öğrenecek..

Sen böyle sessiz tepkisiz kalmaya devam edersen onlar inadına tepene çıkar sinir ederler seni.
Bir yerde dur diyeceksin artık.Olmaz böyle.
Belli ki kayınpeder kayınvalide düşünce yoksunu.
Sen söyleyeceksin yanlışlarını.
Emziriyorum farketmediniz sanırım diye vur yüzüne.
İnsan öz babasının yanında emziremez kaldı ki kayınpeder karşındaki.
Kayınvaliden de ayıp nedir bilmiyor sanırım.
Birdahakine açıkça söyle odadan çıkması gerektiğini.
Bebeğin daha önemli onun ne düşüneceği nasıl tepki vereceğinden.

canım sen kv ne açıkça söylesene,
emzirirken gelmesin babam, çekiniyorum. bebek de huzursuz oluyor, diye...
neden bu konuda sustun ki.
ben olsam hatta direkt öyle bir durumda kp nin kendisine söylerim, beslenme saati, lütfen ... dk sonra gelin, diye.
ben de öyle görünmekten utanırım ama, laf söylemekten çekinmem açıkçası... düşünmeleri lazım..

benim kpde bazen odaya daliyodu, tabi girdigi gibi çikiyordu ama yine de çok huzursuz oluyordum
bir, iki uç derken baktim kendisi akil edemiyo kapiyi kilitleyip emzirmeye basladim
(bir kaç hafta onlarda kaldigimda olmustu)

ne terbiyesiz ve düşüncesiz adam ya
gelinisin diye kızı değilsin ya ,mahrem denen bişi var değil mi
ki ALLAH nasip ederse ileri de bir bebeğim olursa şayet ben kendi öz babamın yanında bile lak diye çocuğumu emziremem mecbur kalmadığım sürece
ki o eşinin babası yani sonuçta utanman çekinmen normal
hadsiz adam ya insan geri döner dışarıda bekler sonra bebek doyunca gir sev doya doya
ben çok sinirlenirim böyle bir durumda çok rahatsız olurum şahsen
eşin görmüyor mu bunu o da rahatsız olur bence

Düşünemiyor demekki gereçkten zor bir durum peki sen desen odaya girince yada yaklaşınca baba emziriyorum müsade et karnı doysun ben getireyim sana seversin desen bunu yanlışmı anlar.

Mutlaka söylemen gerekiyor.
Suratmı asıyorlar? Bırak assınlar.
Lafmı sokuyorlar? Bırak soksunlar.
Umursama.
Bebeğinin alacağı anne sütünün yanında ne önemi varki.
Sessiz kaldıkça daha rahat davranmaya başlarlar emin ol.

unutma canım herşeyden önce bebeğin
bırak çıngar çıkarsa çıksın laf sokarsa soksunlar
tabi ne yaşadığını en iyi sen bilirsin
lütfen sessiz kalma sakince söyle k.validene
Allah' ım bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :))

bilmediğim için birşey sorucam hani emzirirken gelse bile sırtını gelen kişiye doğru dönerek emzirmek zor mu , cidden maksatım laf sokmak falan değil yani sadece merak birde etrfımda görüyorum bu tarz durumlar tek oda sıcaksa hele evde misafir falan da varsa bu şekilde emziriyorlar çok cahilce bir soru sanırsam

şimdi ben yazınca bu ne rahatlık diyen olacaktır ama :
ben otomatiğe bağlamıştım emzirirken; oğlum kolikti emerdi,ağlardı,emerdi ağlardı,tüm aile toplantılarında köşede bi koltukta ben oğlumu emziriyorum:)
zaten emzirirken öyle herşey meydanda olmuyo,kıyafetimle kapatıyodum oğlum da gömülüyodu zaten..kp kv ablamlar herkesin yanında emzirdim walla..devamlı içeri git emzir,bunalmıştım,ben çözümü böyle buldum..
kp çekinmiyosa siz de emzirmeye devam edin ne olacak;hafifçe arkanızı dönün,uzaktaki koltuğa geçin,adam burnunun dibine gelmez heralde..
eğer adamın bi sapıklığını görmediyeniz,sizi kızı gibi gördüğünden rahat davranıyo olabilir.bi de bu yönden bakın,ayrıca herkesten önce bebeğiniz gelir..

Çok saçma ya hiçmi torun görmemişler, ne saygısız düşüncesiz insanlar var heyyyy Rarabbim ya resmen sinir oldum ellerim titriyor. Birliktemi yaşıyorsunuzda apar topar toplanıyorsunuz. Başında söyleseydiniz. Ya çok saçma nasıl olurda kp gelini torununu emzirirken yanınızda kalabilir. Ayrıca kv mama yap dediğinde emmesi gerekiyor fakat ben sizin yanınızda çekiniyorum deyebilirdiniz yada bu na benzer bi açıklamayla da uyarabilirdiniz. Yada başka odada ısıtıcınız felan yokmu orda emzirin. Ben bırak kp kv yanında bile emzirmez dim bebeğimi ki nasip olursada emzirmem. En azından arkanızı dönüp bi örtüyle kendinizi kapatın zaten baharda geliyor bu sıkıntılarınız gidicektir...

bu konu için değil ama genel olarak sana lazım olacak emzirme önlüklerinden edinmelisin bir tane. ayrıca kayınpederini açıkça sen uyarmalısın

Konu sahibine gerçekten çok üzüldüm.

Çekinmeyin lütfen, sonuçta bebeğinizi doyuruyorsunuz, müsade isteyin tatlı dille. Eğer anlamazsa kapınızı kilitler, emzirirsiniz. Sırf bu yüzden o koca koca insanlar olay çıkaracaksa, bırakın çıkarsınlar. O bebeğe yazık

Kızkardeşim doğum yapıp, hastaneden geldiğinde, haliyle eşinin ailesi hep beraber tebriğe geldiler. Ancak kız uzanacak, bebeği emzirecek, kimsede en ufak bir kımıldama yok. Ben en kibar halimle "Beyleri diğer odaya alalım, orada sofra hazırlayayım" dedim, dünürler bana alındı ve gitti.

Enişteye durumu izah ettim, o da ailesine söyledi. Kızkardeşim de rahat etti.

Yani bazen insanlar safa bağlıyor, söylemeden anlamıyorlar. Rahatsızlığınızı belirtin, umarım anlarlar.

olay çıkması yada kayınpederinin surat asması bebeğinin beslenmesinden çok önemli değil.yazık o yavru zaten emeceği ne kadar zaman ki?uyar hiç çekinme o sen emziriken dan diye girmeye çekinmiyo da sen uyarmaya mı çekinicen?sıkıntı yapma kendine hiç bak sütün de etkilenir.hem bunda olay çıkaracak ne var anlamadım.anlayışsız insanlara deli oluyorum.bazen ben de yaşıyorum.bir keresin de arabada eşimin marketten çıkmasını bekliyorduk.kızım huysuzlandı ben de emzirmeye başladım.yan tarafa arabasını parkeden adam dikmiş gözünü bizi bakıyo sanki çok anormal bişey yapıyoruz.tövbe ya.ne var gibilerinden bi bakış attım adama anca uyandı.hiç çekinme arkadaşım.sen rahat olacaksın ki bebeğin de huzurlu olsun hiç kasma...

canım haklısın mühtehcen bişey değil neticede bebeğini besliyorsun ama karşı taraftan da nezakaet bekler insan.ben doğum yaptığım da hala da öyle babam odaya girecekken erkek kardeşim de müsaitmi diye sorarlar emziriyorsam girmezler yani babam,kardeşim sonuçta ama rahat olunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…